Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
29089
View
289
Reply

AZREEN (EX TENGKU INTAN) SAKIT.. DOAKAN KESEMBUHAN BELIAU

[Copy link]

Author: jeton    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-2-2018 04:42 PM | Show all posts |Read mode
[size=0.875em]Penyanyi Azreen Manan yang menjadi fenomena pada awal 1990-an menghidap kanser serviks tahap empat dan kini ditempatkan di Institut Kanser Negara, Putrajaya.
[size=0.875em]Ibunya,  Zawanai Ahmad Affandi, 63, berkata, selain penyakit itu, Azreen turut berhadapan masalah komplikasi buah pinggang dan usus tersumbat.
[size=0.875em]"Dia menghidap penyakit itu sejak dua tahun lalu dan pernah menjalani pembedahan membuang ovari.
[size=0.875em]"Kami sangka penyakit itu sudah tiada sebab doktor kata semua ketumbuhan sudah dibuang sehinggalah tiga bulan lalu dia mengadu sakit kaki.



[size=0.875em]"Selepas lakukan imbasan MRI doktor beritahu terdapat lebih enam ketumbuhan di sekitar kawasan tersebut," ujarnya kepada mStar Online.
[size=0.875em]Zawanai berkata, keadaan kesihatan anaknya yang semakin merosot menyebabkan dia tidak boleh menjalani pembedahan.

iNFO: mstar online



mari kita doakan kesembuhan beliau..
sedih sangat..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lotionmilo at 9-2-2018 04:46 PM

Tt taknak letak gambar kah? Iols tak kenal. Iols gugel keluar gambar keknis

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-2-2018 04:48 PM | Show all posts
iols silent reader sekian lama yach..
tak reti tepekk..
hahaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-2-2018 04:49 PM | Show all posts
yang pasti azreen ni cun melecun zaman dulu..
umur 16 tahun da kawen dgn tengku intan..
ada anak 2 orang ..

kesian sgt bila dpt tau sakit..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 04:51 PM | Show all posts
owh.. baru tau skrg ada institut kanser negara.semoga diberi kesembuhan dan kekuatan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 04:52 PM | Show all posts
boleh tepek gambar terkini? cantik orangnya dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengku Intan tu ex arwah Noreen Noor. Then kawen Azreen. Kontroversi time tu sbb Azreen kawen umur 16 tahun....cam kira bawah umur jugak. Sama2 kita doakan kesihatan Azreen. Cantik Datin muda nih...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 04:52 PM | Show all posts
Syafakillah azrene..suka sgt tgk muka comel dia masa dia kawin dgn t.intan ..muda lg dia masa tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-2-2018 04:54 PM | Show all posts
kt mstar online ada pic latest..kesian sgt..i sedih wpun bukan peminat dia..
someone tepek la pic..iols x reti dan malas yach
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 04:54 PM | Show all posts
moga segera sembuh ya azreen..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 04:56 PM | Show all posts
lotionmilo replied at 9-2-2018 04:45 PM
Tt taknak letak gambar kah? Iols tak kenal. Iols gugel keluar gambar keknis

haaa.samalah keluar gmbr hanez suraya lah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-2-2018 04:56 PM | Show all posts
dekat sinar harian pun ada pic betty benafe n irene santiago visit azreen...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 04:56 PM | Show all posts
who ayuss?? tepek la gambar artis lelama ni nan hadoh ni I tak kenal sangat
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Meolls google

Screenshot_2018-02-09-16-51-50.png
azreen.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 04:57 PM | Show all posts
lotionmilo replied at 9-2-2018 04:45 PM
Tt taknak letak gambar kah? Iols tak kenal. Iols gugel keluar gambar keknis

ini link gambar terbaru..lain betul muka

http://www.mstar.com.my/hiburan/ ... 2/09/azreen-kanser/


gamba dulu


Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 04:59 PM | Show all posts
cantik azreen ni dulu..kawin sgt muda masa kawin dgn tengku intan  tu..rasanya dah bercerai dorang tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-2-2018 05:00 PM | Show all posts
thank you ...

lain kan muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 05:02 PM | Show all posts
alahai...

moga beliau sembuh..
dia sgt cantik dan sweet org nya
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua cakap dia cantik.
Memang cantik pun dari dia budak dah rasa budak ni nanti besar cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 05:11 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni comel gilerrr.. iols ala ala girl crush masa dia masuk asia bagus dulu.
Tp jodoh dia cepat umor 16 tahun dah kawen. Iols siap beli semua majalah2 yg cover wedding sheols..huhuuhu..

Kalau (kalau la kan..) dia tak kawen semuda itu dan terus dlm industri hiburan, confirm sheols ni meletop sbb comei body cantik persis kaka pajura sikit2.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 05:12 PM | Show all posts
iols kompius mula2... azreen (nama pompan), tengku intan (nama pompan), lepastu ex tegku intan... nmpak sgat I masih muda tak kenal retis zaman pertengahan @sepitsiput
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Owhhh kesiannye azrene... Ex husband dia sekarang kawin dengan ex stewardess... Wife dia rapat jugak dgn jilliyana tu... Nama IG dia zye.y..... Ada sepasang anak kembar... Anak anak azrene ni berisi jugak... Nmpk kat IG mak tiri depa....
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 05:14 PM | Show all posts
MsCinderella replied at 9-2-2018 05:11 PM
kredit : http://www.karangkraf.com/video/penyanyi-80-an-azreen-manan-derita-kanser-1.795515

masih cantik lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 9-2-2018 05:12 PM
iols kompius mula2... azreen (nama pompan), tengku intan (nama pompan), lepastu ex tegku intan... nm ...

Sama dgn.iols
Hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055468s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list