Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
1257
View
36
Reply

Aiman Tino diiktiraf dalam Malaysia Book Of Records!

[Copy link]

Author: RatuDunia94       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-1-2018 12:47 AM | Show all posts |Read mode
Edited by RatuDunia94 at 13-1-2018 01:14 AM

Motif masih xde yg buka benang pasal ni?

Heols mencipta sejarah sbg penyanyi Malaysia pertama muzik video cecah jumlah tontonan di youtube melebihi 20juta, 30juta dan terkini sudah melepasi 40juta.
Sbg mak ayam Aiman Tino, what say you @sepitsiput kpd kejayaan yg dilakar oleh dik Manno comel ini?

Lagu Aiman Tino Tersenarai Dalam Malaysia Book Of Records
Penyanyi yang baru meningkat naik, Aiman Tino nampaknya mencipta sejarah tersendiri apabila lagu nyanyiannya, Ku Rela Dibenci tersenarai dalam Malaysia Book Of Records. Terkejut dengan penghargaan itu, Aiman tidak percaya lagunya itu mendapat tontonan tertinggi di Youtube.

Tak sangka dan terkejut apabila dimaklumkan lagu tersebut tersenarai sebagai lagu paling banyak tontonan. Lagu itu sendiri sangat bermakna dalam hidup saya kerana di situlah bermulanya karier saya sebagai penyanyi

Saya ingin berterima kasih kepada penonton di seluruh dunia yang telah menonton muzik video tersebut di Youtube. Walaupun awalnya dulu ada yang mengecam lagu Ku Rela Dibenci, saya tak boleh nafikan mereka turut menyumbangkan kepada jumlah tontonan, katanya kepada m Star Online.

Selain itu, Aiman memaklumkan majlis penyerahan sijil penghargaan itu akan diadakan di sebuah hotel pada 16 Januari nanti. Setakat ini lagu ciptaan kedua ibu bapanya itu mendapat lebih 43 juta tontonan di Youtube.

Biarpun ada yang mengecam lagu Aiman dan menganggap penyanyi muda sepertinya tidak mempunyai bakat yang sebenar, tapi kini Aiman telah membuktikan kebolehnnya menerusi kejayaan lagu ini. Tahniah diucapkan!

Sumber :[url]https://www.rotikaya.com/aiman-tino-diiktiraf-dalam-malaysia-book-records[/url]/




*Bonus


*bonjolan





Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Wuuuhoooooo
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah baca info ni kat twider, tunggu je sesape bukak benang. Hehehe.

Baideway, mcmna pulak prestasi penyanyi2 lain dlm rekod ek? Baru la significant kalau nak buat comparison.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Bongoklaa bonjolan tu chuols. Sis x pedo.... Yiiiiihh
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboi tt.... sempat lg spot the bonjolan.. anyway, congrat aiman tino... antara bbnu yg berbakat..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah ada la yg bukak benang pasal ni. Tp benang tu sendu je. Iolss lupa saper
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa cita skincare jota2 heshe?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:11 AM | Show all posts
dah ade benang lah sis...Yiiihhhhhhhhh

https://mforum.cari.com.my/forum ... hlight=aiman%2Btino
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2018 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 13-1-2018 01:11 AM
dah ade benang lah sis...Yiiihhhhhhhhh

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread& ...


Benang tu mcm sendu jah..
Berita seperti ini yg patut diraikan. Bukan berita rumah retis xde karen 5 bulan x byr bil.. Yihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:27 AM | Show all posts
Apa kabar viewers penyanyi lipis? @sepitsiput
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2018 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by RatuDunia94 at 13-1-2018 02:05 AM
willow12 replied at 13-1-2018 12:51 AM
Dah baca info ni kat twider, tunggu je sesape bukak benang. Hehehe.

Baideway, mcmna pulak prestas ...


Ni iols amik yg Official MV je. Yg lbh 20j.
Lyric video x kira..

Aiman Tino
Permata Cinta - 29j

Wany Hasrita
Menahan Rindu - 28j

Projector Band
Aisyah - 28j

Sufian Suhaimi
Terakhir - 28j

Khai Bahar
Bayang - 27j

Floor88
Zalika - 25j

Akim & The Majistret
Potret - 20j

Mohon tambah kalau ada lg..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:35 AM | Show all posts
dalam reramai bbnu mak memang mak paling suka mak hayam aiman ni nyah..mungkin anak2 mak kot style dia nyah...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah dek aiman
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:46 AM | Show all posts
alif syukri - 100 000 unlike
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 13-1-2018 01:46 AM
alif syukri - 100 000 unlike

Hehe... ni boleh masuk book of records x? The most dislikes
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah dek eman yg comels
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
enchikfitz replied at 13-1-2018 01:27 AM
Apa kabar viewers penyanyi lipis? @sepitsiput

tapi penyanyi lipis jua chuols sangkutkan dlm senarai artis of the year walaupun clearly 2017 tahun kejatuhan sheols.

dek manno pula chuols hanjengkan cukup2 walaupun heshe mendooooonia di 4 negara.

sedeyy!
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 11:21 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 13-1-2018 01:46 AM
alif syukri - 100 000 unlike

boleh masuk book of record  juga

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Motiffff nak bukak pasal cerita uninspiration begini?? puhlisss
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 01:59 PM | Show all posts
Tahniah Dek Manno.
Moga terus comel. Eh.

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sengal la bonjolan tu hahahah nampak aje
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp x layak calon artis of the year?
Kosserrrr
So juta2 tu kerabat kah yg view. Atau auto view?
Maklumlah bukan artis plg fofular haruslah acik2 x caye kan dpt view juta2 gitu.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 03:02 PM | Show all posts
hahaha bonjolan tu very the pedo..nampak bebudak sangat bonjolannya..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 03:04 PM | Show all posts
hahaha bonjolan tu very the pedo..nampak bebudak sangat bonjolannya..
very the justin bibir malaysian version.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2018 03:13 PM | Show all posts
hahaha bonjolan tu very the pedo..nampak bebudak sangat bonjolannya..
very the justin bibir malaysian version.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052630s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list