Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6217
View
131
Reply

Scandal + delicious = scandalicious

[Copy link]

Author: kuihbakar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 14-1-2018 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 14-1-2018 08:55 PM
Dah menepos blom?

Hahahah.. dah pencen pun wehhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 14-1-2018 08:55 PM
Dah menepos blom?

Hahahah.. dah pencen pun wehhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
cempakaa replied at 14-1-2018 09:18 PM
Mak men umur berapa masih nak skandal2 ni? Takutnya nauzubilahminzalik.

Umur dah pencen ... I selalu doa, jangan lah i diuji macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti fil and mil u org2 urban yg open minded. Hihi. Yela i think mungkin fil u mmg ada curang2 skandal2 dulu2. Your mil mcm pendam rasa.. Now dh tua dia berani la.. Dh xthn..lagi2 dh pencen xde menda sgt nk pikir. Duit ada.. I rasa kifarah utk fil.
But jgn sampai fil u taula.. Biar husbnd u ngn adik bradik je g tegur mak dia. Bwk2 berubah.. Bwk p holiday ke..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 11:08 PM | Show all posts
kuihbakar replied at 14-1-2018 10:41 PM
Dia ada FB je Kaka cilipadisedap

ada no.telefon laki tu tak? kalau ada kaka boleh kenakan
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sama plak masalah kita tt.tp hasben iols n his sisters tk boleh buat apa.sbb pak mertua tk prcaya ckp ank2.siap srh ank bersangka baik dgn mak.dunno may be he is in denial.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin kena libatkan pihak ketiga tt.nenek hasben ada lg tak.biar mak mil u yg nasihat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2018 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 14-1-2018 11:08 PM
ada no.telefon laki tu tak? kalau ada kaka boleh kenakan

Hahah.. nanti kita cari ya kaka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2018 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
diandahlia7 replied at 14-1-2018 11:24 PM
sama plak masalah kita tt.tp hasben iols n his sisters tk boleh buat apa.sbb pak mertua tk prcaya ...

Huhu... Ada juga geng masalah yang sama. Adoi.. nape fil tak percaya tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2018 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
diandahlia7 replied at 14-1-2018 11:28 PM
Mungkin kena libatkan pihak ketiga tt.nenek hasben ada lg tak.biar mak mil u yg nasihat

I rasa elok hb yang yg cakap terus terang kat mak dia. Mak dia mesti akan fikir balik bila suami i yg cakap. Cuma suami i tu yg takde kekuatan nak cakap Ngan mak dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2018 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 14-1-2018 10:50 PM
Mesti fil and mil u org2 urban yg open minded. Hihi. Yela i think mungkin fil u mmg ada curang2 skan ...

Urban tu taklah rasa. Tp memang open minded.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2018 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Susah jd perempuan, lawa laki x appreciate, lelaki lain appreciate. X lawa berkepam, laki cr lain. But i wld say, tipikal malay man, x pandai hargai perempuan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2018 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 15-1-2018 08:31 AM
Susah jd perempuan, lawa laki x appreciate, lelaki lain appreciate. X lawa berkepam, laki cr lain. B ...

Tulah... Tak hargai dah ada bini lawa pun...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2018 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
I suggest uolls sponsor both pergi holiday.
Romantic getaway.
Before pergi tu mintak your husband slow talk dgn FIL tu suruh bg perhatian lebih sikit kat MIL masa diorang holiday.
Make sure she knows that FIL still love her and need her in his life.
Jangan la cerita lagi pasal scandal tu.
Mudah2an boleh mengembalikan perasaan yg membawa ke jinjang perkahwinan sampai beranak-pinak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2018 09:02 AM | Show all posts
uisshhh...mmg buntu kalau kene kat famili sendiri..

but..i luv milf
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2018 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
oggy replied at 15-1-2018 08:48 AM
I suggest uolls sponsor both pergi holiday.
Romantic getaway.
Before pergi tu mintak your husband  ...

Kami dah arrange diorg holiday bulan lepas. Fil i tolak mentah2 tak mau pergi. Sudahnya i jah berholiday Ngan mil. Huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2018 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
pejol replied at 15-1-2018 09:02 AM
uisshhh...mmg buntu kalau kene kat famili sendiri..

but..i luv milf

Yeappp... I love my mil too
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2018 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
kuihbakar replied at 15-1-2018 09:24 AM
Kami dah arrange diorg holiday bulan lepas. Fil i tolak mentah2 tak mau pergi. Sudahnya i jah berh ...

Ke fil tt mmg tahu sesuatu? Sbb tu malas nak berdua gitu. Sbb lama kot 6 tahun tu x bg kantoi. Bkn senang nak sorok lg2 tinggal serumah. Kot2 pernah je fil tt ternampak sesuatu tp malas nak panjang cerita. Syg kan umah tgga anak2

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2018 10:21 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 15-1-2018 08:31 AM
Susah jd perempuan, lawa laki x appreciate, lelaki lain appreciate. X lawa berkepam, laki cr lain. B ...

saya tak pernah percaya lah kalau ada lelaki datang kat kita (read: bini orang) memang jujur nak kat kita
mostly semua nak ajak ngesek je

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2018 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
kuihbakar replied at 15-1-2018 09:24 AM
Kami dah arrange diorg holiday bulan lepas. Fil i tolak mentah2 tak mau pergi. Sudahnya i jah berh ...

Soooooooo tipikal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099567s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list