CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 8690|Reply: 75

Kylie Jenner dedahkan kelahiran anak pertama

  [Copy link]
Post time 5-2-2018 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by melinda_kerr at 5-2-2018 01:42 PM

Kylie Jenner yang selama ini menyimpan rapi mengenai kelahiran anak pertamanya  nya secara privasi telah berkongsi berita baik tersebut di laman media sosialnya. Kelahiran anak pertama iaitu seorang bayi perempuan telah mengejutkan ramai peminat setianya yang telah menanti perkembangan terbarunya setelah sekian lama.

Bintang Realiti TV itu telah membuat pengumuman itu di laman social nya pada Ahad lalu dan menyatakan dia telah melahirkan seorang bayi perempuan yang “sihat dan cantik”pada Khamis lepas. Dan proses kehamilan dan kelahiran yang digambarkan sesuatu yang pasti dirindui dan merupakan sesuatu pengalaman yang terbaru dalam hidup nya.

Di dalam Video tribut kelahiran anak sulong Kylie tersebut juga mendedahkan anak ketiga Kim Kardashian , Chicago West.

Pengumuman dari bintang terkenal keluarga Jenner itu juga telah mencuri tumpuan acara Superbowl yang sedang hangat diperkatakan. —MK, sumber CNN


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-2-2018 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknyee kylie...congratulation.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2018 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Beautiful vid.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2018 11:47 AM | Show all posts
aku plak yang senyum2 tengok video dia...bagus betul orang sekeliling dia yang keep private dr mula dia preggy sampai bersalin...

congratulations  mommy kylie...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2018 12:24 PM | Show all posts
Tazabar tengok baby
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2018 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Lipstick dia best..
Dulu jealous ngan kendall utk jadi model
Luck kat business..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2018 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
I saje ke yg masih fikir kylie sebagai budak budak lagi? Hahaha. Teringt zaman tgk cerita kardashians dulu, alahai comel innocent je rupa dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2018 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah yaaa
Still so sexyy
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-2-2018 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
season depan all about babies la khuensssss
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2018 01:53 PM | Show all posts
tahniahhh.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2018 02:17 PM | Show all posts
samasam90 replied at 5-2-2018 01:13 PM
season depan all about babies la khuensssss

Nenek Kris dpt cucu ramai gegirl dari boboy... boys 2 je kan ke iols silap
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2018 02:34 PM | Show all posts
comel kylie and babies... rupenya abam travis sentiasa disisi .. no such thing yg ngarut2 kata kylie nyesal ngandung and all kan ...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2018 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
nhao replied at 5-2-2018 06:17 AM
Nenek Kris dpt cucu ramai gegirl dari boboy... boys 2 je kan ke iols silap

3.. mason, saint dgn sorang lagi yg scott bg nama raja ke apa.. reign ke nama dia..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2018 03:28 PM | Show all posts
bila kawinnya ttiba beranak?
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2018 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Dorang ni bkn org kulit hitam kn? Byk btol si kylie ni alter bdn dia smpai jdk muka camtu, bdn cmtu.. lagi suka kat kendall tu.. kurang sikit alter bbanding kylie ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-2-2018 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kucen_miang replied at 5-2-2018 03:28 PM
bila kawinnya ttiba beranak?

manade kahwin uols. adik beradik diaorh kecuali Kim jer ada anak after married.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 5-2-2018 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sheqim replied at 5-2-2018 03:31 PM
Dorang ni bkn org kulit hitam kn? Byk btol si kylie ni alter bdn dia smpai jdk muka camtu, bdn cmtu. ...

armenian..tpi i rasa bontot dia tu mcm ori lah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2018 03:47 PM | Show all posts
congrats kylie...bestnye dpt baby... nnt kalau ada rezeki nk low profile cm dia jugak la..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2018 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg glamer sket dlu kendall kan,,aku da ilang memori muka sweet dia dlu..lain bebenor.,wah adik bradik semua plan pregnant ye
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2018 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai la nak mengikut ni sat lagi.. suweet katenyeeee
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 02:03 PM GMT+8 , Processed in 0.212497 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list