Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9890
View
264
Reply

Apa yang lelaki fikir sbnrnya?

[Copy link]

Author: aldilla_zahraa       Show all posts   Read mode

Post time 30-12-2017 03:45 AM From the mobile phone | Show all posts
duricinta replied at 17-12-2017 05:54 PM
Sedihnye baca kisah tt sbb sy pn mengalami bnda yg hampir sama.  Rasa dikhianati dgn suami sndri.  K ...

Cakap pasal skandal mintak duit...baru2 Ni selamat message dari skandal suami yg I delete..Sundal tu mintak duit dlm rm500..I xtau la sebelum2 Ni suami I Ada Kasi ke x. Si sundal tu single mum keje Bni syariah (bank indon). I ni yg hilang keje langsung Tak dikasi nafkah kot..
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2017 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 30-12-2017 03:45 AM
Cakap pasal skandal mintak duit...baru2 Ni selamat message dari skandal suami yg I delete..Sundal  ...

Klu selamat bagus la u.. I ni abis duit usben i skandal dia mintak mcm2.  Lps tu i cakap lps ni i dh x nk byr apa2. I pun x pernah mintk suruh blikan apa2 sbb i keje,  anything i nak i bli sndri sbb i x nk susahkan dia.  Rupanye byk plak duit dia smpi bole bg mcm2 smpi abis duit simpanan.. I padan kan muka dia then i cakap i tkkn halalkn apa2 yg dia bg kt skandal tu yg mna sepatutnye jd hak i n anak2.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2017 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
duricinta replied at 30-12-2017 03:59 PM
Klu selamat bagus la u.. I ni abis duit usben i skandal dia mintak mcm2.  Lps tu i cakap lps ni i  ...

Pagi tadi I check fb Sundal tu, elok je upload profile picture baru ngan jantan Mana ntah..kalau dia Ada bf lain mmg padan ngan muka laki I..
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2017 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 30-12-2017 10:23 PM
Pagi tadi I check fb Sundal tu, elok je upload profile picture baru ngan jantan Mana ntah..kalau d ...

Kalau btl2 dia dh ada bf baru x pe,  jgn dia post gmba buat cover line nk tipu u jer.. U kena jaga2 jgak tau. I mmg dh x percaya kat usben i, mcm2 cara dia nk tipu kita ni.  Sekali lg kantoi i angkat kaki jer..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-1-2018 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 30-12-2017 02:23 PM
Pagi tadi I check fb Sundal tu, elok je upload profile picture baru ngan jantan Mana ntah..kalau d ...

Sama cam andartu yg skandal dgn laki iols, kat IG ada gamba tgh keluar makan dgn someone, muka tutup dgn emoji dengan caption "thanks awak, belanja makan dan belikan hadiah. Thanks for making me feel special." Eh birah nau
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2018 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
aldilla_zahraa replied at 2-1-2018 05:51 PM
Sama cam andartu yg skandal dgn laki iols, kat IG ada gamba tgh keluar makan dgn someone, muka tut ...

mak aih beraninya

dan tak beradab

laki u pun melayang jugak

tapi dh nama nya laki
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-1-2018 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 2-1-2018 09:56 AM
mak aih beraninya

dan tak beradab

Desperate kot. Umur nak masuk32 tahun lg dua tiga minggu. Sauklah apa yg ada

Laki i pulak gatal. Miang tak sedar diri. Padan sgtlah dgn pompuan tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2018 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
aldilla_zahraa replied at 2-1-2018 05:51 PM
Sama cam andartu yg skandal dgn laki iols, kat IG ada gamba tgh keluar makan dgn someone, muka tut ...

S*ial sgt Kan pempuan camni..kalau Ada kawan2 I yg single ni mintak g ngurat bf dia pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2018 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
duricinta replied at 30-12-2017 11:24 PM
Kalau btl2 dia dh ada bf baru x pe,  jgn dia post gmba buat cover line nk tipu u jer.. U kena jaga ...

Kadang penat Rasa nak keep track. Ni Baru sorang, belum lain2 lagi. Pernah terlintas Kat otak susah sgt buat bodoh je. I join berskandal ngan jantan lain..nak jugak hidup happy kan? Wakakaka..
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2018 02:27 PM | Show all posts
just nak ckp the wound will heal, tapi the scar of being betrayed ni remained ya.

even if the marriage life returns back to pre-treachery stage, apa2 knowledge yg u ada, akan keep coming back to the you. sakit namatey gitu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091893s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list