Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
2241
View
56
Reply

Tak Kan Nak Makan Rumput Hari-Hari? - Zulin Aziz Bengang Diejek Gemuk

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-2-2018 11:56 AM | Show all posts |Read mode
Lumrah menjadi artis, mesti ada yang memuji sampai ke langit. Namun tak kurang juga yang mengeji.

Lebih-lebih lagi bila ada artis yang mempunyai badan agak besar. Biasanya mereka ini akan selalu diejek gemuk.



Foto: IG Zulin Aziz




Inilah yang terjadi kepada Zulin Aziz dan disebabkan itu jugalah dia bertindak memuat naik satu video di Instagram.

Melalui rakaman tersebut, Zulin memberitahu yang dia terlalu geram terhadap sesetengah individu yang selalu meninggalkan mesej tentang bentuk badannya.

[ig]https://www.instagram.com/p/BfArPmZg_Kd/?hl=en&taken-by=zulinaziz[/ig]


Katanya, tiada maknanya jika kurus tapi hati busuk!

"Dengkilah tu hari-hari aku makan sedap. Takkan aku nak makan rumput je hari-hari? Baik aku jadi kambing!"

[ig]https://www.instagram.com/p/BfAxvu4Acco/?hl=en&taken-by=zulinaziz[/ig]


Lucu juga bila dengar Zulin membebel dalam video tersebut.
Namun ada juga kebenarannya.

Tak payahlah kita sibuk tentang hal orang lain kan? Jaga sahaja diri masing-masing kan senang. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 12:11 PM | Show all posts
tak pernah suke dia..for no reason.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
bt xtau sudh.. sbuk jer acik2 bawang..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 12:40 PM | Show all posts
Ala bese la kurus pun depa kutuk gebu2 lagi kena bambu. Takyah la nak please sgt acik acik onion ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahhahaah i lovr u zulin
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat dek zulin...Delete komen2 tu..org nk baca komen kt insta pon blh terganggu ni kan tuan badan
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni suka buat memek muka mulut terjuih.. buruk benorrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
aku suka tahun-tahun sebelum tularnya penggunaan telefon pintar.. aku rasa negara kita pun dah memulakan segala program ke arah rakyat minda kelas pertama.. tapi bila dah tular penggunaan sosial media, ig bagai, lagi teruk pula negara kita ye. dengan kehilangan adab nye, baik realiti mahupun maya.. i missed those 20's dimana kita masih boleh tersenyum dengan org lain, saling bantu membantu contoh bila ada brg jatuh, tolong angkat semua. hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:23 PM | Show all posts
takder la gemuk sgt pon dier ni banding ngn sherry alhadad
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheolls dh gmuk balik ke?? Bkn ari tu kemain pki bju ketat sendat melekat time dh kurus??
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:05 PM | Show all posts
samasam90 replied at 12-2-2018 02:00 PM
aku suka tahun-tahun sebelum tularnya penggunaan telefon pintar.. aku rasa negara kita pun dah memul ...

tahun dulu dimana tiada acik bawang .. acik bawang hanya gossip2 kampung dan membaca majalah mangga, urtv
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
adoila zulin jangan patah semangat
nk cantik itu satu pengorbanan
nak kurus pun sama
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:05 PM | Show all posts
sherry alhadad aman2 je sis. persetankan je macik2 bwg tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 12-2-2018 07:05 AM
tahun dulu dimana tiada acik bawang .. acik bawang hanya gossip2 kampung dan membaca majalah mangg ...

lagi best kot acik bawang dulu2.. dari acik bawang moden perangai kampooooooooooooong.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg hang pi layan acik2 kepam tu pasai pa julin ooiii~ contohilah kawan hang si Sherry tu. Cool & classy jah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:31 PM | Show all posts
dah gemuk, bodoh pulak tu...ko ingat nak kurus tu kena makan rumput ke? dasr gemok bodoh dan pemalas...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:33 PM | Show all posts
mmg naik bdn dia..
dulu pon kejap je slimnya
sokmo pki hitam...cover la teww
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:34 PM | Show all posts
dah pemalas nak exercise,pastu bila org komen gemok,nak marah,,,pastu kuar statement bodoh...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:48 PM | Show all posts
sherry gak steady sbb dia x gigih attentions seekers mcm ko zulin..ko tgok dia aman damai n masyukkk je..kelakar n confiden level tinggi.. ko sikit2 sentap..duk share berdiet sakan pastu netizen komen sentap.. elok la jd no 3 laki jering.. ( eh tetiba) hahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:53 PM | Show all posts
Makan tulang kuruih la
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:56 PM | Show all posts
sherry al padat ok jah dikata gemok
zulin mmg kuat meroyan
tu jek
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sherry alhadad walau gemuk tapi cantik.. sweet
Pakaian uptodate, kalah org kurus.. happy memanjang..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh geng dgn kueen kepam. Dlu suka dia ni masa mok mok b4 start kurus. Skali dah kurus cm kerek skit lps tu mengacara hauk ke laut. Jauh la sherry yg lg gmuk tu lg best. Klau i laki, i plih sherry over zulin
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
iolls pelik jugak sdgkan sherry tu lagi mokmok tapi fashion sheolls slalu on point jaaa...tp kalau zulin ni fashion sheolls serba tak kena....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
u cantik dah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057150s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list