Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
74511
View
2213
Reply

Komen Panas Izreen Azminda dan Ude Selepas Dah Seronok Bernikah..huhu

[Copy link]

Author: ianrafiq       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-12-2017 09:01 AM | Show all posts |Read mode
Kepada sape yang terlepas tengok melodi hari tu, ni dia komen Ude dan Izreen Azminda


Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 09:06 AM | Show all posts
mana ada rampas..
kalau rampas bwk larik laki org, istri pertama kena cerai
ni bermadu ...
bertabah la kpd yg bermadu
sbg suami pndai2 la jlnkan tanggungjwb
semua tu nnti akn jd perhitungan di akhirat kelak
kat dunia boleh la main2, cuba2 mengelak, menepis segala bagai..kat sana nnti lu jwb la sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 09:10 AM | Show all posts
aku rase izreen ni xpayah la bagi ayat seoalah2 menyindir madu ko... aku xkisah pun ko nak bermadu ke ape..tapi ko xyah bangga diri sangat.. pape2 pun ko tetap isteri no.2...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2017 09:11 AM | Show all posts
haryatie replied at 5-12-2017 09:06 AM
mana ada rampas..
kalau rampas bwk larik laki org, istri pertama kena cerai
ni bermadu ...:lo ...

huhuhu..pandai betul dia berkata2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2017 09:11 AM | Show all posts
teha86 replied at 5-12-2017 09:10 AM
aku rase izreen ni xpayah la bagi ayat seoalah2 menyindir madu ko... aku xkisah pun ko nak bermadu k ...

izreen ni pakai ape ek sampai putih berseri skrg? dulu kusam kelam je
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 09:12 AM | Show all posts
ko tepek kat thread sedia ada tak bulih ka samdol?
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 09:18 AM | Show all posts
ianrafiq replied at 5-12-2017 09:11 AM
izreen ni pakai ape ek sampai putih berseri skrg? dulu kusam kelam je

Rasanya dia buat treatment yg mcm cuci darah tu (meols tak tau apa nama treatment tu, sapa2 yg tau tolong explain kan), mak exboyfriend anak meols ada buat treatment mcmni sebulan sekali mesti buat, mmang putih gila la kulit dia..last2 kena detect sakit buah pinggang, skrg ni kena cuci buah pinggang pulak
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 09:19 AM | Show all posts
babyhungger replied at 5-12-2017 09:18 AM
Rasanya dia buat treatment yg mcm cuci darah tu (meols tak tau apa nama treatment tu, sapa2 yg tau ...

macam adira ke sis?
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 09:22 AM | Show all posts

Yup mcm si adira tu, mula2 kulit kusam..dia ada peringkat2 treatment tu, yg sebulan sekali tu harga dlm RM2K+
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 09:22 AM | Show all posts
Rembes jugak uda ni .. cuma tahi lalat tu tak kenan
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
babyhungger replied at 5-12-2017 09:22 AM
Yup mcm si adira tu, mula2 kulit kusam..dia ada peringkat2 treatment tu, yg sebulan sekali tu harg ...

i ada bca kt ig klinik hana katanya drip including vitamin c dah tk boleh based on memo from kkm. merbahaya. lps ni dah mungkin xde clinic dah kot buat drip. kecuali dr nurse2 / doktor haram.  
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 09:29 AM | Show all posts
babyhungger replied at 5-12-2017 09:22 AM
Yup mcm si adira tu, mula2 kulit kusam..dia ada peringkat2 treatment tu, yg sebulan sekali tu harg ...

teringin la chuolss tapi ghisauuu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 09:39 AM | Show all posts
ahcun90 replied at 5-12-2017 09:29 AM
teringin la chuolss tapi ghisauuu

x payah la teringin2 babe...bahaya tu....
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 09:44 AM | Show all posts
melinda_kerr replied at 5-12-2017 09:26 AM
i ada bca kt ig klinik hana katanya drip including vitamin c dah tk boleh based on memo from kkm.  ...

meols ada kawan ni dia ada buat treatment drip ni yg utk putihkan kulit mcm ni lah..katanya product tu dari Japan kalau tak silap dan dpt kelulusan KKM tapi tak tau lah betul ke tak, dia buat treatment samada kat umah dia atau gi rumah org yg nak buat drip tu, harga skali drip kalau tak silap 250-400 kot rasanya..ada yg bagi review ckp ok tapi skrg senyap je mcm dah tak  buat lagi dah
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
babyhungger replied at 5-12-2017 09:44 AM
meols ada kawan ni dia ada buat treatment drip ni yg utk putihkan kulit mcm ni lah..katanya produc ...

jgnla uols. memo latest dr kkm mmg dah xboleh. mungkin skrg tkde kesan esok2 memudaratkan. sbb tu i ckp lpsni siapa yg buat tu mmg buat scr haram. produk biasanya mmg la xde problem lulus kkm tpi klau drip/ injection merbahaya pd your health
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
babyhungger replied at 5-12-2017 09:18 AM
Rasanya dia buat treatment yg mcm cuci darah tu (meols tak tau apa nama treatment tu, sapa2 yg tau ...

ozone teraphy kaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 09:52 AM | Show all posts
izreen ckp "mohon kita sama2 buat yg terbaik ye intan"

wadehekkkkk

ko tu yg kena buat yg terbaik. takpayah nak seret intan tu.
dah rampas laki orang, ada ati nak nasihat org.
ko jaga diri, anak & suami tu diam2 je dahhh!
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 09:57 AM | Show all posts

Haaaa!!! betula la tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 09:58 AM | Show all posts
Spesies ni la paling ditakuti. Dalam diam menyondol. Laki yg kena sondol walau iman kuat, asek kena sondol tergugat jugak. Kita tgk la bape lama bertahan. Klu die  tone down mungkin akan ok. Klu die still macamni..hermm..Doa jela yg baik2..Semoga Intan tabah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 10:01 AM | Show all posts
babyhungger replied at 5-12-2017 09:44 AM
meols ada kawan ni dia ada buat treatment drip ni yg utk putihkan kulit mcm ni lah..katanya produc ...

yg sajat buat kt klinik dia tu ke? dia pun dah putih semacam...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus gak jawapan Izreen...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Sambung jela kat thread Izreen yg sedia ada tu tt
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 10:14 AM | Show all posts
jering dah mula lebarkan sayap..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Izreen ni tak boleh dok diam2 ke?konon2 nk cakap dia tu bagus sgt la..dlm diam sindir intan
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
banyak nya thread dia
tak sesia menjadi isteri kedua
popular sekelip mata
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053831s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list