Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3127
View
88
Reply

Pertanyaan

[Copy link]

Author: framecermin       Show all posts   Read mode

Post time 7-12-2017 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ttbersabarlah dulu
Fikirmasak2
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2017 10:26 AM | Show all posts
kalau nak belajar jadi pompuan Mode Menyerang dan Mencarot disarangkan agar berguru dengan sifu @sebu1 sebab dia memang pakar bab niehhh

#donebagitau
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2017 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
framecermin replied at 7-12-2017 08:51 AM
Tq sis.. mmg begitu fikiran saya kadang2 ada yg reply tu tak faham. Saya pertikai knp lepas 5thn k ...

kalau stay in the marriage dan bermadu,lepas tu manjang sakit hati,tak pasal2 tanggung dosa sbb benci laki sendiri pulak.harapnya betul2 la suami tt berubah,bukan lakonan semata..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2017 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bahaya ni bahaya boleh mendtgkan gaduh somi isteri ni bertabahlah ye
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2017 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
maannaakautahu replied at 1-12-2017 03:53 AM
Anak buah manak sunnat pagi, petang dah boleh main bola...

Nee zaman Tak pakai pisau Potong dagin ...

Manak ko klo nk sembang pun jgn nmpk sgt penipunye gile babeng ape ko punye cerita...tp ape nk heran ngn manak ni..org gila cite memang cmni..hihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2017 08:02 PM | Show all posts
rainbowrainz replied at 9-12-2017 06:35 PM
Manak ko klo nk sembang pun jgn nmpk sgt penipunye gile babeng ape ko punye cerita...tp ape nk her ...

Rainbowfreak, hang study dulu tentang legend FD sebelum nak reply dia boleh kah?

Jgn menampakkan keharbaman murakkab hang boleh kah??

org layan syioookkkk.....tidak memaksa org mempercayainya atau sebaliknya...janji dapat layan syioookkkk

Setakat hang nak sebut tipu punya citer, Bak kata datin odah..."ada aku kisah"?


Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2017 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
maannaakautahu replied at 9-12-2017 12:02 PM
Rainbowfreak, hang study dulu tentang legend FD sebelum nak reply dia boleh kah?

Jgn menampakka ...

AAK manakkk oiiii hahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-12-2017 08:36 AM | Show all posts
Setakat ni suami tak ada lagi bangkitkan hal nak kawin balik dgn janda dia tu. Aku harap perkara ni dah selesai. Aku masih tgk keadaan, mana tau ini hanya lakonan atau mmg dia dah fikir tak ada faedahnya dia teruskan niat tu. Untuk mengelakkan aku drp byk berfikir, aku sibukkan diri dgn kerja, Sabtu & Ahad pun aku kerja. Dia tanya kenapa aku gigih sgt cari duit. Aku kata kat dia bukan pasal duit cuma aku nak elak drp fikir benda yg bukan2. Setakat ni dia jadi suami yg lebih prihatin. Doakanlah jodoh kami kuat. Aku mmg tak nak berlaku lagi penceraian. Tapi klu dah takdir aku terima. Aku sebenar dah bersedia apa pun keputusannya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2017 01:54 PM | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 4-12-2017 12:49 PM
jaga anak lps anak bersunat - alasan
laki merenyam dgn ex - kenyataan

sgt clear shin
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067555s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list