JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
6398
View
146
Reply

[Tempatan] Pedo tua tak sabar nak tutuh anak dara bawah umur Norman Hakim

[Copy link]

Author: sashasam    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-2-2018 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode

Respons Norman Hakim, anak dara dirisik netizen
WAWANN MOHD & FOTO: IG NORMAN HAKIM
8 FEBRUARI 2018


Respons Norman Hakim, anak dara dirisik netizen
A- A+ (Ubah saiz teks)
SEMENJAK kebelakangan ini, anak-anak pelakon Norman Hakim dan bekas isterinya, Abby Abadi sering menjadi tumpuan ramai.

Jika anak sulung mereka, Mohamed Danish Hakim, 14, menarik perhatian kerana menjadi antara 10 pelajar yang terpilih melanjutkan pengajian hafazan di Turki baru-baru ini, anak kedua pula, Marissa Dania Hakim, 13, menjadi bualan kerana personaliti yang dimilikinya.

Marissa yang mempunyai pengikut seramai 192 ribu di Instagram ini mencuri perhatian netizen menerusi aksinya yang digambarkan sebagai pemalu dan sopan santun selain memiliki rupa paras yang cantik, persis ibunya.

Setiap kali Norman berkongsi foto bersama anak perempuannya ini di Instagram, pasti akan mencuri perhatian para pengikutnya sehingga mendapat  mendapat puluhan ribu likes.

Terbaru, Norman menerusi status yang dimuat naik di laman Instagramnya hari ini turut berkongsi tentang Direct Message (DM) yang diterima daripada netizen yang cuba merisik tentang anak daranya itu.

               
Dengar cerita budak kecil @marissadania_ ini tengah 'viral'. Viral untuk apa tu? Yang pasti habis DM papa penuh dengan 'risik'an yang padu.Yang pilu pun ada juga.

Nak bagitahu, anak dara saya ini inshaa-Allah tahun ini masuk 13 tahun bulan Julai nanti. Jauh perjalanan lagi. Hafazan Al-Quran pun masih suku ke separuh perjalanan, katanya.

Dalam status tersebut, Norman juga menasihati mereka yang mempunyai niat tersebut agar memberi keutamaan apa yang perlu terlebih dahulu, terutamanya dalam soal tanggungjawab terhadap Allah dan ibu bapa.

Kepada majoriti yang berniat' untuk menjadi 'Imam' melalui DM yang saya baca, alhamdulillah untuk nawaitu yang suci dan ikhlas itu. Saya anggap itu sebahagian daripada permulaan ukhwah dan silaturahim sesama kita.

Sepatah kata mama @abby_abadi112,  utamakan yang utama'. Letakkan tanggungjawab pertama sebagai anak lelaki yang juga bakal 'imam' yang pertama sekali  kepada Allah S.W.T. Seterusnya jaga keramat hidup iaitu ibu bapa kita umpama esok tiada lagi hari untuk kita di dunia ini.

Lepas itu barulah fikirkan untuk 'mendirikan masjid'. Saya bercakap berdasarkan pengalaman. Nak mendirikan 'masjid' ini bukan sekadar bersandar pada teori. Saya yang dah nak masuk anak keenam ini pun masih lagi belajar seni utk ber'masjid, katanya penuh makna.'

Dalam sungguh maksud kata-kata bapa kepada lima anak ini terhadap mereka yang ada hati nak merisik anak keduanya yang masih muda remaja ini.

Dalam pada itu, Norman turut memohon agar netizen yang meninggalkan komen di Instagram perempuannya ini agar mendoakan yang baik-baik.

Wallahualam segala yang terbaik hanya dariNya. Seboleh mungkin bila 'comment' kat anak dara saya ini kat IG dia, sama-sama selitkan doa untuk dia. Sebab doa yang baik-baik itu semua, insyaALLAH akan berbalik pada kita semula.

