Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
52200
View
980
Reply

Edisi Siasat - Pelakon Popular Buntingkan Ex-Girlfriend

[Copy link]

Author: miznieda       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-11-2017 08:52 AM | Show all posts |Read mode
Edited by miznieda at 16-11-2017 08:47 AM

Mod kalo dah ade  benang yang sama delete je iols punye ni ehh

iols update clue:-

1. mak okt ade ig
2. okt buang pa awal tahun ni
3. bekas teman gf (mangsa) okt orang sarawak (kapel thn 2013/2014)
4. okt ade current gf
5. okt actor fofuler (nan hado)
6. okt ade BIGO


Aktor Drama Popular Hamilkan Bekas Kekasih Sehingga Lahirkan Anak?

Ini kisah yang sama, pernah berlaku dan akan terus berlaku melibatkan selebriti tanah air selagi tidak menjaga batas pergaulan. mStar Online melaporkan, seorang aktor drama kegilaan ramai yang telah mempunyai kekasih telah menghamilkan bekas teman wanitanya sehingga melahirkan anak, kemudian melarikan diri seolah-olah tiada apa-apa yang pernah berlaku.


Pendedahan itu boleh didengar melalui rakaman suara yang disiarkan oleh mStar melalui rangkaian YouTube. Wanita berusia awal 20-an itu mendakwa telah cuba menghubungi pelakon itu untuk memintanya bertanggungjawab pada perbelanjaan anak yang telah lahir itu, bukannya lepas tangan begitu saja.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Bercerita mengenai apa yang berlaku, wanita itu mendakwa dia ialah bekas kekasih pelakon itu:


Kami pernah bercinta empat tahun lepas, dia pernah datang dan bermalam di rumah keluarga saya, tapi hubungan kami putus sehingga bertemu kembali awal tahun ini.

Kami bertemu semula melalui aplikasi Bigo dan dia ajak jumpa dan makan malam bersama. Ketika itu dia yang rancang kami tidur bersama di Port Dickson dan ketika itu saya dalam keadaan subur.

Menurut wanita itu, dia bermalam dengan aktor itu 17 Januari lepas dan telah melahirkan bayinya pada 3 Oktober. Dia yang hampir habis berpantang memberitahu telah disekat di aplikasi WhatsApp malah mesej yang ditinggalkan di kotak pesanan terus (DM) pelakon itu di Instagram tidak dpedulikan:

Saya beritahu dia saya sedang hamil tapi dia hanya baca mesej dan tidak menjawabnya. Tetapi kekasihnya pula menyerang saya dan bertanya apa hubungan kami.

Saya tidak mahu memanjangkan cerita kepada orang lain, saya cuma mahu dia datang jumpa dan buat DNA (ujian asid deoksiribonukleik) sama ada bayi ini anak dia atau bukan.

Bagi wanita itu, dia tidak menyimpan impian berkahwin dengan pelakon itu, namun sekurang-kurangnya pelakon itu patut bertanggungjawab membayar kos perbelanjaan wanita itu ketika menjalani pemeriksaan sebulan sekali di hospital swasta yang berjumlah RM 250 sebulan:

Saya tidak mahu apa pun, saya tidak berniat nak suruh dia jaga bayi ini atau kahwin dengan dia. Saya mahu dia bertanggungjawab sedikit, sekurang-kurangnya bayar bil pemeriksaan kandungan saya di hospital swasta.

Sepanjang sembilan bulan itu saya terpaksa ke hospital swasta kerana berasa malu.

Wanita itu berkata dia hampir menghantar DM ke akaun Instagram ibu pelakon itu, namun menukar fikiran kerana ingin menjaga aib pelakon itu:

Saya akan jaga sendiri anak ini walau dalam keadaan saya susah sekalipun. Saya bersyukur ibu-bapa saya dapat menerima saya dan bayi ini dengan baik. Cuma sehingga kini saya simpan rahsia siapa bapa kepada bayi ini, biarlah saya sahaja yang tahu.

