Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10436
View
128
Reply

Makan Banyak Mungkin Sebab Mengidam C Fazura

[Copy link]

Author: Cari-suzy       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-1-2018 04:29 PM | Show all posts |Read mode



Wah! Pasti semua peminat Fattzura tidak sabar apabila mendengar berita ini. Dengan khabar bulan madu pasangan bahagia Fazura dan Fattah Amin telah membuahkan hasil. Apakah hasilnya?


Apa lagi kalau bukan benih-benih cinta. Berita gembira ini telah dikongsikan di laman Instagram milik rakan baik Fazura. Video berdurasi  16 saat itu telah dikongsikan ramai peminat pasangan itu.





Di dalam video tersebut dilihat Fazura gembira menikmati hidangan sambil diusik rakannya kerana makan terlalu banyak.


Fazura sambil berseloroh menyatakan mungkin dia sedang mengidam kerana itu makan tanpa henti.





Rakan-rakannya yang turut sama berada di situ berasa terkejut dan gembira dengan kenyataan dari mulut Fazura itu sendiri. Peminat pula sejak dari itu sering memuat naik video kanak-kanak dan video memperlihatkan aksi Fattah Amin dan Fazura melayan kaletah kanak-kanak.


Nampaknya bukan sahaja peminat tertunggu-tunggu berita baik tersebut, rakan rapat pun tidak sabar melihat pasanagan itu mendapat cahaya mata.


Terdahulu, Fazura telah menyatakan dia belum merancang ke arah untuk memiliki anak dalam masa terdekat, hanya Fattah yang tidak sabar dan mahu anak dengan segera.





Namun begitu, siapalah mereka untuk menidakkan rezeki. Kalau sudah menjadi pasti peminat seluruh negara dan dari negara-negara jiran gembira tidak terkata. Tidak sabar menunggu Fattzura junior kata mereka.


Walau apapun semoga usikan peminat dan rakan Fattzura menjadi doa dan hasrat untuk melihat kehadiran pelengkap kepada sebuah perkahwinan itu menjadi kenyataan tidak lama lagi. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 04:31 PM | Show all posts
semoga fattzura jr membuahkan hasil
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak sgt muka Abdul fattah nk ngeseks 24/7 haha..saja la tu nk anak jadi kan alasan..  apa2 pun good luck lah..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 04:36 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 8-1-2018 04:32 PM
Nampak sgt muka Abdul fattah nk ngeseks 24/7 haha..saja la tu nk anak jadi kan alasan..  apa2 pun go ...

dah bbrp kali acik kiah sebut ayat tu..tak puas hati nampak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 8-1-2018 04:32 PM
Nampak sgt muka Abdul fattah nk ngeseks 24/7 haha..saja la tu nk anak jadi kan alasan..  apa2 pun go ...

Takpe la wakkk deme dah halal pun..nk ngeseks smpai xtido2 pn xpe.ahah
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Iola tgk bideo tu deols gurau saje la...ni pon nk jd bahan berita....aduhhh...sedehhhh..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 04:47 PM | Show all posts
virgocircus replied at 8-1-2018 08:44 AM
Iola tgk bideo tu deols gurau saje la...ni pon nk jd bahan berita....aduhhh...sedehhhh..

tula...sm mcm video igs si raf mawar tu...kn mawar ckp mgidam nsik kandar daun pisang, rotikaya pn trus buat news ckp mawar mgndung smpai si raf tu buat iglive ckp mawar blm prgnant,mgidam saja2 je sbb lama xmkn nsik kndar...biasa la blog2 nk lariskn news n nk traffic tinggi..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kucen_miang replied at 8-1-2018 04:36 PM
dah bbrp kali acik kiah sebut ayat tu..tak puas hati nampak.

Eh ni first time kiah komen ya.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah...kalo betul.., I JUST CANT WAITTT to see fattzura jr!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 04:59 PM | Show all posts
Kalo betol preggy pun apa salahnya..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 04:59 PM | Show all posts
Alhamdulillah ...kalau betul pn apa salahnya..Fazura pon da 34..tak sabar nk tggu Fatttzura JR
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 05:02 PM | Show all posts
doa yg baik2
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 05:07 PM | Show all posts
tahniah in advance la
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by onexox97 at 9-1-2018 08:18 AM

mesti comey baby fattzura

cepatlah menimang bayi
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 05:26 PM | Show all posts
Tahniah kalo betul preggy.... Rezeki...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa kak Faz melawak ja.
Knowing her, very cheeky!
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 05:33 PM | Show all posts
i pernah makan pastinor.. ada 2 biji . kena makan dua2.
masa tu tak ready lagi nak pregnant, masa tu baru habis pantang anak pertama, umur dalam 90 hari gitu, tak pakai protection. tapi tetap melekat uollss...rezeki Allah nak bagi..
betul-betul setahun lahir anak yang ke 2 tu...

heeehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 05:41 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 8-1-2018 04:32 PM
Nampak sgt muka Abdul fattah nk ngeseks 24/7 haha..saja la tu nk anak jadi kan alasan..  apa2 pun go ...

nafkah batin nyah..terlebih wajib memberi dan menerima...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 05:42 PM | Show all posts
beautifulliar replied at 8-1-2018 04:38 PM
Takpe la wakkk deme dah halal pun..nk ngeseks smpai xtido2 pn xpe.ahah

suka sangat cerita pasal dalam kain kau ni kan nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 05:43 PM | Show all posts
ersazain77 replied at 8-1-2018 04:59 PM
Alhamdulillah ...kalau betul pn apa salahnya..Fazura pon da 34..tak sabar nk tggu Fatttzura JR

entah..takkan nak tunggu 40 dapat baby sulung nyah? dia orang ni fikir cerita seks je..how about builing a family right nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 05:46 PM | Show all posts
sejok2 di London sinun... lagi terlajak2... kekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpe lah kalau dah rezeki.aku suka aje...mereka pun financially stable
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 06:17 PM | Show all posts
Akurasa Fazura bukan anak dara lagi.

Tp Fattah si Mat Blur...gelojohhhh...galak Fattah Amin ni ...beluncas meramas .
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 07:57 PM | Show all posts
Dah nikah pun... Kalau betul apa salahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la tu fazura pun dah umor brp dah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059825s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list