CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 5288|Reply: 32

[Lain-Lain] THE WORST OSCAR WINNER - jom bincang kan

  [Copy link]
Post time 16-1-2018 01:24 PM | Show all posts |Read mode
Edited by eddlisa_uyuk at 19-1-2018 12:08 PM

ada pemenang pemenang oscar yang oleh di katakan x layak untuk memenangi oscar

aku rasa mereka ni x layak menang oscar

Best Actress - Barbara Streisand (Funny Girls) 1968  - aku rasa Mia Farrow (Rosemary's Baby)1968 lebih layak menang best actress tapi sayang Mia Farrow x tercalon

Best Supporting Actress - Anjelica Huoston (Prizzi Honor) 1985 - Aku rasa Meg Tilly (Agnes of God) 1985 lebih layak menang...

Best Actres - Cher (Moonstruck) 1987 - Glen Close (Fatal Attraction) 1987 lebih layak menang

best Actress - Jessica tandy (Driving miss Daisy) 1989 - Michelle Pfeiffer (The Faboulous Baker Boys) 1989 sepatutnya menang

best supporting actor - Tommy lee jones (the Fugitive) 1993 - Leonardo Di carpio selayaknya menang dalam What Eating



Paling worst yang menang oscar  sedangkan x layak menang sebab ada calon yang lebih layak menang
roberto benigni - best actor
james cuborn - best supporting actor
Gwyneth Paltrow - best actress
Julia Robert  - Erin Brockovich
Sandra Bullock - The Blind Side



Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Emma stone
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
1) Joyah Lawrence - Silver Lining Playbook
2) Cher - Moonstruck
3) Al Pacino - Scent of A Woman (patut menang dlm The Godfather)
4) Sandra Bullock - The Blind Side (i love SB..tapi kalau nk kasi dia menang pun better kasi dia melalui Gravity..Carey Mulligon kene robbed!)
5) Around The World in 80 Days (menang Best Picture in 1957)
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Lupa nk letak Gwyneth Paltrow..Cate Blanchett patut menang time tu!

Surprisingly, @mat_arof tak listkan joyah. Terpaku kejap!
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2018 12:06 AM | Show all posts
akak sandy x patut menang? habeh  tu masa tu sapa yg layak?achik meryl?...eleh sudahla hipokrit je semua.org tua tu tercalon je..bising memekak pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2018 12:10 AM | Show all posts
Edited by alesandra at 18-1-2018 12:12 AM
cyclops_psycho replied at 17-1-2018 09:14 PM
1) Joyah Lawrence - Silver Lining Playbook
2) Cher - Moonstruck
3) Al Pacino - Scent of A Woman ( ...

karektor michael dlm godfather2 menyakit hati.selayaknyalah tak menang lagipun watak michael atau godfather part 2 itself dibayangi oleh watak young don corleone yg hebak ittew
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2018 06:43 AM | Show all posts
latest oscar nak calonkan berapa haribulan ek? january kan
akak harap kali ni hugh jackman tecalonlah utk greatest showman....
(and haraplah menang....aminn)

utk menjawab soklan TT paling akak rasa worst yg menang La La Land
utk peminat musical akak takleh appreciate la la land
sampai menang oscar...

satu lg akak rasa julia deserve erin brokovich der...time akak nonton citer tu tgk dia dlm hati akak terdetik dah...kompem minah ni oscar nominated...esp time satu skrip yg membebel panjang gila dekat 5 minit hahahhaha.....true enough menang pon....

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2018 06:53 AM | Show all posts

setuju sangat....betul betul

aku rasa yang layak menang isabelle Huppert
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2018 06:55 AM | Show all posts
alesandra replied at 18-1-2018 12:06 AM
akak sandy x patut menang? habeh  tu masa tu sapa yg layak?achik meryl?...eleh sudahla hipokrit je s ...

Sandra Bullock x layak menang...

yang layak pompuan negro gemuk tu..dalam precious....

lakonan dia lagi mantap k..

sandra bullock tu lakonan dia boleh so so je..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2018 06:56 AM | Show all posts
cyclops_psycho replied at 17-1-2018 09:19 PM
Lupa nk letak Gwyneth Paltrow..Cate Blanchett patut menang time tu!

