Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
5165
View
131
Reply

[Tempatan] Bangunan KWSP terbakar

[Copy link]

Author: novlin       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-2-2018 12:27 PM | Show all posts |Read mode
Baru dapat gambar bangunan KWSP terbakar... tp x tau nak tepek cmana
ada sapa2 tau sebab musabab bangunan tu terbakar?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:31 PM | Show all posts
dapat jugak. but no info. kwsp mane? ade mangsa tak?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:31 PM | Show all posts
tadi contect dgn acik cleaner bangunan KWSP Kuantan katanya sbb budak lajak baling mercun pop pop...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:32 PM | Show all posts
dah tau kat mane. KWSP Jalan Gasing, PJ. Betul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:33 PM | Show all posts
PETALING JAYA: Satu kebakaran dilaporkan berlaku di bangunan Kumpulan Wang Simpanan Pekerja di Jalan Gasing di sini.

Setakat jam 12.20 tengahari, punca dan impak masih belum dikenal pasti.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2018 12:35 PM | Show all posts
erishuji replied at 13-2-2018 12:31 PM
dapat jugak. but no info. kwsp mane? ade mangsa tak?

KWSP kat tepi federal highway tu

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:36 PM | Show all posts
ANY latest  news? duit kita simpan dalam tu ke? Tu HQ ke??
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:36 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Br lepas byr dividen paling tinggi, dah terbakar
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:37 PM | Show all posts
Yang penting, datacenter KWSP terbakar atau x? Semoga semua data2 penting selamat.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:38 PM | Show all posts
terbakar atau dibakar?


Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:39 PM | Show all posts
acaner leh terbako ni, ada acik pprt memasak dlm building tu ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2018 12:40 PM | Show all posts
insulin replied at 13-2-2018 12:37 PM
Yang penting, datacenter KWSP terbakar atau x? Semoga semua data2 penting selamat.

tu la pasal.... harap semua data selamat la...

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:41 PM | Show all posts
camne leh terbako
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:42 PM | Show all posts
shania88 replied at 13-2-2018 12:36 PM
ANY latest  news? duit kita simpan dalam tu ke? Tu HQ ke??

jgn la buat lawak ...duit simpan dlm bank la dik oi haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 13-2-2018 04:31 AM
tadi contect dgn acik cleaner bangunan KWSP Kuantan katanya sbb budak lajak baling mercun pop pop... ...

mercun pop pop tu bukan mercun yg jatuh atas lantai terus meletup ke? choii sangat takat mercu  macam tu boleh terbakar bangunan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2018 12:44 PM | Show all posts
kalo video dr phone nak tepek ke sini cmana eh?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:44 PM | Show all posts
nasib baik dah declare dividend.. kalo tak mau kena potong masuk dalam kos maintenance dorang....  apa pun harap semua selamat...

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:45 PM | Show all posts
macam-macam hal la Malaysia ni.. jangan nanti building tabung haji pun terbako dah la
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah.......
Moga semuanya selamat, tiada kecederaan & kematian.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:47 PM | Show all posts
shania88 replied at 13-2-2018 12:36 PM
ANY latest  news? duit kita simpan dalam tu ke? Tu HQ ke??

duit orang yang datang bayar epf kat kaunter hari ni atau semalam ada la..
but duit yang tertera dalam akaun 1 akaun 2 u takde dalam bangunan tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Cmne boleh terbkr
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:49 PM | Show all posts
teruk jugak tu, mmg tak sempat nak selamat barang2
macam terlalu pantas jer kebakarannya
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:51 PM | Show all posts
BETUL KE PUNCANYA DARI MERCUN POP POP SEPERTI FORUMER2 KAT SINI BGTHU
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:51 PM | Show all posts
baru tengok jugak video dalam whatsapp ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056174s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list