CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Cinta Lama Zul Ariffin Dan Gayatri Bertaut Kembali Ke?

  [Copy link]
Post time 10-11-2017 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 10-11-2017 01:35 PM
tgk kt ig erra ada sekli berlakon dgn awie
x tau la sape jd HKM

Uqasha pun berlakon sama khens. Sheols jadik puteri bunian
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 10-11-2017 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg taste dia kowt... Bkn jg kategori milf, more to aunty2... No wonder heols never backup Zahirah... Zahirah pls move on selagi u masih muda... U deserve better
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 03:23 PM | Show all posts
yes zahira carik orang lain please..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kot ye pun kagaya jgnla semua filem chuolls jadikan zulripin sbg hero....muak jugekkk.....kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 10-11-2017 01:37 PM
eh hello? sila tekan nombor giliran di kaunter yach..meols dah lama book Aaron Johnson tu sejak za ...

Koserrrrrr yach tgk bini dia!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Amina_Mirza replied at 10-11-2017 03:15 PM
Karipap tua tu tulen uolsss

karipap tulen kalau byk angin je drp isi kerang segar baik tak yah..,
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Abby Abadi -> Gayatri Su Lin Pillai  -> Ayda Jebat -> Elfaeza Ul Haq -> Zahirah Macwilson -> Gayatri Su Lin Pillai
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
duri_durians replied at 10-11-2017 01:36 PM
sebab yg biasa2 tu biasanya berserah jiwa raga kt dia. semua benda sanggup buat utk dia. ikut telu ...

X jgk uols. Klau u penah ada kwn style zul ripin ni u akn phm. Set2 gedik mcm ayda jebat tu laki mcm jupin xminat. N gaya ni xde la hodoh pon just tua je, sb i ada kwn mmg wife/tunang diaorg belowww par. Sorry bukan nk hina ye. Klau semata duit, xbaloi pon nk attach all along dgn acik gaya. Tgk acik gaya jnis kurang drama
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 10-11-2017 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 10-11-2017 01:37 PM
eh hello? sila tekan nombor giliran di kaunter yach..meols dah lama book Aaron Johnson tu sejak za ...

Helloooo sepit siput. Ketemu i dlu klau nk aaron johnson k!! Klau i tau thap tu je taste aaron, dah lama i terbang ke us! I pon minat dia since perfect snogging tu. Untung gigirl tu dpt blakon dgn heols
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 04:04 PM | Show all posts
nnnnnnneeeexxxxxxxxtttt
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
MH3707 replied at 10-11-2017 02:47 PM
eh ada lah... takdelah kejam bebenor den ni...banyak je artis den puji...hmm korang ni,yg buruk se ...

@MH3707 kot kalau ada komen yg murni2.. Jgn lupa tag lara tau..lara lom jumpa lagi komen murni di awok ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 04:34 PM | Show all posts
dgn monaputri pahang tu jul mcm x layan
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 04:35 PM | Show all posts
cahayamataku replied at 10-11-2017 03:47 PM
Abby Abadi -> Gayatri Su Lin Pillai  -> Ayda Jebat -> Elfaeza Ul Haq -> Zahirah Macwilson -> Gayatri ...

dengan wang buleh beli cinta
masa AA tengah sendu dia tinggalkan AA dalam kesakitan keseorangan

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 04:39 PM | Show all posts
ok, welkam bek togeder
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Gaya is cinta pertama zulripin kah....huhu..ssh sgt nak lupa nya....
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
utk kelansungan idop jul je nih.. kalo ngan gaya job pilem berderet deret
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 10-11-2017 05:46 PM | Show all posts
kesian zahirah jadi mangsa. patut takyah bercinta dengan zahirah kalau camni
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 06:01 PM | Show all posts

batak detected.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 10-11-2017 03:39 PM
karipap tulen kalau byk angin je drp isi kerang segar baik tak yah..,

Hahahaha geli pulak i pada kerang membayangkan kak kiah tulis ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cahayamataku at 10-11-2017 06:21 PM
Aunty_Acid replied at 10-11-2017 04:35 PM
dengan wang buleh beli cinta
masa AA tengah sendu dia tinggalkan AA dalam kesakitan keseorangan
...


Sedih iols baca blog Kak Bakyah masa deyols putus tu. Sobs sobs ( Act iols baru baca blog Kak Bakyah tu sbb kawan bagi link )

Nampaklah Kak Bakyah frust giler2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 12:06 PM GMT+8 , Processed in 0.084885 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list