Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
164
View
6
Reply

Piala Dunia 2018: Undian 8 Kumpulan, Sepanyol Dan Portugal Diundi Bersama!

[Copy link]

Author: Cari-LianaE       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-12-2017 12:57 PM | Show all posts |Read mode







Debaran menanti Piala Dunia 2018 yang akan berlangsung bulan Jun 2018 nanti sudah terasa sebaik selesai majlis undian 8 kumpulan pada 2 Disember lalu di Istana Kremlin, Moscow.


Dan berikut kedudukan 32 pasukan dalam 8 kumpulan.


KUMPULAN A


RUSIA
ARAB SAUDI
MESIR
URUGUAY


KUMPULAN B


PORTUGAL
SEPANYOL
MAGHRIBI
IRAN


KUMPULAN C


PERANCIS
AUSTRALIA
PERU
DENMARK


KUMPULAN D


ARGENTINA
ICELAND
CROATIA
NIGERIA

KUMPULAN E


BRAZIL
SEITZERLAND
COSTA RICA
SERBIA

KUMPULAN F


JERMAN
MEXICO
SWEDEN
KOREA SELATAN

KUMPULAN G


BELGIUM
PANAMA
TUNISIA
ENGLAND


KUMPULAN H


POLAND
SENEGAL
COLOMBIA
JEPUN



Yang mana jadi pilihan anda? - CARI




Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 01:07 PM | Show all posts
germany....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg. Talk talk worldcup already. Tak lama lagi habis tahun dah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 08:32 AM | Show all posts
Jangan lupa, wallpaper jadual perlawanan Piala Dunia ke-21 kali ini mesti ada jual punya selain makan besar hujung tahun
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 08:40 AM | Show all posts
Jorja replied at 7-12-2017 10:52 PM
Omg. Talk talk worldcup already. Tak lama lagi habis tahun dah.

Ya.. Puasa dulu baru Piala Dunia dan Hari Raya sebab Piala Dunia kali ini lepas habisnya Ramadan..

Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 08:51 AM | Show all posts
world cup taun dpn kena time raya kan?
dpt info wassap opening match kena time mlm raya...


ramai yg pakat duk rumah je tak beraya?

lagik satu sales tv biasanya naik.. kilang2 elektronik ade job nak untung sket

Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 11:13 AM | Show all posts
apa??opening mlm raya?ini best kalau aku pedajai cancel sport channel
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048262s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list