CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: melinda_kerr

Kylie Jenner dedahkan kelahiran anak pertama

  [Copy link]
Post time 7-2-2018 10:04 PM | Show all posts
niena90 replied at 7-2-2018 09:27 AM
Laaa si travis scott ni dah ade anak ke dgn pompuan2 lain? Hurmm igtkan this is the first child fo ...

retis hip hop le katakan... tak menyemai benih banyak2 tak sah
bf si khloe tu pun sama. dia ada gf lain yg tgh preggy serentak gak. ai rasa kardashian-jenner girls tak kesah kot, tak kekal lama dgn bf pun takpa, janji ada babies. anyhoo, katanya si khloe tak pernah ada masalah utk concieve pun. dia saja jah berdrama, lg pun ex hubby nya dulu boleh tahan problematic.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2018 10:52 PM | Show all posts
annehuda replied at 6-2-2018 10:43 AM
Bab psl kylie muda sgt nk jadik mak ni, kylie dh mmg kaya raya uols, baby die sah2 tido dlm buaian e ...

Ai bc komen2 . Ckp life kylie sedih . Choy Bisness sheols nilai 300 juta hoccay.

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 10:56 PM | Show all posts
Bruce tada dlm vid tu . Masih gaduh lagi ka
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
samasam90 replied at 6-2-2018 12:47 PM
euww sangat hokey scott disick.. memang sick gitchew.. sekarang couple dgn sofia richie, yg baya2/ ...

Dulu scott mmg  pernah nk ajak kourtney kawin. Ada tayang kt reality show tu. Tp kourtney xnk sbb die was2 ngn scott n kourtney ni die agak trauma ngn komitmen kawin xsilap. Die tkt cerai cm mak n bapak die. So die xnk kawin. Tp scott is really a douch bag la. Elok la ngn sofie richie tu. Die pun alcoholic kan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
samasam90 replied at 6-2-2018 12:47 PM
euww sangat hokey scott disick.. memang sick gitchew.. sekarang couple dgn sofia richie, yg baya2/ ...

Dulu scott mmg  pernah nk ajak kourtney kawin. Ada tayang kt reality show tu. Tp kourtney xnk sbb die was2 ngn scott n kourtney ni die agak trauma ngn komitmen kawin xsilap. Die tkt cerai cm mak n bapak die. So die xnk kawin. Tp scott is really a douch bag la. Elok la ngn sofie richie tu. Die pun alcoholic kan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 01:43 AM | Show all posts
borrow replied at 7-2-2018 10:52 PM
Ai bc komen2 . Ckp life kylie sedih . Choy  Bisness sheols nilai 300 juta hoccay.

bukan usd300juta tu digembar gemburkan oleh mak dia sundirik ka? ai percaya dia kaya raya tp 300 juta mcm fiksyen jah. lg pun dia nak  cover malu lepas kylie minogue saman dgn namakan kylie jenner sbg 'a secondary reality tv personality'.kim k yg berthn punya brand pun aset usd100juta lebih.

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 7-2-2018 05:43 PM
bukan usd300juta tu digembar gemburkan oleh mak dia sundirik ka? ai percaya dia kaya raya tp 300 j ...

haah, 300 mil usd mak dia saje heboh., bisnes kylie jatuh sikit bila fenty keluar.. dan2 la juga para youtubers feeling nak kondemn (kot) kylie bagi bad review.. tapi bila kylie dah nak beranak ne, tetibe lak ramai yg memuji kylie punya lipstick.. choiii yach...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Vananaaa replied at 7-2-2018 03:06 PM
Dulu scott mmg  pernah nk ajak kourtney kawin. Ada tayang kt reality show tu. Tp kourtney xnk sbb  ...

yup, sofia tu problematic child.. seswai kekdahnya dgn scott
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2018 01:59 AM | Show all posts
samasam90 replied at 8-2-2018 01:50 AM
haah, 300 mil usd mak dia saje heboh., bisnes kylie jatuh sikit bila fenty keluar.. dan2 la juga p ...

kaann... tetiba lebih kaya drpd rihanna dgn bisnes lip kit repackaged sajork. malah lebih kaya drpd taylor swift alaa sama jah modus operandi dgn quputeh dan ponen terlajak laris.

ummah gossip US panggil kris jenner tu PMK aka mak ayam, dia org skeptikal kalau dia cerita psl rating dan aset anak2 dia. kaki propa. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 06:40 AM | Show all posts
samasam90 replied at 7-2-2018 03:57 PM
yes chuolls.. kendall siap perli gittuh bila ci scott bawa anak dia keluar dgn sofia.. kendall cak ...

