Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
664
View
11
Reply

Amir Ukays Terkilan Lagu Baharu Tak Diputarkan

[Copy link]

Author: kiss_darr       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-11-2017 09:48 AM | Show all posts |Read mode
Amir Ukays luah perasaan bila single baru dia lima tahun lepas tak diputarkan di stesen radio... TT pun tak tahun Amir ada single baru dulu...


https://kopiplanet.com/amir-ukay ... aru-tak-diputarkan/

1.jpg 2.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 10:16 AM | Show all posts
abg pon dah tak relevan dalam industri bang...masuk gv pon sendu takda impak langsung, sama macam shima, ujung2 merintih hiba...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 10:41 AM | Show all posts
Ko poyo la Mir.. klu ko jenih humble orang suka kot.. tapi yer jugak... tiada kerelevanan lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 10:45 AM | Show all posts
Mana lagu baru dia? Nak dengar sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
laa ada lagu baruu kaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 10:50 AM | Show all posts
tak best pun.. dh dengar dah
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama ye terperap..kira mmg xde rezeki la bang oii..aritu Uk's ade perform kt tb3 dgn vokalis bbnu katanye kt utiub lagu baru dh cecah 12billion viewers
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 02:09 PM | Show all posts
baru beberapa hari lepas ukays keluar MHI dengan vokalis baru dan gitaris freelance + queue up asal keyboardist and drummer. ukays/uk's ni memang ada masalah antara Amir & member lain ni, dok berebut2 guna nama ukays/uk's.

vokalis baru tu walau rupa so-so, suara ok gak. dia pun bawa lagu lama uk's yg hits 90s dulu and lagu baru dorang sedap gak
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa la, stesen radio kan selalu putarkan lagu2 yg dorg rasa bole jual & hit jer, kalo ada permintaan tgi utk lagu tu baru dorg nk putarkan, good luck la yer abg amir
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba try market utube dulu la..klu meletup kt utube, nk laa radio pasang..klu sendu je paham2 la
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2017 01:27 PM | Show all posts
sore abang dah x merdu...sbb tu sendu....k bai..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2017 01:36 PM | Show all posts
radio sekarang suka lagu dik eman jek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074882s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list