Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
3094
View
59
Reply

"Otak Letak Lutut Ke?"-Kacau Pemuzik Jalanan, Aliff Syukri Dilabel Biadab

[Copy link]

Author: Cari-Abdul       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-2-2018 11:26 AM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini kita telah digemparkan dengan video Datuk Aliff Syukri menjerit terpekik terlolong kerana rumah barunya bocor.

Berikutan insiden pahit tersebut, jutawan kosmetik itu dikhabarkan telah membawa diri ke kota London, tapi dengar cerita, DS Aliff Syukri kena halau? Dengan siapa?




Sumber-Instagram


Rupa-rupanya dia telah dihalau oleh seorang pemuzik jalanan apabila dengan bangganya cuba menyanyikan lagu Abang Nak Tegur dengan iringan alat muzik yang dimainkan pemuzik itu.


Walaupun telah dihalau, DS Aliff masih lagi dengan bangganya memuat naik video itu di akaun Instagramnya.


Nah cuba lihat, agak-agak dengar tak apa yang pemuzik tu cakap kat DS Aliff Syukri?


[ig]https://www.instagram.com/p/BfBLLn2noDM/?hl=en&taken-by=aliffsyukriterlajaklaris[/ig]



Insiden itu telah mendapat banyak kecaman dari para netizen, nah tengok lah sendiri.







Tak dinafikan mungkin niat DS Aliff Syukri nak bergurau dengan pemuzik jalan terbabit, mungkin mood pemuzik tu tak berapa baik agaknya hari tu.


Lepas ni cubalah minta kebenaran nak nyanyi bersama, nanti tak pasal-pasal kena halau lagi. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 11:29 AM | Show all posts
Dia ni klu lalu post dia kat ig explore boleh buat aku murung seharian dek kebodohan dia. Ade bini yg nampak cerdik sikit pon tak boleh ubah bodoh dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 11:31 AM | Show all posts
kesian btol spesies xtau malu ni..dh kn halau still nk upload..sedehhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 11:47 AM | Show all posts
Malaysian dah kena cari orang lain la utk di jadikan contoh...4 clown yg ada sekarang harap kaya jer tapi attitude ke laut....memalukan bangsa jer...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 11:51 AM | Show all posts
bukan thread ni patut dekat gosip personaliti media ke .. PT editor kan .. hurmmm
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Im know im beautiful..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Die x phm ... bist da baik Tp salah tempat
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 12:14 PM | Show all posts
kesian kat bini dia, dpt laki ting tong..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 12:15 PM | Show all posts
tgk "bideo" dia makeup bini tue.
pasrah je muka bini dia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 12:31 PM | Show all posts
mls nk tgk video. dah tau org klu dah giler glam cm tu la
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
org dok sdap2 main alat muzik blh plak mnyampuk dgn lgu yg sndu tue..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 12:55 PM | Show all posts
kesian ngan org mcm ni takleh kalau sehari tak menunjuk samada kebodohan atau kekayaan takleh hidup kot
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 01:08 PM | Show all posts
iols kalau jadi pemuzik jalanan tu, terus baling jer mamat ni dgn apa jua instrumen yg meols tercapai di kala tu. hahaha! baru dia sedar diri.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 01:09 PM | Show all posts
aku semakin percaya dia ini lembam
kalau dia lembam maka dia memalukan masyarakat lembam
kerana insan yang memang lembam tidak pernah seburuk ini
aku percaya bini dia menyesal kawin dia
tapi sebab ada duit banyak dan ada anak comel maka telan sajalah kekesalan sampai akhir hayat
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca pun malu..x sanggup nk tgk bideo nya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak sangat dia tak hormat dengan pemain muzik tu. Kurang ajar, sombong bongkak acah acah humble burit kau.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 01:19 PM | Show all posts
Toklip yg gi kacau org tu dulu. Mujur org tu x maki kuat2. Mana nk letak muka.

Dabel Choy.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 01:20 PM | Show all posts

Sah Je Le

Fairy..  Kata omputih tu dalam hati..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Org sana terutama imigran memang x friendly..
Jgn samakan nak buat lawak mcm kat msia
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 01:48 PM | Show all posts
yg peliknye, dia dok post vid/gmbr bodo pastu dia buat2 confuse lak nape org kecam dia..leh Tanya lak apa yg korang nak lg..sy dh xtau nk buat apa lg
adehhhh...aku rs dia sj tnjuk kebodohan dia tu..sj suka nk galakkan org kutuk dia so dia dpt pahala free
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 02:04 PM | Show all posts
ainie_1008 replied at 12-2-2018 12:15 PM
tgk "bideo" dia makeup bini tue.
pasrah je muka bini dia.

sian beno bini die dpt laki gini
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 12-2-2018 01:09 PM
aku semakin percaya dia ini lembam
kalau dia lembam maka dia memalukan masyarakat lembam
kerana in ...

Dah hampir berantakan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahha rating makin naik la..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa hotak and taik dah bertukar tempat gamaknye...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2018 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Perangai tak senonoh tu simpan sikit boleh tak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065310s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list