JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15240
View
231
Reply

Nak tanya, normal ke 'sexless marriage'?

[Copy link]

Author: Mimiasmidar28    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2018 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
setori_mori replied at 8-1-2018 04:46 PM
Avatar tu linda rafar dengan sape tu?

edry kru kot
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
setori_mori replied at 8-1-2018 04:52 PM
Nampak mcm edry jugak tp tak penah tau gossip diorang. Kena godek jap kekeke

google je guna right keywords keluar la segala mala
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 8-1-2018 04:23 PM
Ni kwn i kena.dia ckp, buka baju semua tibe2 dua2 nafsu ilang.adoi

kena gangguan la kan
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
setori_mori replied at 8-1-2018 04:52 PM
Nampak mcm edry jugak tp tak penah tau gossip diorang. Kena godek jap kekeke

Lahir thn bile ni?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 8-1-2018 05:00 PM
Lahir thn bile ni?

Late 80s kikiki. Tapi baru kenal forum retis2 ni last year
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2018 05:05 PM | Show all posts
nanti i reply ya mana-mana soalan tu. busy sat
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ada diabeteis tak .org ckp klu ada penyakit tu mmg tak blh nk main
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mimiasmidar28 replied at 8-1-2018 10:02 AM
tak, normal. tak kurus sangat, tak gemuk sangat. sebab laki aku jenis jaga makan, control sugar in ...

Maybe dia takut uols pregnant kut
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mimiasmidar28 replied at 8-1-2018 02:11 PM
baru 29, dia cakap kena dua2 ada mood baru on. puas la jugak tunggu bila dia nak ada mood. i tak n ...

Laki ni klu dia nak dia bkn kira mood on ke X...kdg2 Time tgk TV pn blh ajk masuk bilik..Time bini dia tdo pn blh on jgk...sblm nk jmp sapa2 tu u better try goda husband u. X kisah la mcm mn pn nk goda..tgk utube ke porn ke apa ke...klu X jln jgk kn cr alternative lain...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
TT, ur husband is gay in de closet. Before kahwin, naper x check betul2? If u start kissing him, touching him, licking him, naked in front of him, takkan masih x on? He is weird.
U need a husband, not a roommate. Leave the relationship if takde benefit for u
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Oo ada erkk mcm ni...igt makin lama kawin hub makin erat....
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by star_karat at 8-1-2018 07:44 PM

Pernah dengar platonic relationship? Kawin first few years ada buat sex, lepas tu dah takda. Tapi pasal benda lain takda problem berbual.  Dah jadi mcm kawan.  Pasal dah lama tak buat sex terus jadi malu pada dua2 pasangan ni nak start sex. Berbual pasal sex pun di cuba elak2 kan. TV ada scene cium2, peluk dia buat tak tahu jer. Case laki kau ni, dia mungkin dah jadi segan. Jadi dia pura2 mcm takda mood lah, dia elak kan mata dia tertengok kau berbogel. Kau tukar baju dia akan keluar. Dia dah tak tahu nak start mcm mana. Nanti last2 dia salah kan kau. Dah tu cari  pompuan lain. Sekali2 dia mesti melancap. Dia dah jadi satu condition. Nak kena jumpa counselor.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mimiasmidar28 replied at 8-1-2018 02:11 PM
baru 29, dia cakap kena dua2 ada mood baru on. puas la jugak tunggu bila dia nak ada mood. i tak n ...

Tt..
Adakah suami tt dulu ada kekasih cinta maut yang tak kesampaian?? Manalah tau hati dia pada orang lain dan tak bole ubah dah tapi lelaki ni kalau bab sex jarang tolak....makin tua makin menjadi kata orang  
Kaka kalau tak dpt sebulan mau ngempas2 masak kat dapur. ..hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
star_karat replied at 8-1-2018 07:42 PM
Pernah dengar platonic relationship? Kawin first few years ada buat sex, lepas tu dah takda. Tapi pa ...

Haaaa.dah kawin pn blh platonik ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2018 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dollyzzzz replied at 8-1-2018 07:48 PM
Tt..
Adakah suami tt dulu ada kekasih cinta maut yang tak kesampaian?? Manalah tau hati dia pada  ...

Dari sejarah i pernah kenal dia. I kira first love dia. Betapa dulu dia sibuk fokus kerjaya, sampai tak ada masa nak cari pasangan hidup. Then jumpa i, kenal 2 tahun macam tu terus kami kawin. Cuma dia ada BFF perempuan sorang la. Cuma i xtau sejauh mana relationship tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Situasi x normal ni.
Saya kawen 2 tahun masih virgin pon da rasa x normal apatah lagi awak 6 tahun.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Hubby Tt ni asexual kot. Ada kawan weols, tp heshe gayah la, mmg xminat nk ngeseks. Klu ngn ladies, opkos la x bernapsu. Kawan weols tu suka orang tu mcm suka kluar date, buat xtvt, tp seks, nope. Byk alasan heshe bagi kt so-called bf heshe itteww. Bagi heshe, seks tu memenatkan la, renyah, and x perlu pon. Mmg ada org cmni kot.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 8-1-2018 10:07 AM
ada je laki pandai makan pandai simpan..
tak tinggal jejak apa pun..
and wife percaya lakinya baik ...

yes..kwn aku punya ex husband salah seorg.lelaki itu sangat family man..semua kerja rmh dia buat n tlg isteri selalu bagi suprise n present utk kwn aku tp part nak ngesex je selalu menolak sampai bertahun x sentuh kwn aku..sekli kantoi..nahhh..mlas nak byk cakap la..kwn aku n ex husband cerai yg x mungkin dpt merujuk kembali..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak normal lgsg ni... Tggl serumah pn tak turn on? Something wrong.. Tt pls updte us cite u ni... Hihi. Nk tau sgt knp...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
1 je nk tnya. Laki tt tgok porno x. Laki ni syahwat dia bila cum je ilang la. Klo dia rse dgn cum tgok porno lebih sedap dari mendayung maka dia xmntk la kt tt.

Try bukak fon dia > open chrome > titik 3 atas kanan > cari bookmark > tekan. Tengok ape website yg dia bookmark.

Utk mkn luar melibatkan costs. So porno is d other way to satisfy some1 fantasies....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071344s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list