JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
11595
View
123
Reply

[Edisi Takda Job, Makan Je Lah Keja Ko!] Sharnaaz makin sendu makin gemok.

[Copy link]

Author: kiah_mai_pulak    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-1-2018 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ni akak nak share gambar2 latest Nenaz yg akak cilok dari ig sheols.

Betul ke heshe memang takda job dan dah tak laku?
IMG_4383.PNG
IMG_4384.PNG
IMG_4385.PNG
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2018 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Selera ke chuols semua dgn penampilan baru heshe??
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 13-1-2018 11:49 AM
Selera ke chuols semua dgn penampilan baru heshe??

Bini dia sorg je selera dengan dia.. dah ler aku ternampak video ig sharnaz yg nabila potong rambut dia. Dia selamba je merokok pastu asap tu kena muka nabila.. yg nabila pulak sayang si laki redha je kan suami ko buli ko macam tu. (Bagi aku perokok tegar ni membuli & menzalimi anak bini dalam diam)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2018 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 13-1-2018 11:54 AM
Bini dia sorg je selera dengan dia.. dah ler aku ternampak video ig sharnaz yg nabila potong rambu ...

Hazabbnyaaa perangai.. takpe la tu dh bini dia suka lagu tu.. bini dia pun 2x5 ngn heshe.. geli mak nakk! Kosserr
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Peloles nya sanaz
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
takda job takda duit
takda duit bini lari nanti
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 13-1-2018 11:54 AM
Bini dia sorg je selera dengan dia.. dah ler aku ternampak video ig sharnaz yg nabila potong rambu ...

Jenis bangang ni.. mcm x tau bahaya asap rokok.. iols ni second smoker, sbb dr kecik terdedah. Mmg ingat takde apa2. Masa umur 30 baru kena effect.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:02 PM | Show all posts

ntahla nak...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sarukhan replied at 13-1-2018 12:00 PM
Jenis bangang ni.. mcm x tau bahaya asap rokok.. iols ni second smoker, sbb dr kecik terdedah. Mmg ...


Allahu.. uolls kena effect apa wak?? Share la sikit agar heavy smoker semua amik iktibar..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:05 PM | Show all posts
tapi heols sendu tak de job pun heols ada kerja lain laa .. heols buat business
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh kebetulan plak
Buka thread ni skali dgn on tv
Skali ada tunjuk sanaz nikah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
omg meolls terrrrrnampak nabila hokey in a split seconds gittuh.. happynye dia sampai boleh gemuk.. kiranya tak kangkang memalam lah ye..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kening tu mmg sgaja toreh ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2018 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 13-1-2018 12:00 PM
takda job takda duit
takda duit bini lari nanti

Bini byk duit takpe., nnti bini xda duit, dia yg lari.. #spekujahatkiah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2018 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sarukhan replied at 13-1-2018 12:00 PM
Jenis bangang ni.. mcm x tau bahaya asap rokok.. iols ni second smoker, sbb dr kecik terdedah. Mmg ...

Effect apa tu dear? Share la sikit.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2018 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 13-1-2018 12:27 PM
Kening tu mmg sgaja toreh ke?

Baru nmpk mcm badigol.. ehh, haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2018 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
samasam90 replied at 13-1-2018 12:17 PM
omg meolls terrrrrnampak nabila hokey in a split seconds gittuh.. happynye dia sampai boleh gemuk..  ...

Kannnn.. they meant together la konsepnya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2018 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 13-1-2018 12:05 PM
tapi heols sendu tak de job pun heols ada kerja lain laa .. heols buat business

Bisnes apa tu setajah???
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:34 PM | Show all posts
heols ada bukak gym khens...tak kisah pon kalau bini tanggung, asalkankedua-dua pihak bersetuju & sanggup membahagi tanggungjawab gittew...cuma dalam konteks kekeluargaan, tak manis lah...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak ke dia lah nak gemuk ke..dia takda job pun itu bukan masalah korang
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin kepam la nenaz ni. selera si nabila ni ya kat nenaz.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:52 PM | Show all posts
muka jilake ni mcm minta penampaw
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasalah kalau dah jadi Suri rumah, asyik masak, makan, jaga anak, titun.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Aritu bru je astro ulang cite patah seribu. Heols nmpak wangi
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat luar dia quite handsome tp yela dia artis asyik2 tgk muka dia lpstu tau plak perangai hazab. Trus turn of tgk.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053685s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list