Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
557
View
24
Reply

Calvin Harris Bengang Dengan Taylor Swift Sebab Lagu Getaway Car

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-11-2017 01:36 PM | Show all posts |Read mode
Mungkin bagi sesetengah orang mereka akan berasa gembira sekiranya menjadi sumber inspirasi bagi mencipta sesebuah lagu.


Namun, berbeza dengan Calvin Harris. Dia sebaliknya bengang kerana menjadi inspirasi untuk lagu putus cinta Taylor Swift iaitu Getaway Car.








Memetik sumber Hollywood Life, DJ berusia 33 tahun itu berasa terhina selepas mendengar lagu Taylor yang menceritakan kisah perhubungan mereka.

"Dia tak suka cara Taylor mencari jalan mudah untuk move on dari hubungan mereka.

"Dia harap Taylor bersikap jujur mengenai perasaannya jika dia benar-benar mahukan perpisahan," katanya.




Foto: IG Calvin Harris




Harris sebelum ini berharap agar penyanyi berkenaan bersikap lebih matang dan tidak menjadikan pengalaman hidupnya bersama semua bekas kekasih lain sebagai inspirasi untuk lagu-lagunya. Namun, Harris silap.

"Harris berharap agar kisahnya dengan Taylor menjadi yang terakhir dizahirkan menerusi lirik lagu penyanyi itu.

"Dia rasa, sudah tiba masanya untuk Taylor meneruskan kehidupan tanpa membabitkan namanya dalam mana-mana lagunya kelak," ujar sumber berkenaan.




Foto: IG Taylor Swift




Agak mengejutkan apabila Taylor menyuarakan hasratnya untuk berpisah dengan Harris kerana sebelum ini mereka kelihatan gembira bersama. Kenapalah agaknya tu ya?


Dilaporkan, Taylor menjalin hubungan dengan pelakon Tom Hiddleston, 36, sebaik sahaja berpisah dengan Harris.




Foto: POPSUGAR




Kemungkinan besar, Hiddlestonlah yang menjadi getaway car seperti disebut dalam lagu berkenaan.


Bila nak matanglah agaknya Taylor ni. Habis semua kisah peribadi nak dijadikan lagu. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kerja nk buat lagu untuk ex. hahaha. tapi kdg2 lirik dia buat kita terhibur
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
I team taylor .. LOL
Suka bila good girl gone bitch
Gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar tay tay yang no 2 tu pun
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
tay tay neh seksi mcmana pung tetap nan hado
naseb lagu ko sedaps
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 02:35 PM | Show all posts
tula sapo suh hdp sgt jd bf si tay tay ni.....merasa lah spt ex2 dia yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni mcm bitches pulak aku tgk
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 02:57 PM | Show all posts
bukan ada ex bf tay tay ke yg bagi amaran kat calvin / tom untuk siapkan diri, nanti hidupnya dimasukkan dalam lagu gittuh..

btw, memang pun tay tay ne good girl gone bitch gittuh.. tapi mostly fans dia sejenis nerd, good girl good boy next door yg teringin nak jadi bitch tapi tidak kesampaian..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi ai tetap like u taylor swift!{:love
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Untunglah pandai buat lagu sedap2 hasil break up dgn ex bfs. Kaya raya ko. Kalu aku jadi tay tay ni lantak korang lah nk merempan apa janji aku kayo
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Embrace yourself, pasni kita tgu lagu break up utk joe alwyn plk
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 04:23 PM | Show all posts
Dah memang tau sejenis Tay Tay memang akan buat lagu untuk ex bf kan?
Sepatutnya masa tengah bahagia, heshe dah ready untuk itu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 04:39 PM | Show all posts
Alah...nak heran ape nye, dah lifestory / love story sumber inspirasi dia utk buat lagu. macam laa artis lain xbuat lagu pasal ex kan. Lgpun Taylor xpernah pun mengaku which lagu utk which ex. Media or netizen je yg duk teka2 lagu.. menyampah laa ngan Calvin neh. Poyo je lebih.

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa gerabak ketapi la bekas tapuel minah ni, boleh naik keretapi bsama2 sambil dengar lagu tay tay     sorang satu lagu jangan rebut2 hokkeyyy   
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 09:08 PM | Show all posts
sumber inspirasi
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 10:23 PM | Show all posts
Aku yg mmg pembenci taytay sepenuh hati pun rasa ko poyo je harris oii...buat rilek cm tom sudeh, sah2 dari lagu tu org tau dia yg nk blah, bukan salah ko pun.  motip nk mnyetap je keje ko!
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 11:57 PM | Show all posts
taytay dah menggundu ka?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 12:37 AM | Show all posts
Once a ho, always a ho. HOkeys!
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Papepun ai tetap suka tay tay. {:love
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2017 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
baru 33 calvin harris.  muda lagi. padahal 10 tahun dulu dgar track acceptable in 80's yg naikkan nama dia.

penah kapel dgn rita ora, rihanna tp tak plak diorang buat lagu pasal dia. masing2 muvon. tetey ni kalau jumpa kura2 melintas jalan kena gilis dgn tayar keta pun sheols boleh bikin lagu
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2017 09:24 AM | Show all posts
cakap la apa nak cakap pasal taytay. tapi  i tetap suka dia yach! lol
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2017 10:51 AM | Show all posts
Edited by princess_mia at 16-11-2017 11:05 AM

eh helloooo...getaway car lebih kepada hiddlestone okay. dalam album reputation xde satu pun pasal calvin harris jerk nih.setakat 1 line dlm lagu gorgeous and 1 line dlm getaway car je xyah nk kecoh lebih okay...

taylor tulis lagu pasal ex je?? tolong sikit.. berapa ketul je lagu psl ex...macam la retis lain xbuat lagu pasal ex. duhhhhh
even calvin pun tulis lagi pasal taylor dalam lagu ole and my way dia tu pemenda??? bengong punya calvin.ko tulis 2 lagu boleh...taylor tulis 2 line terus sentappp


Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2017 11:19 AM | Show all posts
Ke sebab lagu baru dia kurang menyengat siap kena kutuk lagi tapi lagu ex dapat sambutan hangat terus tambah sentap
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2017 03:51 PM | Show all posts
sume ex bf dapat lagu. ohsem
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2017 04:40 PM | Show all posts
exs mmg jd point utk d buat lagu,.,. hahahahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064693s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list