Ya ampun berapakah umur Sofia tu chuols? Iols agak masih belasan tahun. Seriously Scott???? Patutlah haritu Kourtney pun ada hook up kejap dengan Bieber kan. Tapi taktau la pula yang tu lepas Scott ni dengan Sofia atau sebelum?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 09:09 AM | Show all posts
dani-rox replied at 8-2-2018 01:43 AM
bukan usd300juta tu digembar gemburkan oleh mak dia sundirik ka? ai percaya dia kaya raya tp 300 j ...

Yup. mak sheols tunjuk dokumen katanya. Tudung neelofa pun vley kutip 50 juta setahun. Bukan world pun. If konker dunia mmg byk la sales.






Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 7-2-2018 10:40 PM
Ya ampun berapakah umur Sofia tu chuols? Iols agak masih belasan tahun. Seriously Scott???? Patutl ...

kourtney dul dgn bueber.. baru scott.. scott ne pun masih baru lagi, like right now gitchew.. tapi yg bieber tu sekadar content kuwtk kan.. bukannya betul pun..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 11:10 AM | Show all posts
samasam90 replied at 8-2-2018 09:51 AM
kourtney dul dgn bueber.. baru scott.. scott ne pun masih baru lagi, like right now gitchew.. tapi ...

Laaa propa rupanya. Tak sangka pula ex Kourt boleh sangkut dengan ex Bieber. Semacam ada motif nak balas dendam jerrr
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 11:42 AM | Show all posts
dani-rox replied at 8-2-2018 01:59 AM
kaann... tetiba lebih kaya drpd rihanna dgn bisnes lip kit repackaged sajork. malah lebih kaya drp ...

tp meols caya je kalau bisnes die 300juta usd tu uols. kalau brush kit cheap punye kualiti pun die leh jual smpi ratus2 usd tp kylie walaupun org kate product overrated tp ekceli cantik2 and comel2 jugak and selalu dpt review yg bagus

yg kim kardashian punye tu mmg hauk. mcm ala ala duckies punye make up la. rege je mahal, tenyeh2 tak kuar ape pun
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 03:28 PM | Show all posts
dah kuar dah nama anak sheols.

STORMI

inspirasi dr pelakon porn yg ade scandal ngan trump stormy daniels tu agaknye
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2018 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 8-2-2018 03:28 PM
dah kuar dah nama anak sheols.

STORMI

ha ah stormi. kelaka gila. smapaikan org buat joke pasal weather forecast kat US
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2018 04:21 PM | Show all posts
borrow replied at 8-2-2018 09:09 AM
Yup. mak sheols tunjuk dokumen katanya. Tudung neelofa pun vley kutip 50 juta setahun. Bukan world ...

Tp dokumen acik kris pun tak cukup meyakinkan hakim utk batalkan saman kylie Minogue berkenaan trademark.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 04:28 PM | Show all posts
annehuda replied at 8-2-2018 11:42 AM
tp meols caya je kalau bisnes die 300juta usd tu uols. kalau brush kit cheap punye kualiti pun die ...

dulu kes Jessica simpson pun sama noks... Clothing brand dia pernah heboh bernilai usd1 billion, padahal dia dibayar dlm 25 juta utk tepek nama jah. Masa tu zaman reality tv sheols dgn ex hubby tgh popular
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 04:36 PM | Show all posts
dani-rox replied at 8-2-2018 04:21 PM
Tp dokumen acik kris pun tak cukup meyakinkan hakim utk batalkan saman kylie Minogue berkenaan tra ...

Sapa mng pun saja jah. Dedua tamak . Kylie2 yg lain dh x vley pakai nama tuh
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 04:49 PM | Show all posts
borrow replied at 8-2-2018 04:36 PM
Sapa mng pun saja jah. Dedua tamak . Kylie2 yg lain dh x vley pakai nama tuh

Drama org have2, sis. Semua benda nak direbut. Kita cuma mampu baca sambil makan kerepek ubi jah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 03:05 PM GMT+8 , Processed in 1.781211 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list