Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
458
View
7
Reply

KALSIUM PENINGGI BADAN TIENS. MAMPU MENAMBAH TINGGI BADAN WALAU SUDAH DEWASA

[Copy link]

Author: hical       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-1-2018 04:30 PM | Show all posts |Read mode
KALSIUM PENINGGI TIENS berfungsiuntuk membantu menambah tinggi seseorang yg berbadan rendah atau mengalamimasalah terbantut dan sebagainya dgn cepat dan berkesan seawal 10 HARI.
Melalui proses kajian R&D dandipasarkan di lebih 200 negara seluruh dunia. Keberkesanannya telah terbuktidengan ribuan testimoni. Berasaskan 100% bahan semulajadi dan ekstrak tulanglembu asli yg tinggi kalsium. Halal, lulus KKM dan tiada kesan sampingan.
====================
FUNGSI LAIN:
====================
- Menguatkan tulang & gigi
- Meluruskan struktur tulang
- Mencegah osteoporosis
- Membantu proses pemulihan tulang patah/retak
- Membantu tumbesaran kanak-kanak
- Supplement kalsium terbaik utk ibu hamil & menyusu
- Meningkatkan kesuburan..sesuai untuk diamalkan bagi pasangan yg berusaha menimang cahaya mata

PicsArt_01-06-08.29.03[1].png       PicsArt_01-06-08.32.07[1].png
=============================
UTK DETAILS & LEBIH TESTIMONI:
=============================
ATAU
Whatsapp "TINGGI" ke01116386117
Whatsapp "TINGGI" ke 01116386117
Whatsapp "TINGGI" ke 01116386117

Facebook: ezzaty dzulkifly

ORDER SEKARANG UTK HARGA PROMOSI& FREE GIFT!!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 04:33 PM | Show all posts
Nak tahu lebih lanjut dan lihat testimoni customer boleh terus whatsapp sy.

boleh juga rujuk Facebook sy @Ezzaty dzulkifly atau Facebook page sy Agent Tiens Kemey, sy ada update tentang produk di situ.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 05:21 PM | Show all posts
produk menipu pun masih orang percaya. kalau dah keturunan orc memanglah pendek
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 14-1-2018 05:21 PM
produk menipu pun masih orang percaya. kalau dah keturunan orc memanglah pendek

Khensss...x caya langsung
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 10:43 PM | Show all posts
kalau nak menipu pun biarlah cerdik sikit, simpanlah sikit bodoh tu takderlah nampak bengap sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2018 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya benda-benda sebegini bukannya nak percaya, tetapi lebih kepada untuk membuat keuntungan... kalau betul ada produk untuk tinggikan seseorang, sudah lama rakyat Malaysia ini tinggi-tinggi lampai orangnya
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2018 05:17 PM | Show all posts
dulu ponteng kelas sains ker
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2018 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sengaja aku x mo delete benang ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059537s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list