Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6216
View
131
Reply

Scandal + delicious = scandalicious

[Copy link]

Author: kuihbakar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-1-2018 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Perkahwinan ni, dibina atas rasa cinta, dipertahan atas rasa tanggungjawab..
Nak harap cinta kekal sampai meninggal tu, jarang2 berlaku rasanya..

Entahla, cuma ada seorang tua berpesan pada saya, kalo nak rumahtangga kekal, banyak banyakkan bersyukur, sbb bila kita bersyukur, kita secara automatik akan menghargai apa yg kita ada..

Sama samalah kita ambil iktibar ye..takut juga zaman2 sekarang ni..usia perkahwinan bukan lagi pengukur bahagia..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 02:35 PM | Show all posts
40 tahun usia perkahwinan. wow sgt.aku sendiri pun belum cecah usia tu, usia hidup, let alone usia kawin

somehow what trigger these people to deviate, at that stage of age-something to ponder
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sarahmirza replied at 14-1-2018 01:13 PM
Tak semua perkara kita mampu perbaiki.
Jika boleh diperbaiki sekalipun, takkan sama seperti asalnya ...

Yes. Pendapat ni paling tepat oada I so far
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tomaz at 14-1-2018 03:09 PM

Dah lama MIL tt scandal ni? Bkn apa takut si jejan tu scammer ke haper. Bkn boleh percaya sgt. Lgpon MIL tt org berkerjaya ada duit pencen. Cuba tanya pernah x si jejan mintak duit. Tabah lah tt. Tersepit di tgh2

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkedu meols baca story ini...bg meols digest jap
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 03:24 PM | Show all posts
mak mertua mesti ada akaun tagged kan? mai kaka menyamar jd lelaki kenakan mak mertua sis dan upload kat tumblr. masa tu mesti bapak mertua sis tak buta it lg dan percaya kepada gambar2 mak mertua viral di tumblr.

biasanya yang cantik2 ni bimbo je otak letak fuki
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
BedahBedul replied at 14-1-2018 12:11 PM
Ciki tua pun membirah lagi ye.. amik gambar dia tgh dating ngan skandal pastu hantar surat ke alamat ...

Haah setujuk.
Jika still wat xtau wat tebal muka pekak telinga bukti2 tersebut boleh dipanjangkan ke pihak ketiga or family mertua..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama dgn my sister in law from hell. .  Umur dh 60thn tp mcm anak dara bergaya...bermsg..gedik..clubbing. .iol mampu tengok je
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 03:47 PM | Show all posts
if she's happy dengan skandal, suruh je la dia minta cerai..
tak pun kenalkan FIL dengan awek baru yang muda..
fair la dapat MIL dengan FIL baru
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Confess je la ckp u both dh tau. Nanti dia malu dan mgkin berubah. Doa banyak2. Kalau suami dia tau kesiannyaaa. Ntah2 ada sakit jantung ke ape tak pepasal je..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya rasa fil pernah curang masa muda dulu
Dulu sebab anak kecil2 so dia bertahan
Sekarang ada orang suka kat dia. Jadi dia balas dendam.

Kawan saya pun mak ayah bercerai bila dah tua2 ni
Sebab lebih kurang macam ni. Ayah bengis itu inin tak bagi
Dah tua ni dia tak kisah dicerai. Then sambung belajar pulak. Sebab sebelum ni nak sambung belajar suami tak bagi
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah menepos blom?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak men umur berapa masih nak skandal2 ni? Takutnya nauzubilahminzalik.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 14-1-2018 02:18 PM
Perkahwinan ni, dibina atas rasa cinta, dipertahan atas rasa tanggungjawab..
Nak harap cinta kekal  ...

Ya i setuju, syukur tu yg menjadikan kita bahagia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
tomaz replied at 14-1-2018 02:37 PM
Dah lama MIL tt scandal ni? Bkn apa takut si jejan tu scammer ke haper. Bkn boleh percaya sgt. Lgpon ...

Ekceli dalam 6 tahun juga. On off. Scammer pun Ada gak. Berganti orang i think
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
yangsemb replied at 14-1-2018 02:48 PM
Terkedu meols baca story ini...bg meols digest jap

Anak2 mil bila tahu semua jadi murung... Yelah mak sendiri
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 14-1-2018 03:24 PM
mak mertua mesti ada akaun tagged kan? mai kaka menyamar jd lelaki kenakan mak mertua sis dan upload ...

Dia ada FB je Kaka cilipadisedap
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 14-1-2018 03:47 PM
if she's happy dengan skandal, suruh je la dia minta cerai..
tak pun kenalkan FIL dengan awek baru  ...

I tak mahu hilang fil dan mil. Fil dan mil i ni satu dalam seribu nak cari. Baik2 dan sayang menantu2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 14-1-2018 03:55 PM
Confess je la ckp u both dh tau. Nanti dia malu dan mgkin berubah. Doa banyak2. Kalau suami dia tau  ...

Yup... I tau hb i tak putus berdoa. Selalu i terjaga bila tgk dia solat malam. I lepas tgk dia solat, i tido balik...huhu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
pu3mimie replied at 14-1-2018 04:38 PM
Saya rasa fil pernah curang masa muda dulu
Dulu sebab anak kecil2 so dia bertahan
Sekarang ada ora ...

I tak rasa fil curang...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085230s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list