Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
3650
View
71
Reply

Depression and super sedih

[Copy link]

Author: HatiSedihsangat       Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2018 06:55 AM | Show all posts
onexox97 replied at 6-1-2018 10:53 PM
saya pernah baca ustaz nasihatkan para isteri supaya memaafkan 100% suaminya supaya murah rezeki
ja ...

Hang punya submission untuk file in cerai fasakh...bila???

Laki dah balik darimkampung ke belum???


Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 06:58 AM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 20-1-2018 06:04 PM
Bersyukurlah tt.cer kau baca brapa byk luahan para isteri yg gaji laki sikit pon x guna utk nafkah a ...

Mana ada dia probok lakinya????...Dia cuma sebut, "dear I'm horny..terus kena tampar "





Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 07:02 AM | Show all posts
HatiSedihsangat replied at 8-1-2018 07:21 AM
Tq..sebab tu skng ni sy yg pegang kad bank dia

Laki hang nee OKU bab pegang kad bank Dia sendirik kah???

jantan jenis apa sampai isteri Tak percaya, Kad bank pun kena hang Yang pegang??

Atau hang jenis bini kasi suap Laki nasi wap???


Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 07:05 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 6-1-2018 11:19 PM
terkesima baca, pernah lalui.

Apa Yang hang Tak pernah lalui cilihijo????


Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 07:11 AM | Show all posts
sarahmirza replied at 7-1-2018 02:51 PM
Dah ambil kaedah merancang keluarga?
Selagi pendapatan suami tak mencukupi, jangan mengandung lagi  ...

Hang senidrik kalau tambah sorang lagik..gaji Tak ber kemampuan kah????

Jap manak jawabkan....I want quality living manak, kalau Anak 3 orang...beli chocolate kek( whole) secret recipe( Melayu punya kek 'atas') dapat bigger share...tapi kalau Anak dah 6... satu kek dah nak kena Bagi 6... what say you manak???


Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 07:14 AM | Show all posts
penmerah replied at 7-1-2018 03:59 PM
kesiannya.... tak mampu nak beri pendapat
apa kebaikan suami tu?
mungkin dia rajin tolong buat kej ...

Hang Tak payah nak buang karen nak bagi pendapat ler....dok one corner sua.....

Tract record hang sendirik menjengkelkan.....tiga tahun belajar simple dish such as nasi goreng bodoh pun Tak pandai pandai....

Nak manak sambung lagik????


Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 07:18 AM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 7-1-2018 07:39 PM
I sokong komen u 200%. Semua yang ada dalam benak i u dah keluarkan... good comment..

As i said ...

eerrr.....

Boleh manak reply ????


Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 07:25 AM | Show all posts
Innrukia replied at 22-1-2018 12:35 PM
hang kena paham, majority pompuan cuma nak org dgq luahan bkn bagi jalan/tindakan untuk selesaikan ...

dalam proses meluahkan, aib serta kekurangan suami Yang seharusnya ditutup dan dielakkan dari dikongsi dalam public domain,, ditebarkan...adakah ini apa yang agama sarankan????
Sedangkan atas dasar Iman kita, Kita beriman bahawa TUHAN ITU MAHA MENDENGAR.......kenapa tidak luahakn padaNYA????






Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebenarnya aku sayang suami aku tapi dalam masa yang sama aku tidak menyukainya kerana dia tak berapa ada harta....ohhh tt byk lg yg perlu ditempuhi tt andainye ko redha tt..anggaplah itu ujian tt yg besar... mcm nk ckp eh.. bersyukurlah dgn ape yg kita ade sbb dgn bersyukur tu nti akan nmpk segala2nya..senang nk ckp pyh nk wat tp ce dulu wat nti nmpk hasilnye.. trust me tt..good luck...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Da agak da manak mesti masuk punye hikhikhik
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 08:02 AM | Show all posts
maaanakautahu replied at 8-2-2018 07:05 AM
Apa Yang hang Tak pernah lalui cilihijo????

yang tak pernah lalui terowong smart tunnel je, sebab mahal nak mati sibuklah kau manak
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 10:09 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 8-2-2018 07:02 AM
yang tak pernah lalui terowong smart tunnel je, sebab mahal nak mati sibuklah kau manak

hahahahha.. kaka cili tak penah fail buat i gelak tau.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100432s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list