Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
3102
View
114
Reply

[Tempatan] edisi suami kedekut : Muka isteri tak glowing disuruh gonyoh dengan sabut mandi, ingat ketiak ke?

[Copy link]

Author: jahcomel    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-1-2018 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kasihantam replied at 14-1-2018 01:33 PM
betina bahlol cam kau la yang buat laki kau berskandal cari betina lebih baik dari kau.

Budak2 bulu pubik belom panjang asek fail exam memanjang cam ko helok dok dendiam jah la Revoc babi oi!
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 14-1-2018 04:24 PM
Macam kes si Sawie dgn Arni Nazira  .. bini dah elok cantik dok komplain muka Arni huduh. Lepas tu b ...

Arni tu dah kawin dengan stock2 ustaz kan? Pernah selisih dengan dia walaupun pakai tudung muka sweet jer tetap cantik juga. Si sawie tu memang standard bohsia jer lalu dengan dia. Huhuhu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
jahcomel replied at 14-1-2018 01:25 PM
sy tepek tu kalu laki tu nk bkira sgt kalu bini nk beli mekap...seelok2nya beli lh kt drugstore... ...

Sebab murah kut sis. But jangan la beli produk fake2 made in Thailand ka China segala nih. Ontah hapa dibuhnya dalam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 14-1-2018 01:19 PM
nk buat mcmana uols. duit semua dr poket suami... nk beli pad pun agaknya nk kena mintak izin dan  ...

Untuk housewife takda pendapatan sindri aiol boleh la terima, but untok wanita bekerjaya gaji riban2 both husben and waif bring food to the table usah la solehah sangat dek. Ujung2 ko baik solehah sangat laki ko pijak2 ja ko.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 14-1-2018 04:31 PM
Arni tu dah kawin dengan stock2 ustaz kan? Pernah selisih dengan dia walaupun pakai tudung muka sw ...

Sawie tu pernah mengeji Arni kat media mainstream, ayat exact tak hengat, but mesejnya - Sawie kunon dah beli banyak produk kecantikan untok Arni but sheol tak lawa2 jua. Tak pasti masa tu dah leaked ke belom kes Sawie kawin dendiam kat Siam.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 14-1-2018 04:38 PM
Sawie tu pernah mengeji Arni kat media mainstream, ayat exact tak hengat, but mesejnya - Sawie kun ...

Hanat betul statements macam tu. Arni pun bahagia sekarang dengan ustaz tu. Still cantik jugak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2018 04:46 PM | Show all posts
slavehunter replied at 14-1-2018 04:44 PM
Hanat betul statements macam tu. Arni pun bahagia sekarang dengan ustaz tu. Still cantik jugak.

bkn ustaz tp pakwe lama ank bekas musteri besar tgganu...kontraktorrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
jahcomel replied at 14-1-2018 04:46 PM
bkn ustaz tp pakwe lama ank bekas musteri besar tgganu...kontraktorrrrr

Ooooo hahahaha tapi muka cam ustaz2. Hehehe ok bagus la utk arni daripada menderita dengan sawie.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 04:51 PM | Show all posts
chazey replied at 14-1-2018 04:31 PM
Budak2 bulu pubik belom panjang asek fail exam memanjang cam ko helok dok dendiam jah la Revoc bab ...

kau yang babi bongok
ada ke kata laki sakdal tak bagi tahu bini.
kau fikir bini skandal ada bagitahu laki ke??
kau ingat mak kau skandal sampai ngadungkan kau ada bagitahu bapak kau ke??

bahahhaha




Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 14-1-2018 01:15 PM
Jadi is3 jgnlah malas..bukan semetinya diberi segala baru mampu mendptkan kecantikan. Jaga makan jag ...

Hadoiii hahaha.tp best pakai tomato
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 14-1-2018 02:45 PM
kekdg laki tak  kedekut pun....bini yang malas...
melantak rajin pulak....
dok rumah asyik cari re ...

