CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Cinta Lama Zul Ariffin Dan Gayatri Bertaut Kembali Ke?

  [Copy link]
Post time 11-11-2017 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
eloncat replied at 10-11-2017 10:33 PM
Ye ke dia dah deny?

Deny takde apa apa dengan Gaya
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Dear Gaya.. iols tahu uols tak kesah orang nk cakap apa tapi please lah.. freshkan sikit presentation tu. Uols bijak dan ada duit. Do something. Jangan biarkan adik adik kepam perasan mengata uols lagi ok.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 10-11-2017 06:42 PM
Mana tau ade pelakon lain plak ke apa kn.. ikutkn sambungan kak limah pilem yg husin, mon n jin to ...

Yg cite husin tu kurang ummpphh kan?mcm xde motif sgt pn cite tu like tangkap muat jek..hope yg ni best lee
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 10-11-2017 01:43 PM
Depa ni fwb kowtt

Apa tu uols?
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wikedsaikel at 11-11-2017 09:40 AM
binisupir replied at 10-11-2017 05:46 PM
kesian zahirah jadi mangsa. patut takyah bercinta dengan zahirah kalau camni


Iols rasa zahira tu buat stok geli geli je. Gaya ni maybe la fwb mcm forumer mana ckp tadi. Selalunya stok mcm zul ni last last kahwin dgn minah x lawa sangat yg keja opis dan simple in bj kurung
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 09:40 AM | Show all posts
Iols suka je zul balik ngan gayah.. sebab dia org ni fit together sgt.

Zul ni jenis yang protective of his personal life. Bercinta pun bukan jenis nak kecoh2. Tapi awek2 yang melekat ngan dia pas dia clash dgn gayah semua jenis nak show off " BF AKU ZUL ARIFFIN" walhal masa ngan kak gayah dulu nyap-nyap jer.

U see girls.. ko tak perlu mekap sekati, plastic surgery bagai.. janji ada duit, everything is possible..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
brown_pupil replied at 11-11-2017 09:40 AM
Iols suka je zul balik ngan gayah.. sebab dia org ni fit together sgt.

Zul ni jenis yang protecti ...

Ceittttt.. Punya la beria iolss baca yg atas tu last2 ayat last pasal duit jgk.. Hahahah.. No money no talk la khenn
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 09:55 AM | Show all posts
tomaz replied at 11-11-2017 09:47 AM
Ceittttt.. Punya la beria iolss baca yg atas tu last2 ayat last pasal duit jgk.. Hahahah.. No mone ...

actually.. kak gayah pakej yg lengkap buat zul..

ada duit, indipendent , dan yang penting.. a private person. Iols rasa orang yang dok mengata kak gayah tak cantik tu mesti tak pernah jumpa kak gayah live. Bagi aku dia cantik beb.. walaupun tanpa secalit mekap. Sebab personaliti dia memang simple.

Awek2 yang dok hinggap kat zul sekarang ni setakat muka jer cantik (itupun sebab mekap). Duit belum tentu ada.. mulut tak leh cover, asyik nak canang yang dia ngan Zul. Rimas le mamat tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
kuzaime replied at 10-11-2017 01:06 PM
Mak zul pun mmg ngam n suka kt kak gaya ni kan..bonus lah kt situ..

Tengok muka gaya pun lebih kurang mak zul je..serasi la tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
brown_pupil replied at 11-11-2017 09:55 AM
actually.. kak gayah pakej yg lengkap buat zul..

ada duit, indipendent , dan yang penting.. a p ...

Iolss restu je acik g ngn zul.. Entah kenapa mmg nmpk helok sepadan je.. Serius ni bkn memain ke hape.. Moga berjodohan la.. Acik g pon dah selesa ngn fam zul
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kiambang replied at 11-11-2017 07:47 AM
Deny takde apa apa dengan Gaya

TQ for info
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 06:30 PM | Show all posts
lelaki yg suka wanita berusia ni bkn apa..
tak payah pening kepala,lambat reply msg , tak call sehari suntuk..gf susah sket nak merajuk.
it's all about maturity.
rimas kot nak layan BBNU sket2 merengek,Wassap 120x sehari dah makan ke blm, balik pukul berapa, bla bla bla..selain faktor kewangan pon ya gak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bapa pun jenis merempan kat media sosial juga
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Zul ni pn aku tgk cm bebudak. Sikit2 deacc IG. Drama kuat dia ni. Sbb tu dia rimas ngn zahirah ni kot. Minah tu asal boleh nak show off dia ngn zul tu kapel.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2017 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
I pun rasa zul ni sesuai je ngan gaya wlupn gaya tu nmpk tua ckit...dia mest malas nk layan gf yg bbnu biar dia yg menggedik ngan gf x pe..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2017 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Tua skit je pon..muka pon not bad,x dela kertu sgt..sesuai je berjodohan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2017 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Zul Ariffin deactivate IG. Girlfren plak kejap private kejap open IG. Mcm kelakar pun ada. Perlu ke sampai nak deactivate IG tu? So next year activate semula?
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2017 04:33 PM | Show all posts
duricinta replied at 12-11-2017 10:33 AM
I pun rasa zul ni sesuai je ngan gaya wlupn gaya tu nmpk tua ckit...dia mest malas nk layan gf yg bb ...

Ha ah.. Yg muda dia buat stok gegeli je
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2017 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
aaz replied at 11-11-2017 08:00 PM
Bapa pun jenis merempan kat media sosial juga

Tunggu sikit lg...mak si zahira plk merempn kt ig
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 03:24 PM GMT+8 , Processed in 0.082781 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list