Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1234Next
Return to list New
2132
View
82
Reply

"Hidup Netizen Ni Tak Pernah Tenang Kot" - Aiman Tino

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-11-2017 02:23 PM | Show all posts |Read mode
"Ada saja nak cari kesalahan orang. Agaknya kehidupan mereka tidak pernah tenang kot."



Wah, marah nampaknya Aiman Tino dengan netizen. Katanya, dah bosan dengan komen-komen negatif netizen terhadap dirinya. Kenapa pula tu?








Memetik mStar Online, Mohammad Aiman Yusri, 19, menganggap netizen yang suka mencari kesalahan orang lain tidak pernah tenang dalam hidupnya.

"Bagi saya dah rasa muak dan bosan dengan netizen. Mereka nak cakap apa, cakap lah. Saya dah tak kisah," katanya.




Foto: IG Aiman Tino




Orang sibuk bising apa lagi pasal Aiman ni? Ada-ada sajalah.


Kepada anda yang tak tahu tu, baru-baru ini Aiman muncul dalam rancangan Majalah 3 yang memaparkan perjalanan serta kehidupannya bersama keluarga.


Bagaimanapun, biasalah. Siapa sahaja boleh menutup mulut netizen kan. Banyak juga hencapan diterima penyanyi itu.


Ramai yang mempertikaikan kisah kehidupan Aiman tak layak dijadikan dokumentari di program yang berkonsepkan sejarah.




Foto: mStar Online



"Tak semestinya Majalah 3 mengisahkan tentang sejarah sahaja. Ada juga kehidupan selebriti lain yang pernah disiarkan.

"Kali ini giliran saya pula berkongsi perjalanan kehidupan saya bersama ibu bapa dan fokus dalam bidang nyanyian," ujarnya.


Netizen marah sangat Aiman Tino keluar di Majalah 3 tu, kenapa? Cemburu eh? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 02:26 PM | Show all posts
apa apa ajelah dik non...yang pentig bila ko dah besar nanti mesti ko hensem kan dik? good luck eman
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 02:28 PM | Show all posts
Dah namanya public figure dek Manno, hadaplah kata-kata netizen.
Segala puji-pujian dan caci maki haruslah ditelan bila chuols ambik keputusan nak ceburkan diri dalam industri seni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Hidup eman tin0{:love{:love{:love{:love{:love
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tanpa netizen dik tino xkan berjaya dlm industri ni..sokongan mahupun cacian tu makanan y perlu dik tino hadap bile dah decide nk masuk industri hiburan..kalau dah bosan,boleh ler angkat kaki,kalau x,hadap saja yaa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan retis pun kena hentam dan viral ... inikan pula retis ... jaga jaga .. ada mata memerati ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru setahun jadi retis ko dh bosan yer dek
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 02:41 PM | Show all posts
Bukan calang2 program cover aiman tino tu

Majallah 3 tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bersabarlah sayang
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bersabarlah sayang
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 02:44 PM | Show all posts
rebutan dan pujaan abang2 dan daddy2....
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 02:45 PM | Show all posts
netizen kadang2 memang oink oink sikit perangai...tapi ko jgn risau dik mano...bersyukurlah netizen masih mahu peduli dan bercakap tentang kau....yg perlu kau takut kalau netizen tak bercakap langsung pasal kau...itu menandakan aras kesenduan seorang artis...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 02:49 PM | Show all posts
meolls harap dek eman tino flip hair sheolls lepas cakap sentence tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
syahoney replied at 14-11-2017 02:26 PM
apa apa ajelah dik non...yang pentig bila ko dah besar nanti mesti ko hensem kan dik? good luck eman

Sekarang pun dah kira besar dah uols...dah ada bulu..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
dek Manno ada aura yg kuat...dek just kene improve kan karier musik sajork...everything will fall into placess

dek.manno 180 kalau nk banding dgn seorang lagi penyanyi BBNU yg kekwat, perasan bagus dan emo tak tentu pasal...you know who khennnzzz
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 03:21 PM | Show all posts
malam tadi meols tengok heshe kat majalah 3 heshe boleh buat koay teow goreng 2 pinggan dalam seminit yach...menu utama kat kedai makan kuala kubu baru tu ialah asam pedas.

heshe n kakaknya, farah hazel (motif sangat nama) panggil cikgu bi ajar kat rumah...

apa result spm dik mano yach sis? dan bbnu yang lain juga...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 03:25 PM | Show all posts
biasalah dek aiman.. akak yg bukan celebrity ni pun nak lempang2 je muka orang yang banyak cakap tapi tak guna otak ni.. contohnya boss akak.. dah la bodoh, bagi arahan pun bodoh2 nak suruh akak ikut.. merasala kena tinggi suara oleh akak kan... dah jadi sessi luahan perasaan pulak dah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki iols pon tanya ape hebat sgt aiman tino smpai majalah 3 leh cover cita dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 03:34 PM | Show all posts
ko jangan sekufu AJ dik eman...hati2 bila berkata
netizen yang menaikkan nama artis netizen jugaklah dengan senang2 boleh jatuhkan korang
bersabarlah....tak luak apa pun orang nak kutuk2 nih
yang penting rezeki dik eman masyukkkk...tak gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 03:38 PM | Show all posts
iols nak positip. Maybe kisah dia zmn susah kan dulu? inspiring kot. Tp dik eman oi, kamu hensem!
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sabar Eman Tino. Bila dah popular mesti ada yg mengata.

Learn from your senior read : Tok Sri Ti + Ct Nana dowg ni jenis x cepat mengelabah bila owg kecam dan pertikai.

Bila pandai handle haters, u akan berjaya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 04:22 PM | Show all posts
sheqim replied at 14-11-2017 03:28 PM
Laki iols pon tanya ape hebat sgt aiman tino smpai majalah 3 leh cover cita dia

ingatkan saya je yg tertanya2.  Heran juga majalah 3 boleh cover kesah dia.  Bukan cemburu tapi pencapaian dia belum wow! untuk coverage majalah 3.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Majalah 3 sekarang dah bosan. Dah takde topik yang bermanfaat. Aiman tino pun main sauk je.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 14-11-2017 04:25 PM
Majalah 3 sekarang dah bosan. Dah takde topik yang bermanfaat. Aiman tino pun main sauk je.

Betul.. Yg paling x boleh terima buat coverage psl makanan.. Dah mcm jjcm pulak
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 04:29 PM | Show all posts
akak nganga semalam tau depan tv tengok aiman tino masak char kuey tiow



heol nampak penyayang sangat dengan kanak2, suap adik2 makan, pandai memasak, muka pon comel. pastu masa dia dengan adik dia yang nyanyi sesama kat separuh akhir muzik2 tu pun heol gi cium kepala adik dia tu. so comel

#adikangkatgoal sangat

berhalus budaknya aiman tino. meols support heol. go manno go!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061546s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list