CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 3061|Reply: 15

DEEP WEB / DARK WEB - ADA SESIAPA DAH PERNAH TERJAH???

[Copy link]
Post time 25-1-2018 04:13 PM | Show all posts |Read mode
Terigin nak tahu benda2 yg ada dalam deep web or dark web nie.

Anyone ada pernah access tak???


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-1-2018 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dlm youtube ade byk gk video2nye...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2018 10:15 AM | Show all posts
dlm youtube ada cerita psal dark web...mostly yg scary and creep
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2018 02:48 PM | Show all posts
Edited by edoraixora at 26-1-2018 02:49 PM

org kabo, kalo tak kental, jgn berani2 nak masuk
pastu dia akan hack kamera, maknanye dia boleh nampak kita
pastu dia manipulate lah nak menakutkan kita

org yg kabo, aku taktau
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2018 02:59 PM | Show all posts
selalu dengar orang cakap camni pasal deep web ni

"kalau x tau baik x yah ambil tahu

orang yg dah tahu pon cuba xnak tahu"
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2018 03:29 PM | Show all posts
aku teringin juga tapi dulu pi berubat ngn ustaz kat masjid ampang. ustaz tu baca rukyah je kat aku tetiba aku rasa diri aku bukan diri aku sebenar.  keluar dari masjid tu aku tak dpt kawal mulut aku sendiri. meracau bukan2 lepas tu kaki aku betul berat nak melangkah macam ada gorilla dok kat situ. jenuh aku nak pulihkan diri aku sendiri. pastu kalau baca cite antu ke apa ke malam mesti aku mengigau teruk. penat laki aku nak sedarkan aku dari dunia ngigau aku.

agak kalu aku bukak dark web tu apa jadi eh? adakah aku bole hilang dari radar dunia sebenar? teringin weh nak bukak web tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-1-2018 03:33 PM | Show all posts
nooriesz replied at 25-1-2018 09:47 PM
dlm youtube ade byk gk video2nye...

aah tp kseluruhan, mungkin surface je baru, hehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-1-2018 03:34 PM | Show all posts
edoraixora replied at 26-1-2018 02:48 PM
org kabo, kalo tak kental, jgn berani2 nak masuk
pastu dia akan hack kamera, maknanye dia boleh nam ...

hahaha tu la sbb byk hackers
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2018 03:54 PM | Show all posts

org cakap kalo nak masuk jugak, sila selotape button kamera & earphone (kalo x silap) dgn pita hitam tu

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2018 11:22 PM | Show all posts
Dah keluar lagi dah tred sampah.
Mod kasi katup jerla.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2018 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada hantu ke kat web tu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2018 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 27-1-2018 01:06 AM
Ada hantu ke kat web tu?

Mana la.ada antu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2018 03:45 PM | Show all posts
https://darkwebnews.com/deep-web/

boleh baca info tu kat sini
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-1-2018 03:58 PM | Show all posts
beldandy replied at 29-1-2018 03:45 PM
https://darkwebnews.com/deep-web/

boleh baca info tu kat sini

good info, thanks
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2018 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
X yah gatai nak masuk.. boleh mental kalau x kuat.. hackers, polis, fbi byk..
Tgk sipi2 kat you tube pun dah ngeri
Byk org gila, kejam sadis
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 05:49 PM | Show all posts
tak yah ko nak masuk dark web segala tu TT.. takde pekdahnya..buat ko trauma dan sakit jiwa jer..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 09:21 PM GMT+8 , Processed in 0.303329 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list