Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
5150
View
56
Reply

13 REASONS WHY [NETFLIX]

[Copy link]

Author: aammyy       Show all posts   Read mode

Post time 29-7-2018 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerita ni memang menarik bagi ibu bapa yang mempunyai anak remaja, boleh mereka serba sedikit tahu delima mereka sebagai seorang remaja yang baharu mengenal permasalahan serta cara untuk mengatasi, sayang pula watak toni tu seorang gay
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-7-2018 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Supersirap replied at 29-7-2018 11:30 PM
Cerita ni memang menarik bagi ibu bapa yang mempunyai anak remaja, boleh mereka serba sedikit tahu d ...

Yes. Cerita mat saleh sekarang spoil bila ada geng LGBT. Dorang nak benda ni jadi kebiasaan. Sgt2 sedih orang melayu kita pun dah lalai dgn gejala mcm ni. Mudah sgt terpengaruh.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2019 05:05 PM | Show all posts
Ok done season 3..
kalu dulu menyampah dgn hannah skrg menyampah dgn watak nama Ani.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
missBlackDahlia replied at 27-8-2019 05:05 PM
Ok done season 3..
kalu dulu menyampah dgn hannah skrg menyampah dgn watak nama Ani.. haha

Aku baru layan 4 episode pun dah menyampah dengan Ani. Acah2 boleh main langgar je konon kawan dengan semua orang. Ending dia menyakitkan hati tak? Sbb macam slownyaaa jenuh jugak tengok kejap stop kejap sambung.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2019 12:00 PM | Show all posts
Done Season 3 jugak....
Macam kesian pulak dekat bryce...dia usaha untuk berubah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Whoa whoa. TT pun tak sempat khatam lagi uolls. Thank you sbb hapdate.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:58 AM | Show all posts
oggy replied at 3-9-2019 02:36 AM
Aku baru layan 4 episode pun dah menyampah dengan Ani. Acah2 boleh main langgar je konon kawan den ...

kan tetiba mcm acah2 hot stuff boleh ingle & geng dgn semua org
then semua org & polis percaya ckp dia...
apakah..?? mcm charector fan fiction tetiba dia heroin & good2 dlm semua benda.. hahaha


Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 11:59 AM | Show all posts
are_you replied at 3-9-2019 12:00 PM
Done Season 3 jugak....
Macam kesian pulak dekat bryce...dia usaha untuk berubah

kan.. tetiba rasa kesian pulak ngan bryce.. huhu..
wpun monty jahat, tp dia tak deserve sebegitu...
tetiba kesian kat org jahat & nyampah kat org baik dlm S3 ni.. hahaha


Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:05 PM | Show all posts
missBlackDahlia replied at 11-9-2019 11:59 AM
kan.. tetiba rasa kesian pulak ngan bryce.. huhu..
wpun monty jahat, tp dia tak deserve sebegitu. ...

Ani tu pulak mcm la baik sangat...
mula2 ingat dia memang suka dekat clay, tapi buat projek dengan bryce jugak..
setiap org suka sangat nak simpan rahsia..
depa pakat nak protect each other.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
missBlackDahlia replied at 11-9-2019 11:59 AM
kan.. tetiba rasa kesian pulak ngan bryce.. huhu..
wpun monty jahat, tp dia tak deserve sebegitu. ...

Ya betul.. macam tak patut pula..
Walaupun kita tengok macam their friendships & bonding tu macam takdelah rapat bebenor.. macam Zach yg always tak setuju about Taylor.. but in the end, rupanya masing2 ada loyalty yang sangat kuat to each other.
Kesian kat Bryce. A character yang memang menyampah gila during the last 2 seasons. Good job on how they develop the character into someone yang kita start kesian & suka.
Tapi paling kesian kat Tony. Nasib baik in the end family dia ok2 je.
Btw, hensem ye bf Monty tu.. apetah nama dia.. tapi gay pulak. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 02:55 PM | Show all posts
missBlackDahlia replied at 11-9-2019 11:59 AM
kan.. tetiba rasa kesian pulak ngan bryce.. huhu..
wpun monty jahat, tp dia tak deserve sebegitu. ...

SANGAT!!! Kesian kt bryce, baru nak berubah, berbaik dgn parents tp mati pulak..
tp tak puas hati mcm senang sgt nk endingkan citer tu buat monty tu mati..
agak2 ada ke season 4? mcm takde je kan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2019 05:30 PM | Show all posts
Edited by eddlisa_uyuk at 25-9-2019 01:02 AM

------spammminggg-----

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru je khatam season 3. Entah kenapa annoyed tgk character Ani tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2019 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Spoiler Season 3 Alert!!

Tah kenapa kalau sambung season 4 tak rasa mcm nak tengok. Tak adil dorang perangkap monty. Nasib monty mati bukan sbb dorang.

Iolls suka gilerr dgn Alex, kesian sbb Jessica permainkan dia gitu tp disebabkan dia yg bunuh Bryce, turn off terus. Hahaha.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2019 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls tak puas hati kenapa polis bodoh sangat!! ani tu soksok tau jahh. Habis sekolah nak jadi detektif ke haaa
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
I ols suka masa season 1 je.  Lepastu rasa macam xbest pulak.  Tapi still tengok sebab dah terlajak follow kannnn.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-10-2019 02:29 PM | Show all posts
Kasutumitinggi replied at 31-10-2019 02:27 PM
I ols suka masa season 1 je.  Lepastu rasa macam xbest pulak.  Tapi still tengok sebab dah terlajak  ...

same la. tau tau dah season 3
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096777s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list