Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
385
View
15
Reply

Bff perempuan

[Copy link]

Author: Yooo    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-1-2018 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Kehidupan saya selama ni langsung tak ada bff opposite gender.ada sesiapa sini ada best friend opposite gender tak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
saya nk usahkan bff different gender
kawan different gender pun xda
tapi saya happy je
satu2 kawan different gender adalah pasangan
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
TT rasa perlu and penting ke bff different gender?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Rainrein replied at 14-1-2018 03:25 PM
TT rasa perlu and penting ke bff different gender?

Bagi saya rasa penting ada rasa kesal tak ada bff opposite gender
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa mcm tak payah kot nak bff opposite gender..kang tak pasal uoll jatuh cinta kang..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Allthatnana replied at 14-1-2018 09:56 PM
Rasa mcm tak payah kot nak bff opposite gender..kang tak pasal uoll jatuh cinta kang..

At least boleh kasi tau apa apa kat bff opposite gender saya rasa sayang tak ada bff opposite sampai.sekarang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Allthatnana replied at 14-1-2018 09:56 PM
Rasa mcm tak payah kot nak bff opposite gender..kang tak pasal uoll jatuh cinta kang..

At least boleh kasi tau apa apa kat bff opposite gender saya rasa sayang tak ada bff opposite sampai.sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2018 08:18 PM | Show all posts
rasanya xperlu kot bff diff gender ni.. penah ade 2,3 thn lepas, mmbr kolej masa blaja dl..

awl2 die bcerita psl die & his gf, siap cite hal dlm selimut dorg lg..

nasihat ckp jgn maen dgn ank org/ bini org suke2 tp still sama jgk, mmg xjalan..

last contact bile die mintak nk maen dgn sy plak, mmg direct trus reject la..

alasannye nak tukar selera try yg kurus (sbb sy kurus), gf & ex-gf die jnis berisi..skrg ni xcontact die da..

so xpyh la bff sgt..setakat kwn2 biasa je pn da ok utk sekadar mintak pendapat bagai..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2018 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
aja109 replied at 15-1-2018 08:18 PM
rasanya xperlu kot bff diff gender ni.. penah ade 2,3 thn lepas, mmbr kolej masa blaja dl..

awl2  ...

Tapi tak sedihkah tiba tiba tak ada bff.saya kalao ada bff different gender cuma luah perasaan bukan nak main
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2018 09:22 PM | Show all posts
Yooo replied at 15-1-2018 09:18 PM
Tapi tak sedihkah tiba tiba tak ada bff.saya kalao ada bff different gender cuma luah perasaan buk ...

mmg lg seronok ade bff, tempat utk luahan perasaan & dptkn advice..

tp lg prefer yg sama gender la..sbb lg memahami dgn lebih dalam..

TT ni pmpn ke laki?? umo brpe??
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2018 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpernah ada bff diff gender...lg selesa bff wif the same gender
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2018 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
aja109 replied at 15-1-2018 09:22 PM
mmg lg seronok ade bff, tempat utk luahan perasaan & dptkn advice..

tp lg prefer yg sama gender ...

Saya lelaki 26 kamu pula
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2018 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
yangsemb replied at 15-1-2018 09:25 PM
Xpernah ada bff diff gender...lg selesa bff wif the same gender

Kalao ada pun bagus juga
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2018 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bff dif gender? Aku ada dua org... sgt rapat... tp aku lebih rapat dgn sma gender... sbb boleh buat semua tnpa limit.. tp aku hya ada bbrp kwn sja..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-1-2018 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Iema5008 replied at 19-1-2018 07:05 PM
Bff dif gender? Aku ada dua org... sgt rapat... tp aku lebih rapat dgn sma gender... sbb boleh buat  ...

Saya lamgsung tak.ada
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2018 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermm..biasanya kalo ada bff yg berlainan gender nie susah nak kekal maintain sbg kwn..sbb salah seorg mesti akan jatuh hati dkt partner dia sendiri..huhuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047009s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list