Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
2638
View
23
Reply

Hilang fokus nak habiskan thesis PhD

[Copy link]

Author: platipus28       Show all posts   Read mode

Post time 9-5-2018 11:21 PM | Show all posts
platipus28 replied at 11-4-2018 07:45 AM
hi rmin.. viva dah end of february hari tu . Ya Allah time viva banyak jugak x boleh jawab..Rasa n ...

wahhh cepatnya dah siap....sebulan je....tahniah doktor platipus....
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 11:22 PM | Show all posts
u study uni mana kat uk?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 05:31 PM | Show all posts
Salaam semua...

Nak tanya pengalaman forummers semua pengalaman dalam pengajian PHD.... boleh sambung sini ke sahaja, atau elok buka thread baru?

Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2019 11:26 AM | Show all posts
jom la sambung sini. i pun lagi 2 bulan nak proposal defend. dah la mcm kene tulis balek ape yang dah ditulis selama ni. tanye kawan2 tips memasing macam lokek nak sharing..support group pun tah la tak berfungsi pun. sibuk iklan berkaitan seminar ade la. Dr platipus sharing la tips2 berguna untuk kami2 yang baru nak menapak ni
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.064681s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list