Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
4071
View
131
Reply

Scandal + delicious = scandalicious

[Copy link]

Author: kuihbakar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-1-2018 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Aku perlukan cara macamana yang paling baik untuk aku dan suami nak nasihat mak mertua aku yang ada scandal. Ibarat nya macam nak tarik rambut dalam tepung. Tq in advance ya semua
IMG_20171124_161600.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Status mak mertua? Single atau msh berkahwin?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85 replied at 14-1-2018 11:31 AM
Status mak mertua? Single atau msh berkahwin?

Kahwin dah lebih 40 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kuihbakar replied at 14-1-2018 11:41 AM
Kahwin dah lebih 40 tahun

Bapak mertua x kan x tau?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Bgtaw pada pak mentua la gitu.. kalau susah sangat, tangkap dgn bukti jekla mak mentua tu.. jangan la ko yg buat.. suh la laki ko.. a.k.a anaknya..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
biar betul..mak mertua yang ada skandal
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
LostStar replied at 14-1-2018 11:45 AM
Bgtaw pada pak mentua la gitu.. kalau susah sangat, tangkap dgn bukti jekla mak mentua tu.. jangan l ...

Bahaya. Aku takut meletup dan membawa cerai berai
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
noqiz replied at 14-1-2018 11:47 AM
biar betul..mak mertua yang ada skandal

Yeap. Mak mertua aku mcm kakak aku je weh. Lawo
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
kuihbakar replied at 14-1-2018 11:53 AM
Bahaya. Aku takut meletup dan membawa cerai berai

elokla bercerai
boleh la dia kawen dengan skandal
delicious sangat
ke macamana
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasihat la yg curang tu berdosa. Cuba tanya knp..jgn sampai tahap berzina sudah la.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
  mak mentua muda lagi ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ciki tua pun membirah lagi ye.. amik gambar dia tgh dating ngan skandal pastu hantar surat ke alamat ofis pak mentua.. xyah letak sapa nama sender, kene ajar sikit mak mentua tt takut2 terjebak dgn benda yg lebih besar almaklumlah masing2 mesti dh sama2 tua & berpengalamankan
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
  mak mentua muda lagi ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dugaan utk semua.. kena bertindak dgn rasional.. bagai menarik rambut dr tepung. semoga dipermudahkan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85 replied at 14-1-2018 11:43 AM
Bapak mertua x kan x tau?

Tak tahu. Pak mertua buat it, wasap FB ig semua tak tahu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 14-1-2018 11:54 AM
elokla bercerai
boleh la dia kawen dengan skandal
delicious sangat

Aku pernah cakap Ngan biras the same thing. Sebab dia pernah ugut adik ipar aku nak lari dari rumah. Aku cam rasa karma je boleh sedarkan dia. Dia gi Ngan skandal tu, pastu tak bahagia, pastu kembali ke pangkuan famili. Tp kitorang tak sanggup nak lalui proses tu.  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85 replied at 14-1-2018 12:02 PM
Nasihat la yg curang tu berdosa. Cuba tanya knp..jgn sampai tahap berzina sudah la.

Maybe sebab pak mertua aku tak romantik, cakap jenis outspken. Tp fil aku baik hati sebenarnya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 14-1-2018 12:11 PM
mak mentua muda lagi ke

Tua pada usia, tp muda pada rupa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
BedahBedul replied at 14-1-2018 12:11 PM
Ciki tua pun membirah lagi ye.. amik gambar dia tgh dating ngan skandal pastu hantar surat ke alamat ...

Hihi. Dua2 dah pencen gomen. Aku takut LA pak mertua meletup. Pastu kena cerai. Sedih weh kawin 40 tahun bercerai
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 14-1-2018 12:23 PM
dugaan utk semua.. kena bertindak dgn rasional.. bagai menarik rambut dr tepung. semoga dipermudahka ...

Insyallah misxoxo. Tapi aku tak tau cemana nak bertindak
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kuihbakar replied at 14-1-2018 12:28 PM
Maybe sebab pak mertua aku tak romantik, cakap jenis outspken. Tp fil aku baik hati sebenarnya

Hati baik tp mulut puaka pun naya juga tt. Mcm ni la, lbh baik tt nasihat je. Jgn lbh2 sgt nk interfere, seriously. Biar suami tt yg lyn mak dia. Nnt tt sendiri pening kepala sbb fikirkan mslh org lain.

Suh la suami tt tarik mak dia keluar like g mkn2 bdua ke apa. That's it.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 12:38 PM | Show all posts
try mintak tolong sesiapa yg mak mentua TT hormat nasihatkan mil tu.. takot kalu bgtau fil, fil mengamok dan hilang pertimbangan lalu terjadi perkara yg tidak diingini...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
SCANdal mak mertua tt muda ke atau sebaya mak mertua gak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak mentua tt suka buat apa? Penuhkan rumah dia dengan benda2 yang dia suka bagi dia ralit kurangla menggedik umor2 tua ni adehhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Cmne uolss boleh tau mak mentua ada scandalicous? Scandal dia tu anak hekan atau baya2 dia? Dh pencen tu kira tua benar lah.. Wow this is amazing
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.171158s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list