Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
6788
View
137
Reply

(Edisi RetisPolitik) Dira Abu Zahar kena kecam sebut Fathia dan Shila Majid di PAU

[Copy link]

Author: bukan_ustazah       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-12-2017 09:16 AM | Show all posts |Read mode
Edited by bukan_ustazah at 7-12-2017 03:11 PM

So apa pandangan uols? Dira ni pun anak bekas menteri Melaka kan?
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg kaka dira keji tu pun our junior, wahai senior ku. Be classy kaka dira wokey?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2017 09:30 AM | Show all posts
Yang kelakar netizen boleh perasan ada akak yang tidur dalam video tu ..
DQXzTy6VAAAH5eD.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 09:31 AM | Show all posts
...jenuh le kena kecam
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 09:32 AM | Show all posts
Bukan Dira ni banyak kes le dulu? Yang sampai tahap minum klorok tuh??

Ampunkan mek kalau salah orang.

Kalau betul, mohon Dira beli cermin besar-besar letak kat umah. Ko hentam orang, mohon tengok balik diri sendiri. Aku tengok video PAU tu pun, aku tersentak gak... "EH, DAH KENAPA MINAH NI? PAU NI MEMANG MEDAN NAK HENTAM KUTUK MAKI ORANG DAH KE?"

#bukanPenjilat
#bukanPeminatTekYa
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 09:32 AM | Show all posts
dah bapak dia dulu KETUA MENTERI MELAKA..

tiba lah pulak giliran dia berpolitik...

untuk rekod: dah 2 kali menjanda dia ni.!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 09:33 AM | Show all posts
politik dahlah busuk
jadi artis jangan jadi busuk boleh tak?
jgn jadi lembo cucuk hidung.
be neutral..

dari orang suka karya ko nanti orang sekeliling terlibat sama
kerana nila setitik rosak susu sebelanga
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramainya bekap tekya otak tak berapa cerdik tu.

Dah dira tu sah2 ahli umno, confirm la dia akan sanjung parti dia.

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 09:37 AM | Show all posts
dira ckp ape? mek xleh tgk bideo.. hwaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Bl ghetis masuk politik gini la jdnye..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Dira ingat bila dh pakai selendang pink , org boleh lupe history die yg gaduh kt club, minum clorox...x ckp tekya sgtlh dira, hang pn dulu kaki tarik jugak...
Nk terus hidup senang terpaksalh meneruskn legasi dedak...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 09:45 AM | Show all posts
bukan_ustazah replied at 7-12-2017 09:30 AM
Yang kelakar netizen boleh perasan ada akak yang tidur dalam video tu ..

hehehe
akak tu penat sb pagi lagi dah bangun nak siap2kan keperluan anak
diri pulak dah terjebak dalam PAU

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 09:45 AM | Show all posts
crossfire replied at 7-12-2017 09:32 AM
dah bapak dia dulu KETUA MENTERI MELAKA..

tiba lah pulak giliran dia berpolitik...

aik.. kawin no 2 pun dah cerai ke? dengan ex nasha tu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
hari tu tekya kena kecam, skrg ni orang yg sentuh tekya pulak kena kecam, hmm entah la, asal boleh menghencap je kan netizen ni..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak kisah semua org yg nak mngeluarkan pendapat dan hujah juga komen masing2.  Tp bahasa boleh jaga tak? Geram iols tgok bahasa masing2.  Adab kt mana?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
1st ex husband die dh bahagia dh dgn shery merlis
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Azwan ali punnn sama naik melahar achik sheila... Siap go to h*ll.


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2017 09:53 AM | Show all posts
Edited by bukan_ustazah at 7-12-2017 09:56 AM
adel7 replied at 7-12-2017 09:46 AM
1st ex husband die dh bahagia dh dgn shery merlis

a'ah ex dia kawin dengan sherly .. sherly ni dulu pun kesian tunggu rusdi ramli tapi laki tu kawin perempuan lain .. bahagia dah diorang
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 7-12-2017 09:53 AM
a'ah ex dia kawin dengan sherly .. sherly ni dulu pun kesian tunggu rusdi ramli tapi laki tu kawin ...

Tu la kan. Punya setia dia dgn rusdi tu dlu. Takpe la skrg die dh bahagia dah dgn Ash. Dpt 2 org anak. Anak2 die ngn esma pun okay je ngn pak tiri walaupun muda
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 09:59 AM | Show all posts
Tiba-tiba terminat Fathia pulak. Go Tiya Go!
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Dira kan ada prod house.... die produce die direct die berlakon kan? Klu x sendu
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagi aku same2 kosong dua2 nih
Tp motip netizen kluar kata2 maki2an
Yukssss konon2 x sokong umno yg haram bla bla bla tu tp ko pon same maki2....
Rakyat teruk lahIrlah prmimpin yg 2x teruk
So 2x5
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 10:16 AM | Show all posts
bukan_ustazah replied at 7-12-2017 09:53 AM
a'ah ex dia kawin dengan sherly .. sherly ni dulu pun kesian tunggu rusdi ramli tapi laki tu kawin ...

la ex dia ke yg kawin sherli tu?? iols xtau even iols is minat dia... n  xtau jgk dia ngn rusdi ramli even iols is minat RR tu. RR is Rusdi Ramli bukan RitRud ye.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 10:16 AM | Show all posts
dia kaya dah buat la lagu mana pun takpa
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2017 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cahayamataku at 7-12-2017 10:31 AM

Iols tengok jugak malam tadi kat fb

Boleh tengok kat sini

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051894s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list