CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Cinta Lama Zul Ariffin Dan Gayatri Bertaut Kembali Ke?

  [Copy link]
Post time 10-11-2017 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda yg baik tak payah nak tangguh dah.Langsung terus

Acik gaya pun,acik gaya lah
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda yg baik tak payah nak tangguh dah.Langsung terus

Acik gaya pun,acik gaya lah
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
ZA dah deny .. takut saham jatuh ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 10:32 PM | Show all posts
kiambang replied at 10-11-2017 02:25 PM
ZA dah deny .. takut saham jatuh ke ?

Deny?bace kat mane @kiambang?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
kiambang replied at 10-11-2017 10:25 PM
ZA dah deny .. takut saham jatuh ke ?

Ye ke dia dah deny?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 10-11-2017 09:54 PM
Baru jer Hajah Forbes nk mendonia dgn Jupin...next drama katanya... tetiba Acik Gayat sudah potong s ...

Bawah production sape chuols ? Kemain Hajjah Forbes yach. Dah la sana sini merata fans dia komen request Lopak dgn Jul berlakon sama. Tak sangka Lopak pun teringin yach. Gittew pandai Lopak
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 10-11-2017 01:07 PM
Ok lah tu... Drpd heols dgan abby abadi.. kalau heols kawen ngn gayatri ni ala2 couple hollywood aar ...

Aaron sangat hottt. Thank God anak sulung ikut gene ayahnya. Dah mcm abang dgn adik pulak bila tengok anak beranaknya
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiseboksebok replied at 10-11-2017 12:18 PM
Tapi gaya ni nampak kepam.

Kan. Dgn tak make up. Tapi aku tgk gambar dorang serba hitam tu nampak jupin mcm gigolo. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 10-11-2017 04:34 PM
dgn monaputri pahang tu jul mcm x layan

Monaputri cucunda sultan ke? Tk pernah dgr gossip sheols nakkan jupin..dan sheols ni yg mana ek...tk kenal
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapalah kita dah agak benda ni jadi masa baca thread lama itu hari Memang dasar pentingkan diri Zul ni. Menempek sebab nak hidup senang. Tapi biasanya lelaki muda yang dengan pempuan menopause suka makan luar. Bukan gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 12:12 AM | Show all posts
evlinne replied at 10-11-2017 10:58 PM
Aaron sangat hottt. Thank God anak sulung ikut gene ayahnya. Dah mcm abang dgn adik pulak bila ten ...

aaron dh ada ank ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Kahwin jela julripin dgn acik gaya ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 01:26 AM | Show all posts
Mane pegi ig zul ni??
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ape2 jelah julripin, pilih la mana yg hat berkenan di hati tu cepat2 dari main hati orang sana sini ye dakkk
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 01:54 AM | Show all posts
mcm tak ada isu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong replied at 10-11-2017 01:42 PM
Konpem la zul xkn lepaskan kak gaya, punca pendapatan dia tu. Tgk, kan dpt blakon dlm jrevolusi n la ...

Yes, sebenarnya zul dgn gaya tak pernah betul2 seperated pun, untuk hubungan mcm diorang tu tak perlu label mcm budak2 ni, couple la, gf bf la #fwb
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia xboleh lari dari karipulai...karipulai tersenyum lebo tgk zahirah meroyan.. Zul nie "bercinta" ler ngan mana2 minah end up dia akan balik ngan karipulai... Lebuk emas tu....
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
lamanya bercinta->clash->bercinta->clash, x rasa penat ke jul?
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
jijana replied at 11-11-2017 01:26 AM
Mane pegi ig zul ni??

Dia deactivate acc.. mcm dia buat sblm ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2017 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
ZA dah bagi kenyataan siap pakej deactivate account ig sekali..hmmm

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 02:45 AM GMT+8 , Processed in 0.182854 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list