Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
1981
View
44
Reply

[Dunia] los angeles terbakar bahang neraka

[Copy link]

Author: cikgukafa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-12-2017 01:53 AM | Show all posts |Read mode
Edited by cikgukafa at 8-12-2017 02:10 AM

cash????
Los Angeles Terbakar... Perfect Gift For Donald Trump...


highway to hell

[youtube]5rwxdjiaD0w[/youtube]


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2017 01:56 AM | Show all posts

Southern California wildfires force mass evacuations around Los Angeles


The relentless wind-whipped wildfires ravaging Southern California are expected to worsen Thursday, as dangerous winds are forecast to fan the flames in different directions and force more evacuations from a region where more than 200,000 people have already fled.

Winds on Thursday morning topped 50 mph in the greater Los Angeles area, keeping residents across the region wary after seeing nearly 200 homes and buildings destroyed since the fires broke out late Sunday.

We are in the beginning of a protracted wind event, Ken Pimlott, director of the California Department of Forestry and Fire Protection, told the Los Angeles Times. There will be no ability to fight fire in these kinds of winds.



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2017 02:00 AM | Show all posts
bala bala bala
Ngeri! Api Luar Biasa Marak Di California
[size=0.98em]KEBAKARAN yang berlaku di barat laut Los Angeles sehingga kini telah memusnahkan sebuah hospital dan banyak rumah kediaman.
[size=0.98em]Tiupan angin sehingga 96 kilometer sejam tanpa hujan menyukarkan lagi operasi memadam kebakaran.


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2017 02:14 AM | Show all posts
KUASA DAN AZAB ALLAH ATAS SIKAP DONALD TRUMP yang memindah kan ibu kota ISRAEL ke Yerussalem...

Allah Murka

Kebakaran besar melanda wilayah pegunungan Los Angeles, California, Amerika Serikat membuat kobaran api di lahan yang terbakar tampak seperti

LAVA FLOW

Kobaran api #SkirballFire membuat jalan tol 405 di Los Angeles ditutup total dan ratusan rumah telah hancur akibat kebakaran hutan di California Selatan sejak Senin.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Tt Lava bodoh tongong, orang2 LA dan org California majoriti nya anti Trump lar, bongok... buat contoh oun salah, tongong
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2017 02:20 AM | Show all posts
pyropura replied at 8-12-2017 02:14 AM
Tt Lava bodoh tongong, orang2 LA dan org California majoriti nya anti Trump lar, bongok... buat cont ...

panas ke bang??
itu baru bahang neraka didunia bang.

di neraka sana, beribu kali lebih jahannam bang.








Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2017 02:23 AM | Show all posts
dah mula tuduh moslem dahhh, dah agak dah pangai non moslem. tak sedar ini bala dari tuhan.


it is very unusual to have serious fires like this in December........so I'd like to point out that moslems have a history of lighting forest fires as a cheap form of terrorist attack



Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
cikgukafa replied at 8-12-2017 02:20 AM
panas ke bang??
itu baru bahang neraka didunia bang.


Ko ler panas kemaluan dah  kantoi.... kah kah kah ...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Bkn saban tahun hutan kat sana terbakar ke? Ala2 banjir tahunan kelantan ganu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Btw ni bala ke ujian?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2017 02:26 AM | Show all posts
pyropura replied at 8-12-2017 02:23 AM
Ko ler panas kemaluan dah  kantoi.... kah kah kah ...

tak pi tolong ke bang??

kesian taw sedara mara abang kepanasan rumah rentung terbakar sehari selepas trump ingat dia powerful in the world.




Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 02:32 AM From the mobile phone | Show all posts
harkktuih replied at 8-12-2017 02:25 AM
Bkn saban tahun hutan kat sana terbakar ke? Ala2 banjir tahunan kelantan ganu?

Lava tongong Tt tu mana tau Calipornia tu sejak beribu tahun dolu memang terbakau setiap tahun ...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
cikgukafa replied at 8-12-2017 02:23 AM
dah mula tuduh moslem dahhh, dah agak dah pangai non moslem. tak sedar ini bala dari tuhan.



Ko Semakin panas nampak, Lava
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
cikgukafa replied at 8-12-2017 02:23 AM
dah mula tuduh moslem dahhh, dah agak dah pangai non moslem. tak sedar ini bala dari tuhan.



Ko Semakin panas nampak, Lava
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
cikgukafa replied at 8-12-2017 02:23 AM
dah mula tuduh moslem dahhh, dah agak dah pangai non moslem. tak sedar ini bala dari tuhan.



Ko Semakin panas nampak, Lava
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2017 02:36 AM | Show all posts
pyropura replied at 8-12-2017 02:32 AM
Lava tongong Tt tu mana tau Calipornia tu sejak beribu tahun dolu memang terbakau setiap tahun ... ...

tiap tahun terbakar???

kesian, tiap tahun ditimpa bala tuhan pun masih tak sedar diri tu tak powerful mana pun.



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2017 02:37 AM | Show all posts
pyropura replied at 8-12-2017 02:33 AM
Ko Semakin panas nampak, Lava

tiga post bang, panassampai hempuk keyboard ke bang???


Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 04:11 AM | Show all posts
cikgukafa replied at 8-12-2017 02:37 AM
tiga post bang, panassampai hempuk keyboard ke bang???

apa hukom menipu ? tohan murka tak ?

Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Magnificient view...wish i could witness this live
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 08:45 AM | Show all posts
aku rasa more to blessing to trump...california anti trump...sampai sanggup nak kluar dari US
trump boleh cakap cash to california
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2017 08:50 AM | Show all posts
AbukRokok replied at 8-12-2017 08:45 AM
aku rasa more to blessing to trump...california anti trump...sampai sanggup nak kluar dari US
trum ...

ehhh dol, ente ingat satu california anti trump ke??
biol punya  statement.

yang rumah terbakar tu semua pro trump.


Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 08:57 AM | Show all posts
cikgukafa replied at 8-12-2017 08:50 AM
ehhh dol, ente ingat satu california anti trump ke??
biol punya  statement.

laaa yeke semua rumah terbakar tu pro trump?
advance btul api tu ye....boleh remote control
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 09:04 AM | Show all posts
mcm tgk movie. Hospital pun terbakar. Scary.

Api dh dpt dipadam or vlum
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Cikgu tak payahla sibuk hal2 politik dunia ni. Sbb Ana perhatikan Cikgu selalu kantoi kalau bercakap pasal politik dunia. Cikgu amik tau pasal Umno dahla. Patutnya Cikgu busy ni sebab tgh PAU 2017 sekarang ni. Banyak isu Cikgu boleh cover. Hal Trump Palestin Israel semua ni Cikgu tak yah amik tau la.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 10:25 AM | Show all posts
ada 1 movie kan pasal api/volcano ni lama dlu...
anak sedara smpai menangis2 x senang duduk takut api tu kluar dari TV..

tp cantik plak bila mlm cenggitu...

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048823s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list