Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9881
View
264
Reply

Apa yang lelaki fikir sbnrnya?

[Copy link]

Author: aldilla_zahraa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 13-12-2017 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Adakah? replied at 12-12-2017 05:55 PM
Utk TT, semoga ada penyelesaian yg terbaik buat TT, anak2 dan suami dan semoga semuanya dipermudahka ...

Biarlah andartu dr jadi perampas sis.
Dan biarlah jodoh lambat sikit asalkan orangnya tepat. Doakan jodoh uols adalah org terbaik yg akan bawa uols ke syurga
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2017 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 13-12-2017 01:37 AM
Org laki ni totey drg haus je.. tu yg sex sex sex tu dipk kannye.. sian org pompuan ni..

Ada yg halal tak nak mintak. Maklumlah dah tak segar ketat sendat padat lg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2017 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 12-12-2017 03:54 PM
Itulah cdngan sj..mybe u boleh buat ikut kesesuaian..yelah ank kecik nyusu badan mcm mn nk tinggal ...

Doakan iols kuat je mommy. Iols kena hati2 buat rancangan. Iols ada anak yg perlu difikirkan. Apa pun keputusan kena fikir anak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2017 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
mommymonster82 replied at 12-12-2017 03:54 PM
Itulah cdngan sj..mybe u boleh buat ikut kesesuaian..yelah ank kecik nyusu badan mcm mn nk tinggal ...

Doakan iols kuat je mommy. Iols kena hati2 buat rancangan. Iols ada anak yg perlu difikirkan. Apa pun keputusan kena fikir anak
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2017 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Kejap lg si manak tu mai le..tgu die bg seribu patah kata
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2017 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
aldilla_zahraa replied at 13-12-2017 01:47 AM
Ada yg halal tak nak mintak. Maklumlah dah tak segar ketat sendat padat lg

Ohhh sedihnye baca..sabar tt.. yg halal tu x sedap yg haramkan best lemak berkrim disukai rmi
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2017 10:21 AM | Show all posts
bertabahlah wahai TT.. fikirlah tindakan yg sewajarnya.. klu u rasa u boleh survive u know what u have to do..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2017 11:25 AM | Show all posts
u... sedihnya i baca
i tak mampu nak advice apa-apa u
i cuma mampu doakan baik-baik untuk u dan anak
i harap u dapat kerja baru asap!

n i suka u bertegas...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2017 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 13-12-2017 02:04 AM
Kejap lg si manak tu mai le..tgu die bg seribu patah kata

Takyah layan dia tu bukan betul sgt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2017 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 13-12-2017 02:06 AM
Ohhh sedihnye baca..sabar tt.. yg halal tu x sedap yg haramkan best lemak berkrim disukai rmi

Betul. Yg haram tu yg org selalu suka. Rokok. Arak. Dadah. Betina
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2017 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 13-12-2017 03:25 AM
u... sedihnya i baca
i tak mampu nak advice apa-apa u
i cuma mampu doakan baik-baik untuk u dan an ...

Thanks iris. I takde siapa2 utk i luahkan. My family his family. Semua i tak mampu nak bgtau. Semua i tanggung sendiri luka ni. Mujurlah ada 2-3 org best friend yg tau apa yg dh berlaku and semua offer to help us kalau satu hari nnt kami perlukan bantuan. Tp utk masa skrg, i kena cari jalan berdikari
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2017 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
myakayina replied at 13-12-2017 02:21 AM
bertabahlah wahai TT.. fikirlah tindakan yg sewajarnya.. klu u rasa u boleh survive u know what u ha ...

Thanks babe. Satu reason I share sbb i rasa ramai wanita ada masalah yg sama dgn suami tp xtau nak buat apa
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2017 11:48 AM | Show all posts
salam dik...
start la cari kerja semula..at least kamu ada pekerjaan nak tanggung anak kelak. Bila jadi berdikari semula kadang suami ni segan sikit nak buat hal..maklum income dia cukup2 je pun selama ni.
..
remuk hati baca kisah ni..mesti kamu berdebar dan pedih hati masa hadap situasi tu. semoga diberi kekuatan..

Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2017 12:03 PM | Show all posts
aldilla_zahraa replied at 13-12-2017 11:32 AM
Thanks iris. I takde siapa2 utk i luahkan. My family his family. Semua i tak mampu nak bgtau. Semu ...

kuatnya u
kalau i..... 1 taman perumahan tau i hamun

i tau u tengah sabar n i doakan u dapat kerja cepat2
tak kisah apa pun ur next move, semoga itu yang terbaik untuk u dan anak-anak
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2017 12:23 PM | Show all posts
aldilla_zahraa replied at 12-12-2017 07:32 PM
Aku mmg dh ready kak. Tp ni ha dia merayu2 kat hujung kaki aku ni. Mintak maaf semua. The only rea ...

Dik aldilla, akak bukan suruh tinggalkan suami itu. akak tulis biar dia yang jaga lafaz taklik dia maknanya kalau dik aldilla masih ada rasa kasih kat suami itu dan boleh memaafkan dia, buatlah lafaz taklik atas persetujuan bersama. andai dia ulang lagi kesalahan yang sama, biar lafaz taklik itu yang tentukan. kalau dia sayangkan anak isteri, dia kena usaha jauhkan perbuatan itu. tapi kalau dia tak kisah, memang dia akan buat dan buat dan buat. bila dia buat, ada lafaz taklik dia, dik aldilla bawa aje lafaz taklik tu ke court. buat lafaz taklik bertulis yg dia sendiri tulis & sign. itu aje cara jaga suami zaman sekarang ini.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2017 12:26 PM | Show all posts
wikedsaikel replied at 12-12-2017 06:48 PM
Iols suka komen u ni. Wiked beri lima bintang!!

akak sejak kahwin dah bersedia mental, fizikal & kewangan. kalau suami langgar taklik, maknanya dia dah tak nak jaga akak & anak2 lagi. baik kita angkat kaki aje.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2017 12:40 PM | Show all posts
Bagi masa untuk tempoh bertenang... sbb now u dipengaruhi oleh emosi... then baru u buat decision... anyway, bagus lah u sgt strong...  i doakan dipermudahkan urusan u... kalau i lah yg kena mmg i pun cam u... tak boleh accept ckp lucah2 ni...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2017 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kaksarah66 replied at 13-12-2017 04:23 AM
Dik aldilla, akak bukan suruh tinggalkan suami itu. akak tulis biar dia yang jaga lafaz taklik dia ...

Bagus gak idea akak tu. Akan saya pertimbangakn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2017 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
AmMiNafeesa replied at 13-12-2017 03:48 AM
salam dik...
start la cari kerja semula..at least kamu ada pekerjaan nak tanggung anak kelak. Bila  ...

Waalaikumsalam. Thanks sis. Bab kerja tu sedang diusahakan. Kalau boleh nak cari kerja yg mcm skrg, boleh jaga anak sambil kerja. Mmg tak mau harapkan siapa2 dah, dan nak tolong dia pun dah tak sudi walaupun dh dpt kerja nanti
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2017 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 13-12-2017 04:40 AM
Bagi masa untuk tempoh bertenang... sbb now u dipengaruhi oleh emosi... then baru u buat decision... ...

Kan? Kalau flirt2 gedik2 mungkin i takkan semarah ni. Tp bila dh ckp lucah2, dh plan nak kawin bagai mmg totally unacceptable
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072480s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list