Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18563
View
238
Reply

Nak tanya, normal ke 'sexless marriage'?

[Copy link]

Author: Mimiasmidar28    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 8-1-2018 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 8-1-2018 11:33 AM
ko gi kat bod SE sana ada tred pasal ni

Maaf saya salah park thread. First time. Thanks saya ke sana.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 8-1-2018 12:32 PM
dildo kan ada.. sila refer dengan kak vok

apa guna berlaki kalau kena keluar kos beli dildo
yg betul ada buat apa membazir hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 12:39 PM | Show all posts
Tak normal tt.... moga mendapat penyelesaian yg terbaik ye tt...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2018 12:40 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 8-1-2018 10:52 AM
Tt ni kaka nk tanye, chuols x leh ke terkam je laki tt tu? Ke malu jugak? Chuols salin baju dln toil ...

terkam-terkam tak pernah lagi. salin baju tu pernah la. tapi macam tak ada perasaan je laki tu ..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 12:40 PM | Show all posts
insulin replied at 8-1-2018 12:30 PM
Ada ni, Kak Nor. Silent reader. Almaklumlah x banyak ilmu pasal hal cinta dan perhubungan. So x be ...

heleh jual mahal. kaka offer sekali je ni.hahahahhaha. gurau ye in.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Puan tt X pernah minta ke kat Cik suami...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tanya la shuben tu kenapa mcm tak selera je. buat la seprais mcm usik2, tanya mana brand linjerey yg sesuai. kadang2 kita pmpuan ni yg tlalu konservatif la punca laki tak impress kat rumah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2018 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 8-1-2018 12:31 PM
tak try goda laki u tu ke..masa dia tido cuba usik anunya..
kalau tak naik, maknanya memang belia ...

Haha pernah sekali aku ajak mandi sama. Ade la terjadi elok je bangun. Itu jelah sekali masa mula-mula kawin. Tu pun aku yang ajak. Adoi
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 12:56 PM | Show all posts
Mimiasmidar28 replied at 8-1-2018 12:54 PM
Haha pernah sekali aku ajak mandi sama. Ade la terjadi elok je bangun. Itu jelah sekali masa mula- ...

apa masalahnya pun kalau u yang mulakan..
u nak, just cakap kat ur husband yang u nak, sila layan..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 01:37 PM | Show all posts
how much do u know him?
and pekerjaan anda memang stress and high octane job ke?

kalau faktor stress and keletihan boleh affect intimacy,

so , macam mana jadi lagu ni, ye ? i mean permasalah anda menimbulkan banyak persoalan  awal awal mula perhubungan - so , kalau dulu memag sebegini ke ' arrangement' perkahwinan?

atau  pasangan anda mempunyai masalah ?perubatan atau mental ( sorry ye Puan i tanya ) tertentu ke yg  turut menyumbang kepada permasalah Puan?

what is normal for you , may be different to others , so normal ni subjective dalam intimasi TAPI kalau dah mula berasa something isnot quite right ,then it is a valid reason to address this,/

benda ni kene really slow talk ...sangat sangat kena slow talk.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 01:39 PM | Show all posts
insulin replied at 8-1-2018 12:31 PM
Apa maksud "boy will be boy" tu ye?

maksud dia
kalau dah lelaki tu... lelaki jua
miang

jenny yang kata bukan akak yg kata
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
TT ni umur berapa? Kalau TT mintak dia reject ke cakap penat ke, nanti ke, esok ke? Maybe takde sapa initiate sex, so jadi lah sexless marriage. TT pon takde selera ke kat laki TT?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 01:52 PM | Show all posts
kalau TT cuit2 dia ada tak dia teransang?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak normal.4yrs takde sex.peluk pun takde.pelik sgt2.gay ke.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2018 02:11 PM | Show all posts
zaza201516 replied at 8-1-2018 01:46 PM
TT ni umur berapa? Kalau TT mintak dia reject ke cakap penat ke, nanti ke, esok ke? Maybe takde sapa ...

baru 29, dia cakap kena dua2 ada mood baru on. puas la jugak tunggu bila dia nak ada mood. i tak nak la, kalau buat dalam keadaan terpaksa. At least di belai ke, syukur habis dah saya. orang kata awal-awal kahwin, hubungan sentiasa hangat, tapi i sendiri tak pernah rasa malam pertama yang orang gambarkan. kalau i cakap i still virgin (bukan la suci murni sesuci lebaran tu) macam i cakap awal perkahwinan kami, just level ringan-ringan je, tak 'masuk' pun.. normal kah...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2018 02:15 PM | Show all posts
pumpkingirl replied at 8-1-2018 01:55 PM
Tak normal.4yrs takde sex.peluk pun takde.pelik sgt2.gay ke.

ada pernah i suarakan, i cakap u geng kunyit ke, tak ada nafsu ke nak ada hubungan seksual. alasannya kena bercuti la. pernah dah honeymoon. kesudahanya balik hotel penat explore city. sometime i pelik, oficemate i siap story, laki diaorg seminggu pon smpai 4 kali. kat dapur pon jadik. laki cepat turn on tengok 'wife braless'. i buat tak jadi pun.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 02:20 PM | Show all posts
onexox97 replied at 8-1-2018 12:35 PM
apa guna berlaki kalau kena keluar kos beli dildo
yg betul ada buat apa membazir hahahaha

abih dah original tak boleh pakai, guna la yang tiruan
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 8-1-2018 02:20 PM
abih dah original tak boleh pakai, guna la yang tiruan

baik fasakh kan aje yg ori tu
carik yg ori lain mana nk sama ori dgnnpelesu
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Mimiasmidar28 replied at 8-1-2018 02:11 PM
baru 29, dia cakap kena dua2 ada mood baru on. puas la jugak tunggu bila dia nak ada mood. i tak n ...

erm cari lah solutions
xtau apa suami awak fikir
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Still virgin lepas kawin 6 tahun? 2 tahun pertama ringan2 je? X normal ni sis. Sorry yer, I pn blm kawin lagi tp I ramai je kawan2 yg dah kawin dan drg very sporting sharing about this. Dan I tau apa yg sis lalui ni xnormal sbb kawan2 even lelaki share this kind of problem dgn I. Dan yg lelaki siap kata, sebulan sekali pn payah nak dpt dr isteri, nasib baiklah cinta. Bygkan sebulan sekali pn lelaki merungut.
Sorry sekali lg sis, macam memandai2 pl. But I dont think this is normal.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087205s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list