Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
787
View
20
Reply

Bff perempuan

[Copy link]

Author: Yooo    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-1-2018 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Kehidupan saya selama ni langsung tak ada bff opposite gender.ada sesiapa sini ada best friend opposite gender tak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
saya nk usahkan bff different gender
kawan different gender pun xda
tapi saya happy je
satu2 kawan different gender adalah pasangan
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
TT rasa perlu and penting ke bff different gender?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Rainrein replied at 14-1-2018 03:25 PM
TT rasa perlu and penting ke bff different gender?

Bagi saya rasa penting ada rasa kesal tak ada bff opposite gender
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa mcm tak payah kot nak bff opposite gender..kang tak pasal uoll jatuh cinta kang..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Allthatnana replied at 14-1-2018 09:56 PM
Rasa mcm tak payah kot nak bff opposite gender..kang tak pasal uoll jatuh cinta kang..

At least boleh kasi tau apa apa kat bff opposite gender saya rasa sayang tak ada bff opposite sampai.sekarang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Allthatnana replied at 14-1-2018 09:56 PM
Rasa mcm tak payah kot nak bff opposite gender..kang tak pasal uoll jatuh cinta kang..

At least boleh kasi tau apa apa kat bff opposite gender saya rasa sayang tak ada bff opposite sampai.sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2018 08:18 PM | Show all posts
rasanya xperlu kot bff diff gender ni.. penah ade 2,3 thn lepas, mmbr kolej masa blaja dl..

awl2 die bcerita psl die & his gf, siap cite hal dlm selimut dorg lg..

nasihat ckp jgn maen dgn ank org/ bini org suke2 tp still sama jgk, mmg xjalan..

last contact bile die mintak nk maen dgn sy plak, mmg direct trus reject la..

alasannye nak tukar selera try yg kurus (sbb sy kurus), gf & ex-gf die jnis berisi..skrg ni xcontact die da..

so xpyh la bff sgt..setakat kwn2 biasa je pn da ok utk sekadar mintak pendapat bagai..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2018 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
aja109 replied at 15-1-2018 08:18 PM
rasanya xperlu kot bff diff gender ni.. penah ade 2,3 thn lepas, mmbr kolej masa blaja dl..

awl2  ...

Tapi tak sedihkah tiba tiba tak ada bff.saya kalao ada bff different gender cuma luah perasaan bukan nak main
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2018 09:22 PM | Show all posts
Yooo replied at 15-1-2018 09:18 PM
Tapi tak sedihkah tiba tiba tak ada bff.saya kalao ada bff different gender cuma luah perasaan buk ...

mmg lg seronok ade bff, tempat utk luahan perasaan & dptkn advice..

tp lg prefer yg sama gender la..sbb lg memahami dgn lebih dalam..

TT ni pmpn ke laki?? umo brpe??
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2018 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpernah ada bff diff gender...lg selesa bff wif the same gender
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2018 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
aja109 replied at 15-1-2018 09:22 PM
mmg lg seronok ade bff, tempat utk luahan perasaan & dptkn advice..

tp lg prefer yg sama gender ...

Saya lelaki 26 kamu pula
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2018 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
yangsemb replied at 15-1-2018 09:25 PM
Xpernah ada bff diff gender...lg selesa bff wif the same gender

Kalao ada pun bagus juga
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2018 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bff dif gender? Aku ada dua org... sgt rapat... tp aku lebih rapat dgn sma gender... sbb boleh buat semua tnpa limit.. tp aku hya ada bbrp kwn sja..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-1-2018 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Iema5008 replied at 19-1-2018 07:05 PM
Bff dif gender? Aku ada dua org... sgt rapat... tp aku lebih rapat dgn sma gender... sbb boleh buat  ...

Saya lamgsung tak.ada
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2018 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermm..biasanya kalo ada bff yg berlainan gender nie susah nak kekal maintain sbg kwn..sbb salah seorg mesti akan jatuh hati dkt partner dia sendiri..huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2018 01:46 AM | Show all posts
Tak payah la bff diff gender. Takat kawan lain gender pun boleh terjatuh hati, ini kan pula bff
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2018 12:46 PM | Show all posts

Dulu aku ada bff diff gender.
Tp bila bff aku dah ada gf, trus ilang.
Alasan bz dgn gf.

Sekian.

Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Susah sikit. Sbb selalu salah sorg tend to wanting something more.. I rasa lah ikut experience I.

I xde problem nak lyn opposite gender as fren, tp kena cop bg harapan palsu plak lol.

Kesudahannya I geng dgn bff girls and kawan2 gay je. Real man cam tak berapa boleh
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 12:36 AM | Show all posts
Takat kawan oke kot, asal bole control and jangan melebih la. Kadang2 boleh mintak pendapat, lagi2 if bff tu kenal pasangan kita, so dia boleh bagi pandangan yg dalam sikit. Sebab lelaki ni kurang sikit nak fikir bab2 emosi, anniversary pun asyik2 bunga, dinner, honeymoon - macam tak berkembang je idea, so kalau ada bff difference gender maybe leh bagi idea best sikit, boleh improve rumah tangga.

Tapi kene control la, jangan segala benda nak cite sampai benda atas katil pun nak share jugak, agak2 la. Kang tak pasal2 jadi mende lain
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 09:41 AM | Show all posts
Saya ada seorang kawan baik lelaki, kawan sejak belajar U
Kami takkan ada masalah terjatuh cinta atau apa sebab dia dengan bangganya gay sejati
Memang seronok berbual, meluah perasaan, berkongsi masalah peribadi dan kerja. Sebab different gender akan ada different opinion. Perempuan takkan fikir seperti lelaki dan vise versa.

Untuk tuan tanah, isu kawan baik berbeza jantina ni susah sebenarnya.
Macam yang forumers lain kata; akan ada salah seorang yang mahu lebih sekadar kawan, jadi renggang bila salah seorang dah ada pasangan, dan kalau dah ada pasangan, pasangan tu mesti tak suka best friend berlainan jantina ni
Ramai orang anggap lelaki dan perempuan tak boleh jadi kawan baik.
Bergantung kepada seseorang macam mana dia kawal persahabatan itu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088058s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list