Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
9237
View
183
Reply

Tulang Pipi Timbul, Bibir Makin Mungil! Sajat Buat Pembedahan Plastik Ke?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-12-2017 02:36 PM | Show all posts |Read mode
Ada sesiapa yang mengikuti akaun Instagram Nur Sajat? Kalau ada mesti perasan dengan perubahan muka usahawan kosmetik ini.

Ada yang mengatakannya semakin lawa, apa tidaknya? Jika diamati ada perbezaan di dahi dan tulang pipinya.

Bentuk bibirnya juga nampak lain, lebih mungil dan membuatkan wajahnya seperti baby face.



Foto: IG Nursajat




Sebelum ini  Sajat ada memberitahu yang dia baru sahaja menjalani rawatan pergigian. Kalau benar, mungkin perubahan tersebut adalah kesan daripadanya?

Namun ramai netizen yang membuat spekulasi bahawa Sajat sebenarnya telah menjalani pembedahan plastik. Apa lagi, kecohlah di ruangan komen.





Foto: IG Nursajat




Terbaru, Sajat sekarang ini berada di Sepanyol bersama Datuk Seri Aliff Syukri untuk menjalani penggambaran video klip Abang Nak Tegur.

Walaupun menerima 'dislike' yang banyak, mereka langsung tak ambil peduli.


Foto: IG Nursajat



Setakat ini, belum ada apa-apa penjelasan dari Nur Sajat mengenai perubahan fizikal yang berlaku pada dirinya.

Macam mana, makin cantik ke tak akak Sajat? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 02:43 PM | Show all posts
Aku rasa abam sajat ni jadikan Che ta sebagai  idola lah. Sbb muka persis2 sama dah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 02:45 PM | Show all posts
eh nak heran apa maknyah buat plactic surgery? sampai nak dengar penjelasan sajat bagai? koserrrrrrrrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebijik sama mcm pondan thailand.
Kalau dulu ada gak iras2 pondan melayu..la ni mmg dah jadi pondan 100%
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ketagih lah tu nak plastk surgery
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Coach yin tu nmpk angau betul yaaa dengan sajat kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm mek siam da sajat ni.. ni suntik ni.. samada  lemak atau filler
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 02:52 PM | Show all posts
semoga terhindar ahli keluarga dan keturunan ku dari gejala gejala seperti ini ...

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya mmg sah2 ler buat muka.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 03:10 PM | Show all posts
renovate muka cantik mana pussy( faraj) tetap tak boleh kemut itu hakikat shemale.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 03:11 PM | Show all posts
wajah nya spt baby face
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa abang jat buat dahi?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 03:16 PM | Show all posts

KRU Skang Ni


Buat lagu macam mesin popcorn..

Pop + (Corn + y) = Pop + Corny

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 6-12-2017 03:10 PM
renovate muka cantik mana pussy( faraj) tetap tak boleh kemut itu hakikat shemale.

Masa kena tujah dgn jantan tu baru la sheols kemut macam tahan kencing tu...masalahnya Tak senak ke telur tu sbb Masa operate telur Tak dibuang, tapi disumbat masuk kedalam
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 03:17 PM | Show all posts
Memang obvious pun dia buat muka
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 03:18 PM | Show all posts
aku nyesal bukak lagu sajat dengan tok alif tu.. dok tergiang ngiang.... cepat... cepat... jangan lambat lambat...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Coach yin macam berlebihan lebihan pulak gilakan sajat...

Sajat ni mungkin rasa tercabar dgn rizulala yg lebih muda bergetah Dan gojes berbanding brliau, suara pun woman Tak garau macam sajat
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 03:21 PM | Show all posts
untunglah kulit heols flawless. Sbb monthly takde 'bulan penuh' sindrom tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 03:21 PM | Show all posts
coach yin dpt lah bahagian dia dgn mgaku jd bf sajat.......nti tiba masa nk kawin, kua la ctr..xd keserasian la, cinta thalang la..bla bla bla
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 03:24 PM | Show all posts
putehkundor replied at 6-12-2017 03:17 PM
Masa kena tujah dgn jantan tu baru la sheols kemut macam tahan kencing tu...masalahnya Tak senak k ...

biasa tahan kencing kena batu karang sis, jadi shemale tak boleh tahan kencing merbahaya nanti telur bengkak sebelah.

bukan dia org operate telur buang sekali ke sis? kalau bertelur lagi tentu kerandut bengkak sebelah duk tahan toron. pelik2 lah shemale ni. jadi male kan bagus sado. ni sibuk jadi female.

kasihan krisis identiti. moga kembali ke pangkal jalan. anu yang lepas jangan dikenang
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 03:36 PM | Show all posts
terserlah kejantanan dia


part mana yg perempuan tu sgtttttttt??


sgt jantan tu


nak bohong siapa ???

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 03:40 PM | Show all posts
ellynorman replied at 6-12-2017 02:52 PM
semoga terhindar ahli keluarga dan keturunan ku dari gejala gejala seperti ini ...

amin...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 03:43 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 6-12-2017 03:24 PM
biasa tahan kencing kena batu karang sis, jadi shemale tak boleh tahan kencing merbahaya nan ...

dia memg buat pembedahan buang semua tu
tp camna ye
tak tumbuh balik ke
nak kencing camna ye kalau lelaki dah buang benda tu

uols thu tak?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 03:43 PM | Show all posts
lenggok gaya waktu berckp pun boleh tau dia lelaki... coach tu tak rasa geli ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2017 03:43 PM | Show all posts
menyampah aku dgr sajat duk cover2 suara jantan dia. dah la pelat S.
mcm terkemam2 je air liur dia tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057722s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list