Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1234Next
Return to list New
3847
View
77
Reply

"Macam Tak Percaya, Menjerit-Jerit Panggil Nama"- Sajat Terharu, Jadi Perhatian Di AJL

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-2-2018 01:43 PM | Show all posts |Read mode
Bahang kehangatan Anugerah Juara Lagu memang masih lagi terasa sampai sekarang!

Macam-macam perkara yg berlaku malam itu tidak dapat dilupakan. Bukan sahaja pengacaranya dipuji-puji, malah semua persembahan dan pemenang anugerah hebat-hebat belaka.



Foto: IG Sajat




Paling mendapat perhatian malam itu adalah Nur Sajat! Kehadirannya pada malam itu memang membuatkan satu dewan gamat dengan tepukan gemuruh.

[fbvlink]https://www.facebook.com/1525527971074935/videos/1810109715950091/[/fbvlink]


Memang meletup dengan busana ala-ala Miss World dan paling hebat adalah lambaian bak seorang ratu kepada penonton yang bersorak kepadanya.

Menerusi Instagram, Sajat sendiri tak sangka akan mendapat sambutan hebat sebegitu.


[ig]https://www.instagram.com/p/BfFIhNenh29/?hl=en&taken-by=nursajat02[/ig]



Apa pun sinar Sajat memang menyerlah. Tak kisah dikecam dan dibelenggu kontroversi, Sajat tetap teguh berdiri. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 01:50 PM | Show all posts
org bg 'galakan' kat dia, pahtu protes plk... adoi

blh tak pakat2 buat x tau je?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 01:52 PM | Show all posts
JAKIM mana?? Papagomol mana??
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah bulan dua ni. Jakim lupa ke. Melayu mudah lupa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
baju dia sejenis dgn taylor swift end game dgn cara delevigne iklan jimmy choo.. tapi baju tu lagi cantik daripada baju sajat ne..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
btw, sajat memang sengaja nak bagi nampak bentuk rahim ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 12-2-2018 05:52 AM
JAKIM mana?? Papagomol mana??

papagomol kat tandas, tgh berfantasikan sajat.. tunggu dia habis lah, baru acaj2 kecam..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
lengan sajatt sado chuolls
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
ko tau tk sajat dorang tu jerit2 nak menghanjing ko je. tk payah perasan sgt ye
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:28 PM | Show all posts
Apa fungsi dia di situ?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sadonya bahu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:34 PM | Show all posts
but she looks stunning doh! her dress and makeup is so hollywood takde la macam retis melayu baju hauk makeup bagaikan tepung
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
aritu berapi2 netizen nk boikot spesis sajat..arini laen pulak kesah nye..so bile result jantina sajat nk diumumkan..lame benar ke nk telek jantina sajat tu debor rase mcm nk tggu pengumuman pru lak
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
We love Sajat
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:38 PM | Show all posts
so mana jakim ni? iols masih was-was nak pggl akak ke abam kat sajat ni? penat tau berteka teki. hahaha! motip sgt meols
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngak3 sajat semua org mnjerit2 kat dia..patut semua wat muka benci je..huah3
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sajat2... Org mnganjing pon ko tak paham... Kesiannnn
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:52 PM | Show all posts
macam muka pelakon veteran bollywood dimple kapadia
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:54 PM | Show all posts
diorang tu semua membahan je jat ooiii..jgn perasan sgt jat...
mcm lelaki2 kat fb
dok tag kawn2 masing2 bila keluar muka kau
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:57 PM | Show all posts
helicornia replied at 12-2-2018 02:26 PM
ko tau tk sajat dorang tu jerit2 nak menghanjing ko je. tk payah perasan sgt ye

yes, betul... diorang tu menganjing je lebih...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
napa banyak baca org komen dia sado
boleh pulak dia terharu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kami tunggu result je ni
Mamat ni perasan lebih la plak
Ingat org sorak sebab minatkan dia ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:14 PM | Show all posts
suka tengok alif, sherry mengacara semalam
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:20 PM | Show all posts
hahahaa......kelako ko bang jat...org nganjing pun ko x paham.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bamjat husnuzon sangat ni. Walaupun org jerit2 nganjing dia tetapp feeling org minat dia. Kesian
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055602s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list