Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1794
View
16
Reply

Husband and I fight over this

[Copy link]

Author: ameeradiana       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-1-2018 10:17 AM | Show all posts |Read mode

Hi guys, so I have a baby which is like 4 months old. I wanted to make shopping for her easier so I checked out Motherhood.com.my...

However, my husband and my husband's mum do not agree with shopping online for the products... saying that it's fake...


I just checked out this:
https://goo.gl/oyB1qz


I feel like it's okay ?? They wouldn't dare to sell fake stuff right.... Plus how do i deal with this disagreement between my husband and i.. i am a working woman so i do not really have a lot of time to do baby shopping
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 10:46 AM | Show all posts
ni masalah ke nak promo bisnes?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 10:57 AM | Show all posts
TT nak beli apa? if brg kecik2 boleh la beli online cuma stroller cm tu better test sendiri di kedai. sbb kita blh tau macam mana nak bukak, selesa ke tak dgn ank2.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 12:01 PM | Show all posts
ni ada garisan halus antara comel dan bangang.

yg aku takleh blah mak mentua nak masuk campur apa hal?

u beli je laa dulu. duit u kan? kalau duit laki u, kena la ikut cakap dia. takpun suruh je dia yg pergi beli memandangkan u pun bz.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
hari cuti pun tak sempat ke TT pergi shopping..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 17-1-2018 10:46 AM
ni masalah ke nak promo bisnes?

Baru nak cakap tadi
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 01:02 PM | Show all posts
bercukurlah nak..ada org bergaduh utk perkara yg lebih serius dan survival
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 03:03 PM | Show all posts
iols ngan husbnd barang baby.. kami survey dulu kat luar.. pastu baru selongkar online..
bezakan harga.. mcm stroller semua kami survey dulu kat luar

sbb kekadang online leh dapat discount pakai memacam kad.. hihihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 03:59 PM | Show all posts
saper basuh pinggan mangkuk?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 06:41 PM | Show all posts
who's money?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2018 04:23 PM | Show all posts
Bercerai je lah....

Masalah besar ni, nanti lagi byk masalah kalau kau teruskan perkawinan ni....
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2018 07:29 AM | Show all posts
masalah besar sgt nih
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2018 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Lol u beli jelah, guna duit sndirikan. Takyah gtau haha.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-1-2018 02:23 PM | Show all posts
duri_durians replied at 17-1-2018 12:01 PM
ni ada garisan halus antara comel dan bangang.

yg aku takleh blah mak mentua nak masuk campur apa ...

duit husband
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-1-2018 02:24 PM | Show all posts

yakah. tapi i yang jaga bayi tu ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-1-2018 10:14 AM | Show all posts

ni bukan bisnes I... If i am i wouldn't be here
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2018 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah beranak berapa orang tt? Kemain bizi. Wiken pun takde masa ke? Kalu laki x pecaye beli online and yu nak guna duit dia ikut je cakap dia. yu survey dulu memana barang yu nak, propose kat dia then ujung minggu kuar la gi test tengok.
Anak baru 4 bulan senang lagi nak bawak berjalan. Dah tau barang apa nak beli, kedai mana nak terjah so yu x kan amik masa lama. kuar kul 10,before tengahari dah boleh balik.
Ni apa yang ai selalu buat la,dari sorang anak now da masuk 4.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088045s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list