JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
8451
View
232
Reply

Gegara statement "tak kisah bermadu" , zulin dikecam, bertegang lidah * KES DAH SETTLE

[Copy link]

Author: Aduradura    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-1-2018 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Aduradura at 14-1-2018 02:25 PM

IMG_2477.PNG
IMG_2478.PNG
IMG_2479.PNG
IMG_2480.PNG

Gegara statement ini, ia lalu mengundang kemarahan wanita ini
IMG_2482.JPG
IMG_2482.JPG

Lalu terjadilaaa pertegangan antara zulin & wanita ini dimana zulin terus terusan mengupdate status di FB nya
IMG_2465.PNG
IMG_2461.PNG

Oleh kerana terasa seolah di malukan oleh zulin, wanita ini bertindak untuk menyaman zulin, see you in court katenyaaahhhhh

IMG_2484.JPG
IMG_2484.JPG

APA KESUDAHANNYA? #prayforzulin #terdampar
IMG_2463.PNG




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2018 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Penat betul bukak benang ni....mengasah bakat untuk menjadi editor cari yach
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Pulak dah??? Nasib la ko zulin.. terdampar lah ko di balik tirai besi gara2 nk berlakikan laki org.. kosserrr
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuat meroyan gak pompuan ni...umur 28 nampak macam dah 40.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
X paham... Akak bawang tu start hentam, bila kena sound dia yg report? Apa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Hint ke tu zulin?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
knpa dah despret sgt ke snggup buat knytaan bgini... mmg aku bca pun mrh.. suru bini org x terpikat dgn dia.. wpun bgurau tp mmg gurau yg mnaikkn drh.. artis ni knpa bnyk yg bodoh ... sikit je bijak
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
netizen tu over sgt sampai nak menyaman tu kenapa?laki dia kena goda ngan si zulin ni ke?dia yg sundalkan org dia yg sentap?meols baca elok je zulin ni cakap
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah malas nya nak baca. Lain kali nak melawak pon pikir dalam2
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bengongnya nitizen ni mengelupor. ....pergi hang saman agama islam terus yang membenarkan lelaki poligami. ......
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke laki org nakkan dia....
Yg bujang semua angkat kaki....
Nak jd the 2nd jering ker....
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:53 PM | Show all posts
putehkundor replied at 13-1-2018 01:46 PM
Kuat meroyan gak pompuan ni...umur 28 nampak macam dah 40.

Mati2 la Ganja ingat si Zulin ni late 30. Rupanya baru 28


Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Eleh...lakinya  peguam  konon nak  suka suka2 saman orang...pegi mam ler cik  kak .
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Haahah. Acik tu yg cyber bully ckp sundal bagai dia pulak nk report ckp org cyber bully dia.

Tu la lain kali jgn membawang tak tentu pasal. Dah terkena air bawang baru tersedu2 lap mata
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen tu satu hal, si zulin pon bengap pehal g kuar stetmen camtu... dahlah rumah kude dan jering dh bertingkek2, tak amik pemgajaran btol zulin ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 02:01 PM | Show all posts
lahanatnya acik bawang kepam busuk hati tu..

panggil orang sundal tak apa pula ya...
sekali zulin balas terus kau kata itu cyberbully...

benak ke apa acik kepam tu...berapa lama suami tak bagi sampai benak sebegitu...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 13-1-2018 01:49 PM
Bengongnya nitizen ni mengelupor. ....pergi hang saman agama islam terus yang membenarkan lelaki pol ...

Huhuhu kan.. rasa cam lawak plak. Takyahla amik pusing apa artis tu cakap sah2 la dia menjawab soalan wartawan tanya pasal jodoh.
Jgnlah risau sgt..  
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 13-1-2018 02:04 PM
Huhuhu kan.. rasa cam lawak plak. Takyahla amik pusing apa artis tu cakap sah2 la dia menjawab soa ...

Yang asal benarkan poligami tu siapa. ...bukan dari agama. ..Allah dan rasul juga. ...nitizen bengong ni bercakap macam tak.ada agama. ...macam dunia dia dah berakhir agaknya bila dengar kata2 perempuan lain setuju poligami. ...harap laki.dia poligami dan dia bunuh diri. ...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 13-1-2018 02:04 PM
Huhuhu kan.. rasa cam lawak plak. Takyahla amik pusing apa artis tu cakap sah2 la dia menjawab soa ...

Elok dia saman sekali tuhan dan rasul dan agama islam terus dari mengelupor macam ni. ..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka laki si pompuan tu ada iras ex bf sajat.. hehe. Iols tak salahkan zulin dalam kes ni. Iols salahkan penjilat2 zulin yg iols syak mostly andartu. Dorg punya hasutan dah macam hasutan syaitan
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Sumpah I tak paham apa isu smpai buat polis report bagai? I yg bimbo tak paham ke minah yg menyaman zulin ni yg bimbo?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ahlisihircute replied at 13-1-2018 01:51 PM
Ada ke laki org nakkan dia....
Yg bujang semua angkat kaki....
Nak jd the 2nd jering ker....

Ada kot., konsep sama di guna pakai jering..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 02:21 PM | Show all posts
dura hatta tu tt ke? @Aduradura
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermmm Dura Hatta tu, TT ka???
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
lohh...aku baca statement dia takde pulak aku rasa marah ke apa....dia berseloroh je kot...yg netizen nak amik serius sgt napa...zulin kan jenis suka bergurau ...dah kenapa sampai nak menyundalkan orang...nasib baik zulin sempat ss...boleh jadi bukti
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054019s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list