CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 5889|Reply: 3

BUKAN NAK PROMOTE TP TESTIMONI AKU SENDIRI

[Copy link]
Post time 24-1-2018 03:43 PM | Show all posts |Read mode
Edited by bungamelurindah at 24-1-2018 04:34 PM

Tahu tak Kurma Dhuha by Bondarozitaothman (Sendayu Tinggi)

Bagusss sangat kurma dhuha nieee weyhh....

1st time aku makan dalam masa 3 minggu je aku rasa payudara aku tegang
nie betul punya aku tak tipu.

Pastu nafsu naik sikit la, tak digalakkan untuk orang yang belum kahwin, yang dah kahwin aku syorkan.

Pastu rasa bertenaga, keputihan hilang.

Korang try la rasa dia mcm pahit manis gitu, gentel2 kecik jepastu baca bismillah, selawat dan niat yang elok2.

Inshaa Allah.....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2018 04:24 PM | Show all posts
bagus juga review nya kan. tapi i syorkan u tulis in small letters  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-1-2018 04:26 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 24-1-2018 04:24 PM
bagus juga review nya kan. tapi i syorkan u tulis in small letters

hahaha okeyyy,
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2018 05:15 PM | Show all posts
I agak skeptikal dgn produk2 gini. I ada tgk cara penyediaan kurma dhuha bonda rozita tu. Semua homemade. Jemur biji kurma mcm tu ja. Hygienic part terjamin ka?? X sure plak dia gentel2 pki tgn or pki mesin.  

I terkenang  ada satu jamu gentel yg glemer tu, founder dia hanni borhan tu. Pekerja bersila atas lantai ja sambil gentel jamu pki tgn ja.  Not even wear a glove.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 10:00 PM GMT+8 , Processed in 0.087521 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list