Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
5201
View
114
Reply

Janna Nick tak perlu gimik lariskan lagu... tuju kat Nabila ke?

[Copy link]

Author: kiss_darr       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-12-2017 12:09 PM | Show all posts |Read mode
Janna nick ckp dia tak perlu buat gimik pun nak lariskan lagu dia... mesti kata2 tu tuju kat Nabila Razali kan....


https://www.kopiplanet.com/janna ... ntuk-lariskan-lagu/

J1.jpg J2.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:10 PM | Show all posts
poyo nye la haihhh

dengki ke dekkk
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
idakamaruddin replied at 7-12-2017 12:10 PM
poyo nye la haihhh

dengki ke dekkk

Dia ni sejenis boring klu x cari gaduh kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Laris ke tidak???
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin annoying la nyawasis yg sekor ni.. ye la, yg ko perlu hanya lah nippon paint je kn?? Kosserrr
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp single ko mmg tak laku pun kan???????!! Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni mmg suka cari gadoh ye? lepas sorang, sorang.. pastu sorang lagi.. hurmnn
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg retis meleis suka perli2 eh skrg ni. Busuk hati jgn tunjuk sgt boleh
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:16 PM | Show all posts
ye ke dikkk....bukan haritu adik ilangkan jap IG adik kunun ada org hack?
bkn eh, bkn eh...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:16 PM | Show all posts
tp lagu dia yg hits tu sedap dengar...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:17 PM | Show all posts
lagu mungkin saja tu...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:19 PM | Show all posts
mmg trend retis skrg suka perli memerli ek
x boleh ke support sesama retis
industri msia ni kecik jer
pi mai pi mai jumpa jugak nanti
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:24 PM | Show all posts
tadi dia kat era..
kemain.. hihihihih
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:24 PM | Show all posts
jana nih mmg suka begaduh eh
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:26 PM | Show all posts
lagi biasa je dik. forgettable.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:32 PM | Show all posts
mmg sejenis yang x senang duduk kalu x bergaduh ke nyawasis ni??? dia pon menyanyi dengan suara gersang...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:36 PM | Show all posts
ok sikit la lagu dan suara si nippon paint ni daripada lagu nabila yang  macam pundek, suara macam sial
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:39 PM | Show all posts
kedua2 jonah nick dan nabebekla razali boleh menyanyi..bukan tak sedap sedap.. cuma tak da bakat menyanyi je..

hahahahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:43 PM | Show all posts
mellure replied at 7-12-2017 12:19 PM
mmg trend retis skrg suka perli memerli ek
x boleh ke support sesama retis
industri msia ni keci ...

mengikut teori seorang falsafah kuno... aristotle tak silap..kita manusia memang hidup dalam keadaan barbaric..suka bergaduh...

oleh itu teori aku plak..oleh yang demikian kita memerlukan pedoman untuk menjaga tingkah laku kita dalam ajak bergaduh..iaitu provokasi dalam bentuk perli memerli... alah setan2 kat forum ni pun ada.. jenis mcm tu..perli memerli..mentang2 kamcing ngn mod tak pasal2 thread kena katup kredit kena potong.....kemak je semua...kurang ajar... saya tak tujukan pada kamu jadi kamu jangan terasa...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:43 PM | Show all posts
dia ni ada sikit la bakat menyanyi tu tapiiii kena asah lagi
gi la blaja dgn cikgu vokal
btw bukan sedap pun lagu baru dia ni
takat sore mendesah-desah tu acik lorong pun champion
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:44 PM | Show all posts
bbalik replied at 7-12-2017 12:24 PM
jana nih mmg suka begaduh eh



eh bergaduh suka mmg nih jana
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin gagah perkasa si nyawasis ni..
Peha dia jah dah besor kayu balak
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa yg ig kene hack la ape tu bkn strategi minah bingit ni ke. Suara tak sedap lagu pun tak sedap. Dah la poyo pastu asyik nak gaduh je. Mohon sendu sesendunya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Qaseh cici cakap Kat meols haritu...."jejanz ni Tak pernah cukup khuensz?"
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Janna nyanyi mcm malas+ngantuk so i dgr pon mcm mls+ngantuk tp lagu nabila i dgr byk2 kali haha sb mmg catchy..lagu abang jampi, kan..harusla sedap ehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053819s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list