Betul sgt kak jaz. Sy ade kwn kerjanye memasak siang mlm.wpun laki x mkn sgt pun.

Dianye baju size XL, lipstic x pernah pakai. Bile iols ckp, dia marah, ko ingat ko lawa sgt ke katenye. So iols pn diam jelah. Lantak kau la pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 14-1-2018 04:03 PM
Bukan nak kata apa la...memang kesian tengok akak2 makcik melayu lipstick pun tak pakai, pastu bila  ...

Khuennnnn. Eeee ramai mcm ni. Laki pandang pompuan lain marah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 05:11 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 14-1-2018 05:00 PM
Betul sgt kak jaz. Sy ade kwn kerjanye memasak siang mlm.wpun laki x mkn sgt pun.

Dianye baju s ...

padan dgn muka kau, perasan cam bagus sgt semua orang kau nak tarbiyah.
hal2 sensetif dia tak mintak nasihat kau, kau diam aje la.
belajar jaga mulut.




Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 05:12 PM | Show all posts
meols pakai simplysiti jah...Beli online time promo murah sket
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
jahcomel replied at 14-1-2018 12:44 PM
beto sis...pnah mak sy ckp kt sy '...nko ni pas mandi xde beza ngn muka sblum mandi...kusam...x bm ...

kosmetik timbang kilo ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 14-1-2018 05:02 PM
Khuennnnn. Eeee ramai mcm ni. Laki pandang pompuan lain marah.

Lipstick pun jangan la merah hati jer.....tukar color pink purple ker tetap cantik juga.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 05:40 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 14-1-2018 05:00 PM
Betul sgt kak jaz. Sy ade kwn kerjanye memasak siang mlm.wpun laki x mkn sgt pun.

Dianye baju s ...

LOL! gitu pulak
i berhusnuzon yg deep down, sheol nak pakai juga segala lipstik semua tu. namun terbatas sbb laki x bagi? tak reti? maybe..

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 05:40 PM | Show all posts
jahcomel replied at 14-1-2018 04:17 PM
fake pun fake lh y pnting eyeshadows pink x berubah jd biru...zmn2 brg mahal nih

hahahahhaha!! teruk sgt tu eyeshadow jadi biru
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 14-1-2018 04:57 PM
Hadoiii hahaha.tp best pakai tomato

Heheh..nape nor..kalau nk tmbh belacan pun bole..bahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 14-1-2018 04:57 PM
Hadoiii hahaha.tp best pakai tomato

Heheh..nape nor..kalau nk tmbh belacan pun bole..bahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 14-1-2018 05:59 PM
Heheh..nape nor..kalau nk tmbh belacan pun bole..bahaha

Janganlah.abis la muka iols.wakakkaka
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 14-1-2018 05:34 PM
Lipstick pun jangan la merah hati jer.....tukar color pink purple ker tetap cantik juga.

Allah, purple ke.berbirat akk dik kalau purple
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 14-1-2018 06:11 PM
Allah, purple ke.berbirat akk dik kalau purple

Light purple cantik kalau glossy2 gitu.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 14-1-2018 05:40 PM
LOL! gitu pulak
i berhusnuzon yg deep down, sheol nak pakai juga segala lipstik semua tu ...

Baby.....

Klu bdn dah byk ternak lemak, memang malas tau....nk melawa pun malas....nk calit lipstik pun malas.....

Yg dok pikir kat kepala otak....ptg ni nk mkn apa....mlm nanti nk mkn apa....blm tidur lg, dah pikir, bfast esok nk masak apa......

Akk dah tingglkn group masak memasak ni sbb sejak join group tu berat dah 56kg.....berat tau ...tak kuasa lah nk rajin masak... baik rajin kilatkn kulit....lg bgus....






Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2018 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 14-1-2018 10:34 AM
suami akak masuk group bola kelab bola sekali masuk penuh lucah. bodo kan laki zaman sekarang

Aah kak
Denagn bini orang pun ajak ngesek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057338s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list