Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16872
View
231
Reply

Nak tanya, normal ke 'sexless marriage'?

[Copy link]

Author: Mimiasmidar28       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-1-2018 08:33 AM | Show all posts |Read mode
Salam hi forummers. Aku nak tahu normal ke dah 6 tahun kahwin, 2 tahun pertama pon boleh kira dengan jari berapa kali, dan itupun ringan-ringan je. 4 tahun seterusnya tak ade langsung. ber hu hu jelah aku. normalkah kami... adakah itu sign laki aku tak cintakan aku lagi??

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 08:43 AM | Show all posts
Edited by mdhelmi at 8-1-2018 08:47 AM

kene bgtau detailadakah masing2 sibuk kerja 24jam?
adakah masing2 kat rumah suka berkata2 benda yg pasangan x suka dgr
takut2 jugak ada 'benda' lain yg membuatkan xde rasa nak bersama

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan la gay
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 08:52 AM | Show all posts
kalau nak cari part time bagitau aku... hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2018 08:59 AM | Show all posts
mdhelmi replied at 8-1-2018 08:43 AM
kene bgtau detailadakah masing2 sibuk kerja 24jam?
adakah masing2 kat rumah suka berkata2 benda yg  ...

ikutkan semua normal, bagi aku lah. keluar outing sama-sama, makan minum, beli groceries. sibuk xla sangat, aku kerja masuk pukul 9 - balik sharp pukul 6. cuma kadang-kadang aku kena outstation. laki aku kerja sendiri. gaduh tu kadang-kadang biasa la. pernah la setahun tak pernah gaduh. sebab tak ada benda nak digaduhkan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2018 09:00 AM | Show all posts

huhu mintak jauh la. aku ada la check account social media, tak ade pulak yang mencurigakan. sebab aku memang ada semua password laki aku.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
dia lemah tenaga ke
bagi org lain normal je
ada yg pantang enam bulan lepas bersalin dan sepanjang mengantuk
seksanya la hai
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2018 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 8-1-2018 09:28 AM
dia lemah tenaga ke
bagi org lain normal je
ada yg pantang enam bulan lepas bersalin dan sepanjang ...

Hurm aku tak sure part nie. Sebab kami tak pernah bincangkan. Aku pulak dah la jenis segan silu nak meminta. Kami nie anak pon tak ada lagi. Aku ada bagi hint. Nak anak macam kawan-kawan aku yang lain. So aku harap laki aku faham la maksud aku tu. Umur bukan muda lagi. Aku muda 10 tahun dari laki aku.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Maybe suami tt jenis yg bukan pentingkan sex.. ada je org yg mcm ini.. tak ML pon xpe, asalkan ade pasangan sehidup semati..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada mslh 'dalaman' kot..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 09:41 AM | Show all posts
zulka replied at 8-1-2018 08:52 AM
kalau nak cari part time bagitau aku...  hehe

dari hari tu nak cari part time

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 09:43 AM | Show all posts
Mimiasmidar28 replied at 8-1-2018 09:36 AM
Hurm aku tak sure part nie. Sebab kami tak pernah bincangkan. Aku pulak dah la jenis segan silu na ...

ko kena bincang lah tt heart to heart
apa masalah dia
6 bulan ni ada on ke tak?


ni mesti takut mannakgile hencap ko kan TT
sebab tu park sini



Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Mimiasmidar28 replied at 8-1-2018 09:36 AM
Hurm aku tak sure part nie. Sebab kami tak pernah bincangkan. Aku pulak dah la jenis segan silu na ...

awak dah layak mohon fasakh tahu?
sbb 4 tahun tak dapat nafkah batin bukan benda kecik
elok ada suami ada la fungsinya
kalu xda suami lain cerita
so perkahwinan tt tak normal
jgn kata sy gila seks pulak
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 09:48 AM | Show all posts
jangan kata ini jenny
tapi kalau jenny pun... lantak ko lah dek
asalkan kau tak meroyan persis laki ko yang jongos gayah bottom tu kena rampok dek wanita lain

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2018 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 8-1-2018 09:43 AM
ko kena bincang lah tt heart to heart
apa masalah dia
6 bulan ni ada on ke tak?

Hahahaha tu la aku park sini.

6 bulan tak ada juga. Huhu Aku risau laki aku tak sayang aku dah ke. Dah tak ada rasa cinta ke apa. Tu paling aku takut. Aku harap la jugak peluk2 ke hug2 ke. Takat kiss dahi sebelum gi kerja adalah. Huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2018 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 8-1-2018 09:48 AM
jangan kata ini jenny
tapi kalau jenny pun... lantak ko lah dek
asalkan kau tak meroyan persis lak ...

Hahah tak la. Selama nie aku SR je. Aku tak nak la story dekat family aku. Takut kang masuk campur keluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 09:53 AM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 8-1-2018 09:48 AM
jangan kata ini jenny
tapi kalau jenny pun... lantak ko lah dek
asalkan kau tak meroyan persis lak ...

banyak betul beginner dengan masalah gini
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 09:54 AM | Show all posts
hui better berbincang................
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 09:55 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 8-1-2018 09:53 AM
banyak betul beginner dengan masalah gini

i dah redho dah uols kalau jenny punatleast jenny takdelah sentap semendang walaupun teruk kena hencap dulu
ke urat sentap jenny dah gagal berfungsi?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2018 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
epis replied at 8-1-2018 09:38 AM
Maybe suami tt jenis yg bukan pentingkan sex.. ada je org yg mcm ini.. tak ML pon xpe, asalkan ade p ...

Wahh yeke. Kami happy boleh masak sama-sama, kemas rumah sama-sama, cafe hopping, window shopping. Tapi bile tidur, aku rasa macam level roomate.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095529s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list