Wanita itu kini merayu agar pelakon lelaki itu menghubunginya segera untuk menyelesaikan perkara ini secara baik. Rakaman suara wanita itu boleh didengar di bawah:

https://youtu.be/OCop3bl80fg

Penulis fikir, jika pelakon lelaki itu masih buat tak tahu selepas ini maka isu ini akan berpanjangan dan lebih serius? Begitu mudah pelakon lelaki ini menabur benih sehingga menghasilkannya nyawa, sekurang-kurangnya sila belajar bertanggungjawab dengan perbuatan sendiri dengan bersikap matang dan budiman, ya tak? C beautifulnara.com












Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
siapa lg ni pelakon popular??iols xdpt nk hidu pelakon popular kat malaysia ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Wowwww banyaknyaa cerita hottt pagi ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2017 09:00 AM | Show all posts
apedehal replied at 15-11-2017 08:56 AM
siapa lg ni pelakon popular??iols xdpt nk hidu pelakon popular kat malaysia ni

"seorang actor kegilaan ramai" kata nyer...yg jadi kegilaan skang ni fattah je
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:01 AM | Show all posts
Siapakah 'seorang aktor drama kegilaan ramai' itu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
xsabar nk meng who r yus kan 'pelakon popular' nih... yg masuk kat pala otak iols skang aedy asrap tu ja...yg lain2 mak xboleh pikir siapa
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:01 AM | Show all posts
miznieda replied at 15-11-2017 01:00 AM
"seorang actor kegilaan ramai" kata nyer...yg jadi kegilaan skang ni fattah je

kamal deli
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:01 AM | Show all posts
berapa byk thread daa
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Clue :
Ibu pelakon lelaki ada acc instagram
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa aku terbayang ako m******?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigih iolls check semu pelakon lelaki apa diorang buat pada 17 januari hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
aireen24 replied at 15-11-2017 09:01 AM
kamal deli

kamal deli kah??iols rasa dr zaman batu lg dah mmg heols dgn emma kembong ja..xmake sense pulak
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:03 AM | Show all posts
Aduradura replied at 15-11-2017 09:01 AM
Clue :
Ibu pelakon lelaki ada acc instagram

takkan aiman tino kot.. zigot pun cair lagi kot..

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:04 AM | Show all posts
takkan zul aripin aku???
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Sape pelakon popular kegilaan ramai yg mak heols ada instagram ?

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:05 AM | Show all posts
wartawan ni propa je lebih pelakon popular kunun....

last2 bila reveal yg sendu jugak...

pelakon popular kat msia ni semua suci murni tau
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Chuolls pegila check apa diorang buat time 17hb
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:05 AM | Show all posts

zul ariffin ker?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 15-11-2017 09:03 AM
kamal deli kah??iols rasa dr zaman batu lg dah mmg heols dgn emma kembong ja..xmake sense pulak

Tak rasa Kamal Adli. Sbb clue dia mak pelakon popular tu ada acc instagram
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Iolls rasa kamal dengan fattah bukan sbb time 17hb tu kamal & emma dekat oversea . Fattah pulak live dkt meletop
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:08 AM | Show all posts
apedehal replied at 15-11-2017 01:03 AM
kamal deli kah??iols rasa dr zaman batu lg dah mmg heols dgn emma kembong ja..xmake sense pulak

skang ni yg tengah jadi kegilaan:
1. patah seribu
2. deli ikan keli
3. ku deactive igku kerana makwe2 ku.

so pick one of them..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2017 09:08 AM | Show all posts

iols dah cari tak jumpe benang pasal ni...
iols dah letak note mod bole delete benang iols ni kalo ade benang yang same
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg aku tau..aktor omaknya ada IG acct..Puan Ruby Kasih...mak sado tu...adoi laaa..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:09 AM | Show all posts
sape ? sape?

sian baby tu... semoga ada pembelaan

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cahayamataku at 15-11-2017 09:15 AM

Ok setakat ni yg mak pelakon lelaki yg peminat tergila gilakan yg ada acc instagram

- Zul Ariffin
- Syafiq Kyle

Yg ni kategori suam
- Afiq Muiz


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055970s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list