Minat menulis? Ingin menjana pendapatan? Jom sertai kami sebagai penulis freelance. Daftar sekarang > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
3454
View
38
Reply

Zara Zya Bengang Peminat Komen Cara Pemakaiannya

[Copy link]

Author: Cari-suzy       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-1-2018 02:45 PM | Show all posts |Read mode

Baru sahaja dua tiga hari yang lalu kisah pelakon Redza Rosli menempelak peminatnya, kali ini pelakon berbakat Zara Zya pula berang apabila peminat menegur cara pemakaiannya.


Seringkali memuat naik ootd di akaun Instagram miliknya, Zara Zya ditegur oleh peminat kerana baru-baru ini berkongsikan gambar pemakaiannya yang ketat dan tidak senonoh.


Zara Zya sering memuatnaik foto fesyen hariannya.


Sebagai seorang artis dengan akaun media sosial terbuka kepada umum pastilah setiap gerak geri mereka dipantau oleh peminat serta netizen. Respon yang diberi pula ada yang mengkritik dan ada juga yang memuja.


Artis pula seharusnya lebih terbuka dan menganggap setiap kritikan itu adalah bertujuan baik. Tidak ada peminat yang suka melihat artis kesayangan mereka dihina.


Pemakaiannya Zara yang dikatakan ketat.

Hal yang sama berlaku kepada pelakon wanita itu. Peminat menjadikan ruangan komen entri Zara Zya untuk berbalah sesama mereka. Zara turut membalas komen-komen kritikan yang dilemparkan kepadanya bertujuan mempertahankan diri.


Rata-rata netizen menyuruh Zara Zya memadam gambar tersebut dan ada juga yang memuji keyakinan Zara mempamerkan bentuk tubuhnya dengan pemakaian seumpama itu.











Tidak kurang juga ada netizen yang mengutuk sesama sendri kerana masing-masing tidak mahu mengalah. Ruangan komen pula menjadi medan pertelagahan peminat dan netizen.


Bagi CARI tidak  perlulah artis menjawab komen-komen keyboard warrior itu. Sekiranya baik komen mereka jadikan pengajaran, jika tidak setuju abaikan sahaja. Sebab semuanya berpunca daripada diri sendiri.  You reap what you sow bak kata orang putih.- CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 02:53 PM | Show all posts
pakai la brand termahal sekalipun dia ni,,tetap nampak pprt...muka tua dari usia...gred apa? dengan sukacitanya den kasi gred C-
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 02:58 PM | Show all posts
muka still cantik
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 03:00 PM | Show all posts
muka sheols mmg kg.com jugak

nsb la belakon best
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 03:07 PM | Show all posts
muka mcm kak nasha ajis zaman laila isabela...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Helo tu ig dia suka hati dialah. Tak suka xpayah tgk
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 03:35 PM | Show all posts
kalu mike perati betul2 muka dia ni mcm senget sebelah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen tunjuk good  good kah?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 03:45 PM | Show all posts
kesian jd retis ni. bertabah la sis. jd artis x boleh hati tisu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen mcm ni mmg dah takde kerje ek?g jln2 ig org pstu nmpk org seksi berdakwah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri mau ingat laaa bila dh jd celebrity/artis, pastu huplod2 gambor @medsoc. Sedangkan acik yg xramai followers ni pon kengkadang kena tegur jugerkkk apabila gambar or quote xbersesuaian dihaplod
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 05:06 PM | Show all posts
MH3707 replied at 11-1-2018 02:53 PM
pakai la brand termahal sekalipun dia ni,,tetap nampak pprt...muka tua dari usia...gred apa? dengan  ...

C- kepala bana ko


seharusnya E



Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 05:08 PM | Show all posts
sekarang job susah kannnnnnnnnnn


ko upkan diri ko mcm2 cara


katanya diatas sejadah memohon  kehadrat Ilahi jobs melipat ganda


luar sejadah dgn fesyen melewehh terkini katanya tp penerbit tak seru juga nama ko


mungkin lepas ni ko akan jumpa bomoh pawang kee ko bomohkan saja stesen TV biar ikut telunjuk ko

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 05:09 PM | Show all posts
Sonneblume replied at 11-1-2018 03:56 PM
Netizen mcm ni mmg dah takde kerje ek?g jln2 ig org pstu nmpk org seksi berdakwah.

konon konon kumpul pahala kekdah nye haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
tapi kenapa sekarang zara macam try hard nak nampak cantik... kalau follow dia punya ig macam treatment dia buat... belum tang color rambut bagai... pastu pakaian makin lama makin seksi... saya lebih prefer zara time LYMA... nampak manis je..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 05:16 PM | Show all posts
bukan minah ni memang mak hayam bohsia ke nyah? yang dalam tv tu watak je la nyah..kenapa la kuno sempit pemikiran kau orang ni nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Rambot hitam dan berkepuk tu lagi cun kot dari rambot berkarat tu..rambot berkarat tu nampak rempit.pprt.com sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 05:19 PM | Show all posts
Berlakon best... ok je die... dapat pun selalu watak perempuan kampung... sesuai lah ngan die...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
MH3707 replied at 11-1-2018 03:35 PM
kalu mike perati betul2 muka dia ni mcm senget sebelah...

Tahun lepas kalau tak silap, dia ada buat pembedahan buang ketumbuhan sebelah pipi kan? Kalau tak buang ketumbuhan tu, muka sheolls jadi lebih kurang lumpuh separuh. Tak ada ekspresi muka. Mungkin sebab tu kot.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
MH3707 replied at 11-1-2018 02:53 PM
pakai la brand termahal sekalipun dia ni,,tetap nampak pprt...muka tua dari usia...gred apa? dengan  ...

Dia punya outfit tak masuk sangat dengan diri dia. Nampak macam awkward sikit pemakaian dia :')
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku perasan mulut dia da lain mcm..mcm mungil sikit...dia ada buat mulut ke...time zmn kepam dlu lain je muka..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar la die nak Pakai ape pun nak Vogel ke ape ke... xpyh follow ig retis la...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 07:25 PM | Show all posts

hahahaha
E terus  
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Pantang betul lelaki nampak je retis seksi terus menjelma jadi ustad. Typical lah..padahal bila dapat pempuan hmmm hahaha. Yang pempuan pun sama dengki
::bukan karat zayazira no
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2018 12:53 AM | Show all posts
Aku tertanya-tanya. Kenapa gigi dia nampak pelik ye. Dia ada buat sesuatu kat gigi dia ke?
Bila bercakap macam pelik mulut dia. Huhu.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054543s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list