Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1290
View
26
Reply

Kursus Kahwin. Apa yang dibincangkan?

[Copy link]

Author: BOHadaUmph       Show all posts   Read mode

Post time 25-1-2018 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
mannaakautahu replied at 25-1-2018 04:09 PM
Jalang hang atas redho suami selama mana hang kawen dgn Dia....pengakuan hang sendirik ngaku serik ...

Hang kan kaki putarrrrr... saya puaaatarrrrrrr sampai saya disahkan mental tahap GILA!!!

Wakakkakaka



Putarrrr lagi mannak GAGAL TOTAL



Oh aku malas nak komen lah mannak. Part tu aku #teampawie
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 25-1-2018 10:02 PM
sokong is 100%

Hi sisthur....
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-1-2018 10:07 PM
Hi sisthur....

hai sis

teruskan

kipidap dongibab
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2018 07:50 AM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 25-1-2018 10:07 PM
Hang kan kaki putarrrrr... saya puaaatarrrrrrr sampai saya disahkan mental tahap GILA!!!

Wakakk ...

14/6/2017



"Terus terang ya Allah...aku serik berlakikan laki Yang Tak berduit...Kalaupun bagi retis Yang aku puja sekalipun kalau gaji aku kena tanggung family, sorry, I won't repeat the same mistake again..."

Putar irissss..putarrrrrrrrrrrrrrrrrr



Manak siat kulit hang sampai tinggal bulu pubik sehelai...Mari mari.....


Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 07:56 PM | Show all posts
Umpama, seseorang tu sampaikan maklumat secara verbal dari buku aje.
Tanggungjawab suami isteri dibincangkan pun secara general.

Analogynya mcm seorg penulis blog yang tulis pengalaman travel.
Dalam blog misti tulis yang indah2 aje. pastu tips2 yang general. Yang cabaran/dugaan tu tak tertulis pun.

Teori tak sama dgn praktical.
Teori sebut kena buat A, B, C dan seterusnya.
Tapi, dalam praktical kekadang kita kena langkah A & B buat C terus asalkan kita dapat berjalan dalam jalan yang sepatutnya.

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2018 09:54 PM | Show all posts
Hana replied at 28-1-2018 07:56 PM
Umpama, seseorang tu sampaikan maklumat secara verbal dari buku aje.
Tanggungjawab suami isteri dib ...

Adab KOPEKKAN ( defloweration) malam pertama takda dalam module  kursus rumahtangga yg hang hadiri kah hana oiiii???

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-1-2018 11:00 PM | Show all posts
baru beberapa hari aku tinggalkan forum dah jadi camni thread aku..  kelaut semuanya.

aku nak tgk brapa banyak lagi olahan idea korang yg bernas ni ada..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088047s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list