Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17502
View
238
Reply

Nak tanya, normal ke 'sexless marriage'?

[Copy link]

Author: Mimiasmidar28    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-11-2018 06:03 AM | Show all posts
Iris. replied at 28-11-2018 03:30 PM
ini part yang paling gagal sekali doc
dia tak mau

hmmm
dia tak tahu kah bahawa iris kecewa dgn sikap dia dan shortcoming dia
juga, dia tu, tak ingin baiki kah keadaan, kot kot lah T dia low, boleh saja di suntik Nebido 1g into buttock muscles every 14 weeks untuk top up T jika rendah?

entah lah iris
jika cek pon dia tak mahu, kami paham lah jika iris naik fed up dgn dia

maybe, iris is a soft person yg tak push push?
kadang2  kena direct ''mari sini, you husband i, you ada tugas etc''
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 09:36 AM | Show all posts
ipes2 replied at 28-11-2018 10:03 PM
hmmm
dia tak tahu kah bahawa iris kecewa dgn sikap dia dan shortcoming dia
juga, dia tu, tak ing ...

hahaha doc..
u can ask kak nor how 'soft' iris ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 02:05 PM | Show all posts
ipes2 replied at 17-11-2018 10:02 PM
saya faham maksud kak chazey ie seksa batin
sy pernah lalui (baca kat atas2) dimana sy really slo ...

it 's about communication je kan..nak ckp nak..tak nak ckp x nak..simple


Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 03:57 PM | Show all posts
Iris. replied at 29-11-2018 09:36 AM
hahaha doc..
u can ask kak nor how 'soft' iris ni

ha ha
takde pulak dia cerita to be honest

in any case, jika iris dah assertive dah, hmmm maybwe ada isu lain kot
sorry, bukan menghasut, tapi, iris dah check phone dia?
in ''sent'' gallery dia?
kot kot lah dia ada affair..
sy yakin iris cantik sweet etc, tetapi kekadang lelaki ni pelik sikit behaviour nya
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 03:58 PM | Show all posts
idakamaruddin replied at 29-11-2018 02:05 PM
it 's about communication je kan..nak ckp nak..tak nak ckp x nak..simple

tu lah
tapi agak keras jugak jika hubby kata tak mau lah, gi tido
hihi
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 04:03 PM | Show all posts
ipes2 replied at 30-11-2018 07:57 AM
ha ha
takde pulak dia cerita to be honest

dia tak bagi saya sentuh hp dia doc
tapi saya yakin dia takde spare tyre sebab dia sentiasa ada kat rumah.. walaupun kdang2 saya wish dia takde
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 06:18 AM | Show all posts
Iris. replied at 30-11-2018 04:03 PM
dia tak bagi saya sentuh hp dia doc
tapi saya yakin dia takde spare tyre sebab dia sentiasa ada k ...

entah la iris. attraction to the opposite sex ni, is a complex issue. lelaki, biasanya tengok bentuk badan didepan dia pun, dah cukup untuk merangsang. attraction kami adalah sangat visual. pada apa yg dilihat aje.
sememangnya, utk initiate a sexual session, perlu ada attraction tersebut. sy sangat yakin iris tiada kurang dari segi rupa dan physical, dan ini terus membuat saya fikir bahawa attraction bukanlah isu nombor satu. maka, kenalah tetap iris berkeras untuk sekurang2nya check the number 1 cause of a man's lacking sexual drive: Testosterone. pujuk lah.


satu lagi, kerana quality orgasm lelaki adalah sama, samaada dia berseorangan atau bersama pasangan, maka iris kena investigate jika dia lebih suka ''sendirian'' untuk orgasm nya (semua [SEMUA] org ada sexual urges, cuma ada yg kuat self-control, ada yang lemah); jadi iris perlu tahu dari mana dia dapatkan sexual needs dia.


Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 05:16 PM | Show all posts
ipes2 replied at 2-12-2018 06:18 AM
entah la iris. attraction to the opposite sex ni, is a complex issue. lelaki, biasanya tengok bent ...

doc, nak tanya kalau orang yang bisexual (aktif kedua2nya) level testosterone nya macamana?
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 07:21 AM | Show all posts
orangselut replied at 4-12-2018 05:16 PM
doc, nak tanya kalau orang yang bisexual (aktif kedua2nya) level testosterone nya macamana?

rasa sy itu bergantung pada sexual orientation ie citarasa
dan bukan nya atas hormones

Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2019 12:16 PM | Show all posts
harap TT dah okay dengan husband
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Try foreplay...pakai sexy2 utk suami...goda2 suami...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Abnormal weh bg ak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Terima kasih semua, maaf lama membisu. Aku pun tak tahu nak start dari mana dah, sebab lama sangat tinggal. Sibuk dengan kerja.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mimiasmidar28 replied at 11-10-2019 08:09 PM
Terima kasih semua, maaf lama membisu. Aku pun tak tahu nak start dari mana dah, sebab lama sangat t ...

so tiada improvement kah?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
nichiyoubi replied at 11-10-2019 08:27 PM
so tiada improvement kah?

tak ade. Aku pon dah tanya apa masalah laki. Sendiri punya financial problem menjurus ke mood dia bersama aku tak ada langsung. Aku selalu cakap tengok ramai org susah, tak ada duit nak makan pun, anak sampai 8 org. Aku pun tak tahu berapa lama mampu bertahan, nasib baik kerja aku busy, banyak kena travel.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mimiasmidar28 replied at 11-10-2019 08:38 PM
tak ade. Aku pon dah tanya apa masalah laki. Sendiri punya financial problem menjurus ke mood dia  ...

abnormal yah. u asked him how he salurkan nafsu dia. masturbate kah? or dia x ada nafsu nafsi langsungkah?

check.juga mistik ni sometimes it is beyond what the eye could see sistur ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
nichiyoubi replied at 11-10-2019 08:45 PM
abnormal yah. u asked him how he salurkan nafsu dia. masturbate kah? or dia x ada nafsu nafsi lang ...

Aku pernah ambil cuti seminggu sebab nak spend masa bersama. Berkesudahan hampa. Laki aku memang tak ada mood, eventho beria aku BJ die. Aku nie tertanya, patut ke aku bertahan dalam perkahwinan aku nie. Aku rasa kawin tak kawin sama je.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Mimiasmidar28 replied at 11-10-2019 08:54 PM
Aku pernah ambil cuti seminggu sebab nak spend masa bersama. Berkesudahan hampa. Laki aku memang t ...

ask urself siz.. love alone cukup tak. u deserve to be happy yah...
but if u hepi then okaylah.. buy a dildo for yourself ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
I tak baca thread ni habis.. tapi i feel sorry for u. U kena terus terang dgn suami yg u perlu sex & intimacy utk teruskan marriage ni.. mana tau keluar reason sebenar husband tak minat sex? it's not normal laa. Stress mcm mana pun, partner kita la tmpt kita de-stress.. mcm2 cara de-stress & one of it is sex. if u rasa u boleh tahan lagi, i rasa teruskan.. kalau rasa terseksa jgn zalim pada diri sendiri..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082657s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list