Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
35251
View
1087
Reply

Teki teki teka tekuk (mek jenna gaduh ngan sape)

[Copy link]

Author: delilahana88    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-11-2017 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Td tgk ig story mek jenna mcm ada x puas hati ngan org..agak2 spe ek?first time buat benang ni..salah silap harap dimaafkn
image.png
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mek jan tintong...perangai kalahkn bbnu..bo layankn sajok...
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:09 PM | Show all posts
ape ni? meols tak boleh digest!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Mek jenna mana ni TT??? Ramai kot Ziana Zain ke Janna nick ?? Kosserr lah TT
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:11 PM | Show all posts
Mc Jenna is Ziana Zain?

or janna nick?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Semangat mek jenna, colorful gitu, gigih
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong at 13-11-2017 12:15 PM

Sendiri yg mula2 up status kt igstory create speculations, then deleted n suddenly keluar status kat atas ni ala2 teraniaya. Siapa yg mulakan sbnrnya?

Up status > delete > re up status > acah2 teraniaya

Damage has been done
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-11-2017 12:16 PM | Show all posts
chinta89 replied at 13-11-2017 12:11 PM
Mc Jenna is Ziana Zain?

or janna nick?

sori sis..janna nick.x taw lak ziana zain pn org pnggil mek jenna
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah ini berkaitan dengan michael ang yang stress beberapa hari lepas? Something berkaitan Coffee Prince?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:17 PM | Show all posts
dia ni asyik gaduh je..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:21 PM | Show all posts
delilahana88 replied at 13-11-2017 12:16 PM
sori sis..janna nick.x taw lak ziana zain pn org pnggil mek jenna

i rasa, jenna jen tu forumer gelarkan Nek Jenna

Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KarinaKapur at 13-11-2017 12:24 PM

Ig story by fazura.. Apa kes ni weii
Screenshot_2017-11-13-12-21-03-508_com.instagram.android.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-11-2017 12:23 PM | Show all posts
fahima80 replied at 13-11-2017 12:17 PM
Adakah ini berkaitan dengan michael ang yang stress beberapa hari lepas? Something berkaitan Coffee  ...

xde tengok ig michael ang tp nk speku jugek dr ayat2 tulisan 2 cm ayat yg selalu disebut hero cter yg dia tengah shooting sekarang.takot lak nk speku lelebih sebab hero itu ramai peminatnye..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:23 PM | Show all posts
memang trend skrg ni kalau gaduh je up kat igs ke ... kosser la
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aduradura at 13-11-2017 12:26 PM

Kosser la kau mek jenna, kalau dengan attitude mulut hansuang, tak lama chuolls dalam industry ni yach....buat hal lepastu play victim....choi!
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:24 PM | Show all posts
Apa yang berlaku?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
jane_hopper replied at 13-11-2017 12:12 PM
Semangat mek jenna, colorful gitu, gigih

kan...berapa lama agaknya dia nak type plus nak warna2kan tu

baideway bam jenna kontrol2 la sket sado tu..jangan nak gadoh sana sini..bergurau pun ada batasnya okeh? muka comel dah, harap adab pun secomel muka jua
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo le aku ni CEO instagram, dah lama aku banned acik2 kepam ni dr berinsta
Sket2 nak gaduh kat insta, nak tayang kat insta
Heyyy babi sgt perangai tawww
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri up post mengundang syok sendiri fefeeling perasan org nak kat dia... perangai jejantan suara bingit gittew ada hati nak fefeeling   wanita melayu terakhir menjelang hari2 bahagia kita

Sekarang fefeeling jejantan teraniya pulak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-11-2017 12:25 PM | Show all posts
KarinaKapur replied at 13-11-2017 12:22 PM
Ig story by fazura.. Apa kes ni weii

ni ig story janna nick
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
JN, kata settle tp meroyan. Maknanya kau akuilah kau salah sbb kau sentap dgn igs Faz sedangkan tak mention nama pun. Kosser!
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Pcayalah
Ni semua propa utk bg hype cite depa je nih
Ha ha
Pepun aku akn tggu tgk 2-3 episod. Kalo ok teruskan. Kalo muntah cam tgk red belbet tu kim slm je la
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:28 PM | Show all posts
jannna nick vs bamtah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aduradura at 13-11-2017 12:34 PM
kakasotong replied at 13-11-2017 12:13 PM
Sendiri yg mula2 up status kt igstory create speculations, then deleted n suddenly keluar status kat ...


Euwww, iolls tak sangka yach perangai sheolls cenggini...terkejut dengar cter..dulu iolls husnuzon bekap lagi mek jenna ni sbb suka tengok sheols berlakon, tapi biler tau perangai sheolls makin worst.....dalam diam berduri tuuu....busuk siaaaa....harap sheolls ni matang cepat sikit laaa..... #nyawasis
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
delilahana88 replied at 13-11-2017 12:25 PM
ni ig story janna nick

Td i upload screenshot dr ig story fazura tp xkluar.. Ni baru keluar..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062223s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list