Surprisingly, @mat_arof tak  ...

eh eh lupa lar...

joyah ...terlupa jap...

dia ni pun sama x layak menang oscar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2018 06:59 AM | Show all posts
akubest replied at 18-1-2018 06:43 AM
latest oscar nak calonkan berapa haribulan ek? january kan
akak harap kali ni hugh jackman tecalonl ...




Ellen Burstyn lagi layak menang ,,lakonan dia lagi hebat dalam  Requiem for a dream


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2018 11:33 AM | Show all posts
mat_arof replied at 18-1-2018 06:55 AM
Sandra Bullock x layak menang...

yang layak pompuan negro gemuk tu..dalam precious....

hamboiii ko sendiri pun dah gelar dia pompuan negro gemuk bagai.abeh tu ko nak expect hollywood amik serius pls dia?what a remarks?ko tau tak tak apa role dia dlm tv series  empire?sendu hokehh.itu maksudnya she's not that great.yg menang ni selalunya org vote watak utk yg  bawak impak dlm keseluruhan filem tu.bukan psl skill je.anyway...tahun tu hanya achik meryl dan akak sandy je menang dlm GG..itu maksudnya achik meryl pencabar utama bukan gabourey
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2018 12:35 PM | Show all posts
alesandra replied at 18-1-2018 11:33 AM
hamboiii ko sendiri pun dah gelar dia pompuan negro gemuk bagai.abeh tu ko nak expect hollywood am ...

marah betol ko ek ..aku cakap sandy x layak menang oscar....

pada aku mmg x bagus mana pun lakonan Sandy tu...tapi dalam Gravity lakonan dia best...kalau menang mmg layak lar..

ini pendapat aku k...

heheheh....semua ada pendapat kan



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2018 12:37 PM | Show all posts
Halle barry - monster ball

ini pun sama x layak menang oscar...aku pelik macamana leh menang oscar....lepas menang terus sendu dan melingkup...karier hancus


Sissy Spacek selayaknya menang waktu ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2018 12:45 PM | Show all posts
mat_arof replied at 18-1-2018 12:35 PM
marah betol ko ek ..aku cakap sandy x layak menang oscar....

pada aku mmg x bagus mana pun lako ...

aku tak marah la..cuma aku ckp benda realiti.takkan la ko taktau.. sembang psl oscar semua tu...org vote pada watak yg bawak impak..politik holllywood etc.citer precious tu yg bawak impak adalah watak pada mak precious..mo nique yg menang oscar..keseluruhan  results thn tu aku tak protes..jauh sekali aku nak label worst oscar winner.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2018 02:14 PM | Show all posts
alesandra replied at 18-1-2018 12:45 PM
aku tak marah la..cuma aku ckp benda realiti.takkan la ko taktau.. sembang psl oscar semua tu...or ...

ok...pendapat awak betul lar tu


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2018 02:16 PM | Show all posts
Alicia Vikinder -

dia ni layak ke menang....

aku rasa masa ni Kristen Steward lebih layak menang setelah banyak menang critics melalui filem
clouds of sis maria
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-1-2018 03:51 PM | Show all posts
sorang lagi

Gary Oldman

dia ni pun x layak menang ,...terjerit sana sini ...boring aku tgok

lebih layak timothee atau pun daniel day lewis
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2018 06:00 PM | Show all posts

Gary belum menang Oscar lg mat arop....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-1-2018 07:46 PM | Show all posts
Rhyno replied at 22-1-2018 06:00 PM
Gary belum menang Oscar lg mat arop....

hahahha..

dah confim menang oscar tu...

so boleh lah duk sekali serumah dengan pemenang2 oscar yang lain yang di katakan tak layak menang...

kalau pompuan gwyneth paltrow
kalau lelaki gary oldman (sebelum ni roberta banggini ) skrg gary ambil alih


kebentulan dua dua bermula dengan huruf G..

sesuai larrr di benci kesumat

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 11:56 PM GMT+8 , Processed in 0.089571 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list