Pakai bahasa 'wicet' pun no hal, janji sempoi dan maksud sampai.Yang penting #Hablumminallahwalhablumminannas. Itu yang sama-sama kita jaga ok. Aamiin, inshaa-Allah, akhirinya

Screenshot_2018-02-08-21-48-26-770_com.facebook.katana.png



Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg sgt cantik..dah ada org bniat ncm tu,hrp kurangkan post gmbr..tumpang runsing plk..org skrg bkn blh agak perangai masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
TAyang lg anak yg lawa tu..kesian budak tu kena aim.bodow nye apak!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Cun anak dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik anak dia..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia gilaaaaaa lawaaaa cantikkkk
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia ni mmg cantik sangat!

Komen iols utk pedo tu : euwww jijik!
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 10:45 PM | Show all posts
gunakan title ustaz & imam untuk kahwin bini muda
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
jijiknye pedo tu punye ayat..beri nafkah zahir batin terlebih cukup..kepala ngeseks je la kau..imam la sgt
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Gelila wei...ustaz tua nie...
Klu aku dah report polis dah....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
marissa ni mmg lawa. Rasanya ig dia pon x private kan?

Tgok komen org tua tu, serammnya! Kalau dia bergurau sekalipun, mmg aku block je jenis jantan tua gatal gitu. Dah tua pn bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kalau anak lawa gini memg tak laa aku nak post tayang seantero alam dahh..aku penah kawan dgn org lawa..seksa nak jaga..asik jadi pehatian..belum lg jantan duk ikut bontot..ngeri seyhhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk marissa mase kecik dlu sebijik mcm muka abg dia yg skrg ni. Bile dah besor serius mmg tak nafi cantik sgguh. Cukup pakej. Hrp2 dpt yg sepadan la dgn dia. Syg pulak rupa segituuu dpt kt org yg tua huduh mcm si pedo tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
indenial replied at 8-2-2018 10:59 PM
marissa ni mmg lawa. Rasanya ig dia pon x private kan?

Tgok komen org tua tu, serammnya! Kalau di ...

Open je ig dia. Tp mmg betul la dia tu cantik. Suka tgk muka dia. 13 tahun dh cantik, bila dh besar sikit nampak matang mesti lagi cantik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2018 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tua kutuk tak sedar diri.
Kejap lagi muncullah lobai-lobai defcon2 @batmana suh bungkus budak ni cukup-cukup katanya jaga pandangan laki



Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
jijik nya pedo tu..nasib baik meols tade ig, kalau tidak dengan iols sekali kasi laharan berapi
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 11:28 PM | Show all posts
semoga Allah melindungi adik ini. kurang kurangkan la post gambar kat IG ye
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
pedo jahanam
ustaz konon... ustaz babi!
meh aku sula dgn jack kereta
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Org tua x sesuai buat lawak bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Nape aku ase marissa mcm muka norman? Hehehe... tapi ya Allah memang cantikk...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Eeeeeeiiiiwwww geli nya aku. Kadang2 nampak acik2 tua pun dok merembes ngan budak2 laki anak artis. Yucks.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
tak malunya.. tua2 umo 43thn pon pragai xmatang btul.. lg pon marissa tue bru 13thn.. tak dinafikn marissa mmg cntk org.. dr kcik dh cntk..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayat dia "saya patut kahwin dengan marissa sebab saya ustaz dan imam" tu...ya allah tak terkata. Entah entah dia sendiri dah kahwin cuma nak tambah koleksi. Cari pula yang cantik bawah umur je. Dari situ dah nampak niat sebenarnya apa. I hope she will be more careful on social media since its public for everyone to see takut2 nanti ada stalker ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Lebai pedo ..... eh! terkutuk ustaz dan imam
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg cantik anak dara abby ni.. Kulit pon bersih..
Rasanya kalau abby masih belum berhijrah mcm skrg mesti dh jd retis si marissa tu..
Tp kesian adiknya rupa so so jah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059295s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list