CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: melinda_kerr

Kylie Jenner dedahkan kelahiran anak pertama

  [Copy link]
Post time 5-2-2018 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kokesen ni berzina cemana pun hal anak depa memang jaga bebetul kan. Kalau yang kaya raya tu jarang sekali dengar kes dasar penderma sperma tabur benih merata tak reti tanggung anak like AC Mizal sebagai contoh. Pastu sejenis family ties kuat juga.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 5-2-2018 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 5-2-2018 11:40 PM
Kokesen ni berzina cemana pun hal anak depa memang jaga bebetul kan. Kalau yang kaya raya tu jarang  ...

hahaha. yelah sis. tgk org2 luar ni kalau bab anak mmg bertanggungjawab. even ada anak luar nikah cari bapak die balikpun diterima secara baik.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Sweet gila video dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 06:27 AM | Show all posts
Tak sangka dia ni preggy awal
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 09:01 AM | Show all posts
awww...sweet giler video tu.. i pulak tersenyum sorang2 tetiba

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 10:38 AM | Show all posts
Yang best nya semua family members tak expose pun pasal pregnancy dia. As we know depa ni kan populer tatau sebab apa haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun kardashian ni org kate attention whore n gile glamer, tp aku respect kt kylie sbb she's handling this more mature dr retis2 lain. Kalau retis lain siap jadi cover majalah bergambar bogel tunjuk bump, sheols relaks relaks je. And tak sangka plak die n travis scott looks so cute together.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Bab psl kylie muda sgt nk jadik mak ni, kylie dh mmg kaya raya uols, baby die sah2 tido dlm buaian emas. Nk samakan ngan young adult yg lain tu pun masih hidup pakai duit makbapak, aku yakin kylie bleh jadi mak yg baik.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-2-2018 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
True.. biasanya org ngutuk young moms ni sbb financially belum stabil. For me kylie ni dah kaya raya n financially well managed. Hidup pun x tau nk wat ape dah. Baik la jd mak n jaga anak.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah2 dah sign contract utk next show. Tu yg senyap je pasal dia pregnant. Jgn jd scott sudah. Sampai anak dah berapa tetap x kawen2 jgk. Tp bagus lah. Kdg ada anak buat diri jd matang

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 12:41 PM | Show all posts
ladybugz replied at 6-2-2018 10:55 AM
True.. biasanya org ngutuk young moms ni sbb financially belum stabil. For me kylie ni dah kaya raya ...

comel ur dp..dream kardashians ke?
yes, betul! dia dah digelar moghul cosmetics..duduk rumah, travel sana sini, naik turun private jet, shopping macam esok last day sale n tunggu income masuk je..

harap2 kendall masih realistic la dengan life dia...kawin secara sah, preggy n raise the kids..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
tomaz replied at 6-2-2018 04:24 AM
Entah2 dah sign contract utk next show. Tu yg senyap je pasal dia pregnant. Jgn jd scott sudah. Samp ...

euww sangat hokey scott disick.. memang sick gitchew.. sekarang couple dgn sofia richie, yg baya2/muda lagi dari kylie kendall..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2018 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
samasam90 replied at 6-2-2018 12:47 PM
euww sangat hokey scott disick.. memang sick gitchew.. sekarang couple dgn sofia richie, yg baya2/ ...

Gitu je la hidup scott. Duk menempel dgn org femes. Dia bkn ada apa pon. Dah mcm lost. Asal boleh je
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 01:35 AM | Show all posts
bbrp hari lepas travis scott kansel live show nya sbb dua ex gf nya yg lain nak serve paternity lawsuits. kira anak si kylie nih ada adik beradik sebaya gituh.

wpun kaya raya, kylie mcm little girl lost
maknya lebih prefer jd manager drpd jd parent, si bapak yg gila glam lepas tukar jantina... so dia membesar tanpa bimbingan ibu bapa.
bisnes nya di set up oleh kris supaya semua anaknya bawak keuntungan dan dia dpt komisen 10% <-- ini makcik tu sendirik bg tahu dgn media.
adik beradik kylie pulak buat hal sendirik. ipar duai keluar masuk tak sempat jd ahli keluarga...
tetiba preggy dgn jantan yg baru bbrp minggu kenal, ai rasa la kan ni mungkin percubaan kylie utk hidup normal, menemui kebahagiaan dan merasa kasih sayang melalui baby nya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 01:40 AM | Show all posts
samasam90 replied at 6-2-2018 12:47 PM
euww sangat hokey scott disick.. memang sick gitchew.. sekarang couple dgn sofia richie, yg baya2/ ...

si sex addict yg perasan 'Lord'. muka dahlah mcm mintak pelempang. sanggup pulak lionel richie biarkan anaknya berkepit kulu kilir dgn loser sebegitu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 07:09 AM | Show all posts
Sofia Richie ni yang haritu dengan Justin Bieber tu ker?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 7-2-2018 09:27 AM | Show all posts
dani-rox replied at 7-2-2018 01:35 AM
bbrp hari lepas travis scott kansel live show nya sbb dua ex gf nya yg lain nak serve paternity laws ...

Laaa si travis scott ni dah ade anak ke dgn pompuan2 lain? Hurmm igtkan this is the first child for both of them. Boleh tahan menabur benih gak mamat ni. Nasib la Kylie ni kaya raya, whatever happens nnt dia n anak still boleh hidup mcm biasa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 03:33 PM | Show all posts
samasam90 replied at 6-2-2018 12:47 PM
euww sangat hokey scott disick.. memang sick gitchew.. sekarang couple dgn sofia richie, yg baya2/ ...

meouls sampai sekarang x faham kenapa la si kourney tu gigih juga nak mendapatkan benih si Scott tu. Ingatkan lepas mason & penelope dah xmo dah, tup2 mengandong lagi. nak kata hensem yang amat, muka douchbag + gatal pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 6-2-2018 11:09 PM
Sofia Richie ni yang haritu dengan Justin Bieber tu ker?

yes chuolls.. kendall siap perli gittuh bila ci scott bawa anak dia keluar dgn sofia.. kendall cakap so cute disick keluar jenjalan dgn anak2 nya gittuh.. kiranya sofia pun anak scott
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 7-2-2018 07:33 AM
meouls sampai sekarang x faham kenapa la si kourney tu gigih juga nak mendapatkan benih si Scott t ...

scott hebat atas katil, kot.. tetapi rasanya kourtney sorang je yg tak pilih black khuens., tak tahu pula la sekarang..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 02:22 PM GMT+8 , Processed in 0.094322 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list