CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 16585|Reply: 81

Nikki palikat (malaysian idol) tu bedah muka ke?

  [Copy link]
Post time 23-11-2017 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sorila.. Aku ketinggalan ketapi.. Aku igtkan pelakon cina mana blakon cte dendam aurora tu.  Rupanya nikki palikat.  
Last aku igt masa dia kawen dgn audi mok pun still wajah gitu lagi?

Napa dari wajah ala2 Pocahontas dah jadi  typical chinese?  Sheolss buat idung kan?


Kini

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2017 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala tak muncul gambar yg uols tepek
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2017 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuasa mekap kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2017 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
She lost weight
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2017 11:12 PM | Show all posts
aah lainnye muka..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2017 11:18 PM | Show all posts
wah lain.. cantikss!
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2017 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain benor mukanya..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2017 11:25 PM | Show all posts
sblm ni dia ada berlakon gak citer aaron aziz ngan amyra rosli tu kan.dah lupa tajuk drama.mmg muka dia lain sikit .
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2017 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa tak kot. Dia jenis exotic kata mamat salleh. Definition of cute, ugly but you can't take your eyes off her.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2017 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Her face is exotic
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2017 11:50 PM | Show all posts
sebut pasal nikki ni aku baru tanya kawan aku knal x nikki palikat ni dia tak knal, bila pasang lagu caramu baru dia teringat...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2017 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sheollss la yg kawin dgn Audi mok tu kn
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2017 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 23-11-2017 11:56 PM
sheollss la yg kawin dgn Audi mok tu kn

Aah2. Dia kahwin dgn audi mok xsilap
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2017 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Niki pelekat ni sejenis sticker kah? Tampal buang
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2017 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam tak jer
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2017 05:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm panjang je dagu..dia ni dulu muka mmg exotic.hrap tak ubah la muka tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-11-2017 05:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Totally lain





Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2017 05:43 AM From the mobile phone | Show all posts




Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2017 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagikan retis2 melayu islam pun buat muka, apa ada hal ngn retis2 kapiaqq cenggini.. nak2 yg nk cari mkn as pelakon penyanyi.. kossserlahh
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2017 07:22 AM | Show all posts
Dah ada dah benang pasal muka nikki ni dua tiga tahun lepas. Mmg muka dia dah lain. Tapi apa yang nak dihairankan, Retis melayu Islam pun muka berevolusi dari awal kemunculan. Dari berkerak dah jadi putih pink dari hidung kembang semangkuk dah jadi mancung bak seludang. Tak menghairankan pun.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 02:58 AM GMT+8 , Processed in 0.185977 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list